Electrocompaniet aw60!!

Reaction score
131
Καλημέρα σε όλους. Μόλις "γραφτηκα" και εγώ!:120:
Απ' έξω ημουνα και με βοηθούσατε, φαντάσου τώρα!
Και περνάω στο πρόβλημα: πριν λίγες μέρες "έπεσε" στα χέρια μου ένας electro aw60ftt o οποίος έχει πειραχθεί αρκετά ερασιτεχνικά(πυκνωτές-γέφυρες...) με αποτέλεσμα ο ήχος να θυμίζει ράδιο στα ΑΜ!!!
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? και μίλαω οχι μονο για electro. Θέλω να τον επαναφέρω στον ίσιο δρόμο!
Ένας φίλος βοηθάει στο "ξήλωμα-ψάξιμο" , θα ρωτήσω και στον Βιντεορυθμό τι γίνεται, αλλά θα ήθελα και μια άλλη γνώμη!!!:126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504
Απάντηση: Electrocompaniet aw60!!

Το άλλαγμα της γέφυρας και των πυκνωτών δεν μπορεί από μόνο του να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα. Ο ήχος ΑΜ μυρίζει καμένα tweeter... :126:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Θα μπορούσε να έχει και καμμένη οδήγηση στα εξόδου για να παίζει έτσι. Αν μεταφράζω σωστά τον ήχο ΑΜ:118:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Αν τα έφτυσε η γέφυρα και ανοίξεις λίγο την ένταση νομίζεις πως η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.:137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Εξαρτάται ποιος τραγουδιστής αλλά γενικά κρύβε λόγια.:138:

Reaction score
131

Λογω προβλημάτων στο login καθυστέρησα να επανέλθω!
Καταρχήν έβγαλα μια σακούλα πυκνωτές από μέσα (εναν θα τον κάνω κουμπαρά!!) και τον εβαλα να παίξει με 4 διαφορετικά ζεύγη ηχείων και 3 διαφορετικούς προ. Ο ήχος του σταθερά ο ίδιος : ραδιοΑΜ , και η τραγουδιαρα οχι με φαρυγγίτιδα αλλά στην εντατική με γρίπη από Νορβηγία!!
Επόμενο βήμα: βγαζω το πλεξιγκλας, πακετάρω καλά, προπληρώνω 60ε στον αντιπρόσωπο και περιμένω το "κουστούμι"!!!

Reaction score
131

Και κάτι ακόμα: μήπως έχει κανείς τον ίδιο να μου έστελνε φωτο να δω πως είναι μέσα!
Είναι δυνατόν οι Νορβηγοί να πριτσινώνουν την γέφυρα στο δάπεδο του ενισχυτή?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike