EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Status
Not open for further replies.
Reaction score
638
Re: Απάντηση: EGREAT R6S MEDIA PLAYER

καλο βραδυ μικρε felixx
σε περιπτωση που δεν το δεις γιατι γραφαμε μαζι σου εχω απαντησει πιο πανω σχετικα με τα λεγομενα σου

Reaction score
2.340
Απάντηση: Re: EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Τωρα που εκλεισε η αγγελια να πουμε δυο κουβεντες χωρις να κινδυνευει να χαλασει .
Θα πρεπει να γνωριζεις οτι εδω ειμαστε μια περεα γνωστων και φιλων που μοιραζομαστε την ιδια τρελλα και τουλαχιστον ο Λευτερης που γραφει καιρο εδω δεν εχει δωσει ποτε τετοια δειγματα οπως αυτα αναφερεις θα μπορουσες πριν αναφερθεις σε υποπτα μυνηματα να κοιταξεις τα προηγουμενα ποστ που εχουν τα μελη και να βγαλεις συμπερασμα απο το παρελθον τους .
Το μηχανακι που πουλαγες οπως τουλαχιστον γνωριζω εγω δεν πωλειται στην Ελλαδα δεν και απο τα λιγα κομματια που εχουν ερθει απ εξω τουλαχιστον τα μισα εχουν πεθανει χωρις να προλαβουν να δειξουν την αξια τους η οποια ειναι 60 ευρω γι αυτους που ξερουν απο που να ψωνισουν .
Η αγγελια σου λοιπον ηταν λογικο να δεχθει ερωτηματα του τυπου γιατι το πουλας και εαν παιζει σωστα .
Εδω ειναι το νημα που αναφερει τα πιο πανω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95453-Egreat-R6S-3D
Πεστα χρυσοστομε! Αλλα προσεχε μην κατηγορηθεις και εσυ οτι εισαι κολλητος μου!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Στεργιο καλησπερα ,

για να πουμε δυο κουβεντες δεν γνωριζομαστε ολοι οι 20.000. Εσυ μπορεις να τους γνωριζεις ολους εκτος απο εμενα φυσικα αλλα εγω δεν τους γνωριζω. Ολες οι απαντησεις στις δυο κουβεντες σου ειναι στο προηγουμενο post , στο οποιο δεν αποκλειω απλα ο Λευτερης να ειναι παρορμητικος. Και επαναλαμβανω ολα τα ερωτηματα για ενα προιον ειναι λογικα οταν γινονται σωστα χωρις να δημιουργησουν εντυπωσεις και ουσιαστικα να χαλασουν την αγγελια , οπως αλωστε επραξες εσυ πολυ σωστα.Επισης οπως ξερεις εσυ και εγω επισης το μηχανακι δεν πωλειται στη Ελλαδα. Αλλα μου ζητηθηκε αποδηξη και εγγυηση απο Ελλαδα.????
Σου ευχωμαι καλο βραδυ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Απάντηση: EGREAT R6S MEDIA PLAYER

Ας το κλείσουμε εδώ διότι προβλέπω ατέρμονες συζητήσεις χωρίς να καταλήγουν πουθενά.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847