electromagnetic shield???

Reaction score
421
εχω ενα περιεργο συνθετο στο σπιτι που δεν μου αφηνει πολλες επιλογες σχετικα με την θεση των μηχανηματων. ειχα λοιπον το πικαπακι μου (philips ga 202) και απο κατω τον ενισχυτη, σε αλλο ραφι 20-25 πονοτους μακρυα, και ηταν μια χαρα.

οταν το αλλαξα με mk2, ακουω ενα βομβο, ο οποιος μειωνεται καθως ο βραχιωνας παει προς το κεντρο. αρχικα νομιζα οτι ειχε να κανει με την καλωδιωση μεσα στο βραχιωνα. ψαχνοντας στο νετ ειδα εναν τυπο που ειχε ακριβως το ιδιο θεμα και τελικα ηταν απο το μετασχυματιστη του ενισχυτη. παω κι εγω και σηκωνω το πικαπ στα χερια προς τα πανω και παει ο βομβος!!! εξαφανιζολ.

οποτε η ερωτηση ειναι, υπαρχει καποιο υλικο να βαλω κατω απο το πικαπ για να κοψω το magnetic απο τον ενισχυτη?

ps. μου κανει εντυπωση παντως γιατι το παλιο πικαπ δεν επιανε τιποτα! βεβαια εχουν διαφορετικα κεφαλια.

Reaction score
30.362
Απάντηση: electromagnetic shield???

Χρειάζεσαι πλάκα μαύρης λαμαρίνας , κάτω απο το πικάπ , για να το μετριάσεις.
Αλλαξε θέση καλύτερα.

Reaction score
169

Το σώμα του ΜΚ2 είναι ήδη αλουμίνιo. Δεν κοιτάς να το γειώσεις καλύτερα? Κανένα θωρακισμένο interconnect πχ? Επίσης ίσως να βοηθούσε η αλλαγή του καλωδίου ρεύματος με άλλο που έχει γείωση, και η σύνδεση του σασιού στη γή.

Reaction score
169

Αν δεν θες να το χεριάσεις, και γω θα πρότεινα αλλαγή θέσης...

Reaction score
421

οκ θα κοιταξω για λαμαρινα απο κανα φιλο να δω σε τι τιμες μπορει να βρεθει.

το να το γειωσω καλυρερα σε τι θα εξυπηρετησει? αφου αλλαζει ο βομβος οταν κουναω τον βραχιωνα δεν σημαινει οτι το πιανει η κκφαλη κατ' ευθειαν? δεν ειμαι και πολυ σχετικος...

Reaction score
15.469
Re: Απάντηση: electromagnetic shield???

κανα φυλλο μολυβδου ισως κανει τη δουλεια

Reaction score
421

τζιφος το αλουμινοχαρτο. καμια διαφορα. οποτε παμε για την πλακα.

Reaction score
21

Αν ψάχνετε ακόμη για την πιο αποτελεσματική ηλεκτρομαγνητική θωράκιση τότε δείτε εδώ:

http://www.ebay.com/itm/Ultraperm-8...mplifier_Parts_Components&hash=item25654e9aa2

Πρόκειται για ότι πιο αποτελεσματικό μπορεί να βρει κανείς σε φυσιολογικές τιμές.

gonis

Luger
Reaction score
12.702

Αν ψάχνετε ακόμη για την πιο αποτελεσματική ηλεκτρομαγνητική θωράκιση τότε δείτε εδώ:

http://www.ebay.com/itm/Ultraperm-8...mplifier_Parts_Components&hash=item25654e9aa2

Πρόκειται για ότι πιο αποτελεσματικό μπορεί να βρει κανείς σε φυσιολογικές τιμές.
Στην Ελλαδα υπαρχει?

Reaction score
21

Δεν το έψαξα ποτέ καθώς όποτε χρειαζόμουν το έφερνα απ' έξω. Πιθανώς ναι αλλά θέλει ψάξιμο. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι να ψάξεις...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684