egreat

Reaction score
0
θέλω να ρωτήσω το εξής.δεν μπορώ στο egreat που έχω να βάλω το bit torrent.το κατεβάζω απο ιντερνετ σε φλασάκι κ όταν βάζω το φλασάκι στο μηχάνημα το egreat δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου.οποιος ξέρει πως μπορώ να το εγκαταστήσω ας μου πει.ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: egreat

γεια σας.γνωριζει κανεις τι προκειται να γινει σχετικα με το dts στο egreat;θα γινει η΄ απλα μας κοροΐδευουν;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: egreat

γεια σας.γνωριζει κανεις τι προκειται να γινει σχετικα με το dts στο egreat;θα γινει η΄ απλα μας κοροΐδευουν;
Αν αναφέρεσαι στη μετατροπή απο DTS σε PCM stereo, το ζήτημα το αντιμετωπίζουν τα περρισσότερα αν όχι όλα τα media players. Είναι και τεχνικό αλλά και θέμα αδειοδότησης (άρα κόστος) από DTS.

Reaction score
13
Απάντηση: egreat

θέλω να ρωτήσω το εξής.δεν μπορώ στο egreat που έχω να βάλω το bit torrent.το κατεβάζω απο ιντερνετ σε φλασάκι κ όταν βάζω το φλασάκι στο μηχάνημα το egreat δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου.οποιος ξέρει πως μπορώ να το εγκαταστήσω ας μου πει.ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε

αν εννοείς το client πρόγραμμα είναι ήδη εγκατεστημένο στο egreat και μπορείς να το ελέγχεις από το pc σου μέσω του web browser γράφοντας την εξής διέυθυνση :

http://egreat:8883/torrent/bt.cgi

όπου egreat θα βάλεις την IP του egreat.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και άλλες λειτουργίες του egreat δες το τόπικ EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster