EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Πωλείται το media player toy τιτλου εντελως αχρησιμοποιητο. Tιμή 50 ευρώ egreat.jpg

Chipset:Realtek RTD1186DD @ 750MHz basic frequency
Memory:512MB DDR2 SDRAM,512MB Nand Flash program memory
Storage :Externe 8,9 cm (3,5″) oder 6,4 cm (2,5″) HDD, DVD ROM, BD ROM, USB Disk, etc
Video Container : RM/RMVB, MPEG1/2/4 Elementary(M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS(M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream(TS,TP,TRP,M2T,M2TS,MTS), VOB ,AVI, ASF, WMV ,Matroska (MKV) ,MOV(H.264), MP4, RMP4 ,IFO ,DVD-ISO,BD-ISO MINI BD,BD-9,BD25,RBD,D5,D9,DVD,CD ,FLV, SWF
Video Decoder : MPEG1, VCD1.0/2.0, SVCD (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P) ,HD MPEG2 MP/HL, ISO, IFO, VOB, TS (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P) ,HD MPEG4 SP/ASP, Xvid (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P) ,H.264 BP@L3, [email protected], [email protected] (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P) ,WMV9, VC-1 AP@L3 (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P), DivX3/4/5 (Max. 1920x1080 @30P/60I oder 1280x720 @60P) RM/RMVB 8/9/10 (Max. 1280x720 @30P)
Audio Container : AAC, M4A , MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA) , WAV ,OGG
Audio Decoder : MPEGⅠLayer 1/2/3(2-CH)MPEGⅡ1/2(Multi-Channel), LPCM, ADPCM, FLAC, AAC, WAV, OGG Dolby Digital ,RA1/RA-cook/RA-Lossless
Audio Pass-Through :DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA, Dolby Digital, Dolby Digital Plus
Foto Format :JPG, BMP, PNG, GIF
Subtitles Format :MicroDVD [.sub], SubRip [.srt], Sub Station Alpha [.ssa], Sami [.smi], Idx+Sub, PGS
Language Menu:Deutsch, English, Simple Chinese, Traditional Chinese, Russian, Spanish, Czech, Hellenic, Italian, France, Turkish, Hebrew
Untertitelsprachen :Deutsch, English, Simple Chinese, Traditional Chinese, Turkish, Greece, Hebrew, Czech, SE European, Central European, Cyrillic, Western, UTF8
Dateisystem : FAT32, NTFS, EXT3, HFS
Video Ausgang : HDMI v1.4 1080p output (Resolution: 480P, 576P, 720P @50Hz, 720P @60Hz, 1080I @50Hz, 1080I @60Hz, 1080P @50Hz, 1080P @60Hz) ,Composite video (Resolution: 576I @PAL, 480I @NTSC)
Audio Ausgang : Stereo analog audio , S/PDIF Optical digital audio
Netzwerk :10/100M Ethernet
Laufwerksanschlüsse :1x USB 2.0 Host, 1x USB 3.0 Host, 1x eSATA
Stromversorgung :5V DC 2.0A Power adaptor
Abmessungen :134 x 102 x 28 mm
Gewicht : 0.25 Kg
Gewicht der Fernbedienung :0.1 Kg (ohne Batterien)

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Το θελω στειλε μου το κινητο σταθερο οτι εχεις να σε παρω.

Reaction score
1

Δεν εγηνε καμια συνομηλια και διαπραγματευση με τον LLEFTERY , το μελος απλα απεσυρε.

Reaction score
2.340

Αν δουλευει καλα και δεν εχει κανενα προβλημα το θελω εγω.

Reaction score
1

να επαναλαβω για τον felixxx οτι οπως αναγραφεται ειναι αχρησιμοποιητο (ουτε μια φορα), και εχει αγοραστει την Ανοιξη. Επισης η τιμη ειναι 50 ευρω αδιαπραγματευτη. Οποιος το θελει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του και το τηλ. μόνο με pm. Επισης παρακαλω τον συντονιστη να παρακολουθει την αγγελια λόγω των "περιεργων" μυνηματων που ειναι στο οριο να την χαλασουν. Ευχαριστω.

Reaction score
2.340

Ποια περιεργα μυνηματα φιλε μου, απλα εχουν αναφερθει προβληματικα καποια απο αυτα γιαυτο ρωταμε.

Reaction score
2.340

να επαναλαβω για τον felixxx οτι οπως αναγραφεται ειναι αχρησιμοποιητο (ουτε μια φορα), και εχει αγοραστει την Ανοιξη. Επισης η τιμη ειναι 50 ευρω αδιαπραγματευτη. Οποιος το θελει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του και το τηλ. μόνο με pm. Επισης παρακαλω τον συντονιστη να παρακολουθει την αγγελια λόγω των "περιεργων" μυνηματων που ειναι στο οριο να την χαλασουν. Ευχαριστω.
Και επειδη με παρεξηγησες, θα το θεσω διαφορετικα γιατι με ενδιαφερει αυτο το μηχανακι! Αν εχει εγγυηση και ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα θα το αγορασω σημερα κιολας.

Reaction score
1

να επαναλαβω για τον felixxx ο οποιος προφανος δεν καταλαβαινει , οτι οπως αναγραφεται "oποιος το θελει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του και το τηλ. του μόνο με pm", προκειμενο προφανος να λαβει οτι πληροφοριες θελει. επισης εαν μπορει ο συντονιστης να προστατευσει την αγγελια. ευχαριστω.

Reaction score
1

να υπενθημισω φυσικα οτι με τον felixxx δεν εγινε καποια επικοινωνια και ουτε πληροφοριες ζητηθηκαν. Το μελος αποσυρθηκε μονο του. Ευχωμαι στον felixxx καλημερα και οταν θα βαλει καποια αγγελια να ειναι σιγουρος οτι θα εκδηλωσω και εγω παρομοιο ενδιαφερον. Προς το παρον το egreat κρατειται για μελος του site. Ευχαριστω.

Reaction score
1

επισης εαν θελει να μου απαντησει ο felixxx στο μηνημα του "Ποια περιεργα μυνηματα φιλε μου, απλα εχουν αναφερθει προβληματικα καποια απο αυτα γιαυτο ρωταμε, " ποιοι ρωταται? μονο εσυ ρωτησες . σε ποιους αλλους η αλλον ανεφερεσαι?

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω απλα αποσυρα το ενδιαφερον γιατι το θεωρησα υπερβολη να παρω και Media Player για την κρεβατοκαμαρα λογω οτι εχω και το MAX στο σαλονι.

Εγω δεν καταλλαβα που τα ειδες τα περιεργα μηνυματα που εκτος απο το δικο μου ενδιαφερον και την αρση του το μοναδικο μηνυμα ειναι του Felixxx που απλα λεει "Αν δουλευει καλα και δεν εχει κανενα προβλημα το θελω εγω."

Ναι οκ ειναι σφραγισμενο αλλα απο την στιγμη που το θελει δεν εχει το δικαιωμα να το ανοιξει και να το δοκιμασει εκει στον χωρο σου και αν λειτουργει σωστα να το αγορασει; Γουρουνι στο σακι θα παρει ο ανθρωπος;

Και το ποιο ευλογο ερωτημα ειναι αν εχει εγγυηση και αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα που σου εκανε παλι ο Felixxx

Γιατι θα πρεπει να σου στειλουν ολοι οσοι ενδιαφερονται pm για να μαθουν την απαντηση σε αυτη την ερωτηση;

Reaction score
1

καλός τον δικηγόρο και ας άργησε.
που είδες γραμμένο LLLEFTERIS ότι είναι σφραγισμένη συσκευασία και επλασες ολόκληρη ιστορία περι δοκιμης , γουρούνι στο σακί και αλλα μελοδραματικα. Δεν ξερω τι έχετε συνηθίσει να πουλάτε τα δυο μάλλον φιλαράκια αλλά εγω δεν πουλαω ελατωματικα προιοντα. Επισης προφανος δεν εχεις ακουσει περι σοβαρων προτασεων αγορας γιατι η δικη σου προταση μονο σοβαρη δεν ηταν. (την εκανες δημοσια προφανος χωρις να την σκεφθείς ιδιαίτερα και την απεσυρες με τον ιδιο τροπο σαν πυροτέχνημα δημιουργώντας προφανώς ηθελημένα η μη, ερωτηματα σε καποιον αλλο υποψ. αγοραστη).Αυτο που προσπαθησα να κανω εγω ειναι να προστατεύσω την αγγελια μου απο δυο μη σοβαρες προτασεις που θα μπορουσαν να δημιουργησουν αρνητικη εικονα για το προιον. Επισης οταν ο πωλητης ζηταει εποικινωνια με pm αυτο γινεται για να συζητηθουν τυχων επιφυλαξεις, διαφωνιες στην τιμη, να απαντηθουν ερωτηματα σε λεπτομερειες που ο καθε αγοραστης μπορει να σκεφτεί, με προσωπική επαφη (τηλ). Καλο ειναι λοιπόν να μαθεις να σέβεσαι τις επιθυμιες του πωλητη ακομα και απο ευγένεια εαν θελεις και οχι να ζητας και τα ρεστα απο επανω. Σου υπενθημιζω οτι το avsite ειναι πρωτα απο όλα ενα μέσο επικοινωνίας για το χομπι μας και κατα δευτερον , μερος για να ξεφορτωθεις καποια συσκευη που καθεται. Επισης μου κανει εντυπωσει η ευκολια που αρνηθηκες τη χρηση του pm οπου θα δινονταν στοιχεια επικοινωνιας email, τηλ. γιατι ισως να μην σου περναει απο το μυαλο ,αλλα δεν θελουμε ολοι να αναφερουμε τηλ. δημοσιος και φυσικα γιατι χωρις αυτη θα αγοραζες σιγουρα γουρουνι στο σακι. Παντως παρόλα αυτα θεωρό και εύχομαι οτι πιθανον να εισαι απλα παρορμητικος σαν χαρακτηρας και ετσι να δικαιολογείτε και η προσφορα σου αλλα και η ανεφ ουσιας υπερασπιση του FELIXX. Εαν συμβαινει κατι τετοιο δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση απο μερους μου γιατι φυσικα και τα λαθη ειναι ανθρωπινα. Εαν οχι απλα σου εύχομαι καλο βραδυ.

Τέλος η αγγελια μπορει να κλείσει. Ευχαριστώ το μέλος plauman για την εξαιρετική συναλλαγή.

Reaction score
2.340

Και ολα αυτα επειδη ρωτησα δημοσιως αν λειτουργει καλα η συσκευη και αν εχει εγγυηση! :431:

Reaction score
1

ακομα βλεπω δεν εχεις καταλαβει τιποτα. Καλο βραδυ felixx

Reaction score
638
Τωρα που εκλεισε η αγγελια να πουμε δυο κουβεντες χωρις να κινδυνευει να χαλασει .
Θα πρεπει να γνωριζεις οτι εδω ειμαστε μια περεα γνωστων και φιλων που μοιραζομαστε την ιδια τρελλα και τουλαχιστον ο Λευτερης που γραφει καιρο εδω δεν εχει δωσει ποτε τετοια δειγματα οπως αυτα αναφερεις θα μπορουσες πριν αναφερθεις σε υποπτα μυνηματα να κοιταξεις τα προηγουμενα ποστ που εχουν τα μελη και να βγαλεις συμπερασμα απο το παρελθον τους .
Το μηχανακι που πουλαγες οπως τουλαχιστον γνωριζω εγω δεν πωλειται στην Ελλαδα δεν και απο τα λιγα κομματια που εχουν ερθει απ εξω τουλαχιστον τα μισα εχουν πεθανει χωρις να προλαβουν να δειξουν την αξια τους η οποια ειναι 60 ευρω γι αυτους που ξερουν απο που να ψωνισουν .
Η αγγελια σου λοιπον ηταν λογικο να δεχθει ερωτηματα του τυπου γιατι το πουλας και εαν παιζει σωστα .
Εδω ειναι το νημα που αναφερει τα πιο πανω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95453-Egreat-R6S-3D

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ