egreat m34a

Reaction score
1
Τρία egreat m34a όλα εντός εγγύησης με πλήρη συσκευασία κ όλα τα παρελκόμενα αυτής σε άριστη κατάσταση λειτουργικά κ οπτικά.

100 ευρώ το καθένα, 280 και τα τρία.

Reaction score
1
Κατόπιν εύστοχης παρατήρησης φίλου σε άλλο φόρουμ κ μην έχοντας προσέξει ότι η τιμή τους στο skroutz είναι περίπου αυτή που ζητάω, αναπροσαρμόζω τη τιμή στα 75 έκαστο κ 210 κ τα τρία.

Reaction score
1
Επειδή παρά την πλειάδα δοκιμών δεν έχω βρει καλύτερο και οικονομικότερο μηχανάκι για να παίζει 24/7 στημένο για torrent client, πλέον αποσύρονται τα τρία κ πωλούνται μόνο τα δύο, καθώς το ένα θα το κρατήσω στημένο για τα torrents.

Έχουν παίξει ελάχιστα λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου, το ένα συνδεδεμένο με 1080p προβολέα κ το άλλο με 50άρα plasma κ στα δύο με φοβερή ποιότητα.

Τιμή 75 έκαστο κ 150 σε όποιον πάρει κ τα δύο

Reaction score
1
Παιδιά καλησπέρα, ήμουν εκτός Ελλάδας οπότε δεν είχε νόημα να κανονιστεί συνάντηση. Επειδή έχω λάβει πάρα πολλά pm, όσοι ενδιαφέρονται ακόμα, ας με ενημερώσουν μέσω site μέχρι την Τετάρτη κ θα τηρηθεί η σειρά σύμφωνα με τα pm που έχω λάβει.

Reaction score
1
Παιδιά συγγνώμη για την όλη καθυστέρηση:

Σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας από pm κ από τα δύο φόρουμ, πρώτος ενδιαφέρθηκε ο tamtam κ το ένα κρατείτε για αυτόν. Δεύτερος είναι o jak123 ο οποίος όμως δεν μου έχει δώσει τηλ. επικοινωνίας. Αν ενδιαφέρεται ακόμα ας μου στείλει μέχρι το βράδυ, αλλιώς επόμενος στη σειρά είναι ο Κώστας Ντάνος κ μεθεπόμενος ο cosvic2112.

Επειδή έχει γίνει χαμός με τα pm κ έχουν ενδιαφερθεί ακόμα πολλοί, εάν κάποιο παιδί από τους παραπάνω δεν ενδιαφέρεται τη σειρά του παίρνει ο αμέσως επόμενος.

Θα ενημερώσω σχετικά.

Reaction score
0
Απάντηση: egreat m34a

Εγω φιλε μου ενδιαφερομαι ακομα! αν ο φιλος και συνονόματος Κωστας δεν ενδιαφερθει το θελω. Ευχαριστώ

Reaction score
1
ΟΚ cosvic2112.

Το ένα μηχανάκι κρατείται για τον φίλο tamtam κ το δεύτερο μιας κ ο Κώστας δεν ενδιαφέρεται πλέον, ενώ ο jak123 δεν μου έστειλε μην πάει στον cosvic2112.

Αύριο θα σου κάνω τηλ για να κανονίσουμε λεπτομέρειες συνάντησης.

Reaction score
1
Δόθηκαν, εύχομαι καλές θεάσεις στους δύο φίλους που τα πήραν κ sorry για τον ελάχιστο χρόνο που διέθεσα στον πρώτο φίλο που το πήρε από το γραφείο γιατί ήμουν πνιγμένος. Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε οδηγία ή διευκρίνηση για ρύθμιση nmt apps ρίξτε πμ.

Ευχαριστώ το forum για τη φιλοξενία

Reaction score
0
Καλημερα, εχω αγορασει ενα egreat m34a το συνδεσα με το modem απ΄ ευθειας και το εβαλα να ψαξει ιντερνετικους σταθμούς. Βρηκε πολυ λιγους και δεν γνωριζω πως θα βρει η πως θα προσθεσω σταθμους που με ενδιαφερουν. Εαν γνωριζει καποιος ας μου πει

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo