electrocompaniet 3 vs hegel h80

Μηνύματα
255
Reaction score
33
Γεια σας

εχω τα ATC scm 7 v3., παιζω με εναν hegel h80. εχει ακουσει κανεις τον electrocompaniet ecl 3 ? εχει κανει σύγκριση με τον hegel ?

ευχαριστω

Θωμάς
 

Μηνύματα
928
Reaction score
935
Υπάρχει κάτι από το οποίο δεν είσαι ικανοποιημένος στον υπάρχοντα συνδυασμό; Έχω ακούσει τα SCM 11 με τον H80 και ήμουν εξαιρετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, με μόνη έλλειψη τις εξαιρετικά μεγάλες στάθμες ...
 


east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.299
Reaction score
1.213
Δεν μπορεις να συγκρινεις δυο ενισχυτες οι οποιοι ειναι κατασκευασμενοι με τελειως διαφορετικη τεχνολογια Θα ελεγα hegel με κλειστα τα ματια για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλυτερος αν θελεις μπορουμε να μπουμε σε περισσοτερο συγκριτικο βαθος σε αυτοι αλλα σημειωσε επισης οτι αν παθεις μια ζημια στον hegel ειναι απολυτα επισκευασιμος και με πολυ καλη υποστιριξη απο το εργοστασιο .

Απλο παραδειγμα ενω στηριζουμε hegel για Ελλαδα τα τελευταια 3 χρονια εχουμε μολις επισκευασει 2 μηχανηματα και στις δυο περιπτωσεις εφταιγαν οι χρηστες και οχι το μηχανημα ....Η κατασκευη τους ειναι πραγματικα με την λογικη να ζησουν με ανεση 30 χρονια .

Επισης σημειωσε οτι αν σηκωσεις το τηλεφωνο να μιλησεις με την εδω αντιπροσωπεια ο Αντωνης ειναι απο τα ευγενικοτερα παιδια της πιατσας γνώστης του αντικειμενου και με τις καλυτερες των προθεσεων .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 

Auditory

Επαγγελματίας
Μηνύματα
542
Reaction score
714
Απ' ότι είδα ρωτάς για δύο διαφορετικής κατηγορίας μηχανήματα.
Ο Electrocompaniet δείχνει σαφώς πιο δυνατός στην ανάγνωση των τεχνικών στα site των εταιρειών και μάλλον συγκρίνεται με τον Hegel H160, σαν τιμή τουλάχιστον.
Αν είσαι ευχαριστημένος από το συνδυασμό που έχεις, μείνε εκεί και παίξε με την πηγή σου αν είναι κρίνεις ότι είναι κατώτερη του συστήματος.
Αν νιώθεις ότι ο ενισχυτής σου αδυνατεί να οδηγήσει τα ηχεία σου, άσχετα θέσης ποτενσιόμετρου στάθμης, με τον Electrocompaniet σίγουρα θα κερδίσεις σε οδήγηση.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.091
Μηνύματα
3.040.854
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67
Top