ELP No 2

Reaction score
2
Νίκο θα γράψω κάτι παραπάνω όταν έχω και μία καλύτερη άποψη.
Ότι άκουσα ή παρατήρησα, ήταν «ξεπέτα» το μεσημέρι ανάμεσα στο διάλλειμα του καταστήματος.
Σε λίγο που θα ξαναπαίξω, με ησυχία, πιστεύω να βγάλω τα πρώτα, προσωπικά, συμπεράσματα και να είμαι λίγο πιο συγκεκριμένος.
Προς στιγμήν τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν είναι ανάμικτα.

Μάλλον με χάλασαν τα «πατατάκια».

Reaction score
1
Πάντως, όσο διαβάζω αυτά που γράφει ο Αντώνης (τα ίδια λένε και οι ξένοι reviewers), τόσο πιο πολύ αγαπάω τα CD μου...(τρέχω για το καταφύγιο τώρα :mrgreen: )

Reaction score
2
Είναι καλό! Είναι απόλυτο!
Σε καλή εγγραφή, καλό βινύλιο, καλή επιφάνεια, βγάζει πράγματα που αναρωτιέσαι αν πριν τα είχες ακούσει!
Τι λείπει?
Ο προσωπικός χαρακτήρας, που σου επιτρέπει το συμβατικό, να δώσεις στο σύστημά σου.
Να παίξεις με αντιστάσεις, με χωρητικότητες, να φέρεις τη σκηνή μπροστά, πίσω και στο τέλος ο ήχος που θα βγαίνει να υπογράφει ως Αντώνης, Δημήτρης κ.λ.π.

Σε άσχημη εγγραφή, καθαρή είναι ένας καλός αναπαραγωγέας θυμίζοντάς πόσο λίγο σέβονται κάποιοι τα χρήματα που διαθέτεις για να ακούσεις το έργο τους.
Αυτό δυστυχώς ισχύει σε όλα τα καλά μέσα αναπαραγωγής.

Σε δίσκους, που μεγάλωσες μαζί τους, έχουν περάσει από δεκάδες πάρτι και σε συνοδεύουν έως σήμερα για να σου θυμίζουν τα νιάτα σου και όχι μόνο, καλύτερα χρησιμοποίησε το κανονικό, συμβατικό πλατό, γιατί σου απαγορεύει να τους ακούσεις, κτυπώντας σου τις απροσεξίες και την έλλειψη σεβασμού, που είχες μικρότερος, για κάποια διαμάντια της δισκοθήκης σου.

Αυτά για τώρα…

Reaction score
3.447
Αντώνη, το μηχανημα θέλει ψαξιμο.

Το μουσείο το αγόρασε για να μεταφέρει παλιά και χαλασμένα βινλυλια σε CD. Μην το ξεχνάμε αυτό.
Αρα έχει την δυνατότητα να διαβάζει πράγματα που δεν μπορεί να διαβάσει η συμβατική βελόνα της κεφαλης ενός πικάπ.

Ψάξε το θέμα του εστιασμού στο laser. Εστίασε πιο βαθειά στο αυλάκι. Εδώ είναι όλο το ζουμί.
Πες και στον Αναμουρλίδη να σε βοηθήσει που ξέρει και χώνεται πιο βαθειά στα αυλάκια.

Reaction score
2
Λυπάμαι.
Δεν μπορώ να παίξω όσο θα ήθελα.

Η εντολή/παράκληση που μου δόθηκε ήταν: Μην πειράξεις τίποτα, άστο εκεί που είναι.
Από τη στιγμή που μου είπαν αυτό και σεβόμενος την παραχώρηση του μηχανήματος, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη, όσο και αν το επιθυμώ δεσμεύομαι ηθικά.

Reaction score
2
g.kar,

Να μεταφέρει παλιά/καταπονημένα, όχι χαλασμένα, αρχεία της Ελληνικής μουσικής ιστορίας, αρχικά, σε συνεργασία με οργανισμούς και ιδιωτικές συλλογές.

Σύμφωνα με συνομιλία που είχα με τον κο Ρίγκο Δημήτρη από το ΙΕΜΑ, βασικό μέλημα του Ινστιτούτου είναι να σώσει αυτούς τους θησαυρούς μουσικών αρχείων, μέχρι και παρτιτούρες(!) σε πρωτότυπη και αναλλοίωτη μορφή.
Ο λόγος αγοράς του ELP, ήταν γιατί οι συλλέκτες δεν επιθυμούσαν τη φθορά των πολύτιμων δίσκων και μάλλον η μόνη λύση ήταν η κτήση ενός τέτοιου μέσου, ώστε να αποφευχθούν οι όποιες φθορές θα μπορούσαν να υπάρξουν με ένα αναλογικό μέσο.
Μιλάμε για υλικό που μπορεί να κουβαλά και εκατό χρόνια στην ετικέτα του!

Reaction score
3.447
Αντώνη, σε καταλαβαίνω αλλά ο κατασκευαστής αναφέρει ότι παρέχεται η δυνατόττα ρύθμισης του laser από τον χρήστη.

Είσαι τόσο σίγουρος ότι το παρέλαβες με τη σωστή ρύθμιση ?

Τέλος πάντων. Θα σεβαστούμε την απαίτηση του αντιπροσώπου (?) ή του ανθρώπου που σου τα παραχώρησε για ακρόαση.

Από την πλευρά μου, κι εγώ θα είμαι ελεύθερος να γράψω δημόσια την γνώμη μου για τον ήχο του συγκεκριμένου μηχανήματος.
Θεωρώ επομένως δεδομένο ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας είναι έτοιμος να δεχτεί οποιαδήποτε κριτική, θετική ή αρνητική.

Σε περίπτωση αρνητικών σχολίων, δεν θέλω να μας πει εκ των υστερων ότι το μηχάνημα δεν είχε ρυθμιστεί σωστά.

Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Σε μία δημόσια παρουσίαση νέου προΙόντος όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση κάποιοι να αδικηθούν.

Reaction score
3.447
Δεν είδα το προηγούμενο μήνυμά σου.
Καλό θα ήταν να παρευρίσκεται και ο τοπικός αντιπρόσωπος του ELP για να κάνει και τη σωστή ρύθμιση.

Είναι κρίμα να μην γίνει η σωστή ρύθμιση, ή ακόμα χειρότερα να γίνει μία λάθος ρύθμιση.

Τα αποτελέσματα και τα σχόλια των ακροάσεων θα τα διαβάσουν πολλοί.

Reaction score
3.447
Το κοτόπουλο, η γυναίκα και το HiFi θέλουν χέρι.

Τώρα που δεν τρώμε τα κοτόπουλα μας έμεινε μόνο η γυναίκα και το HiFi.
Από τα δύο η γυναίκα ποτέ δεν θέλει να παίξει όποτε θέλεις εσύ, οπότε μας μένει το HiFi που παίζει όποτε θέλουμε εμείς.

Καλά στέφανα Kops μου.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.780
και όπως λένε και οι Ιταλοί.... η πίτσα τρώγεται πάντα με τα δάκτυλα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.780
την ποίηση δεν την ερμηνεύεις κυριολεκτικά, ειδικά άμα ο ποιητής έχει πιει homegrown tsipouro apo Karditsa!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος