Emotiva BasX A-5175

Reaction score
792
Λοιπόν χρειάζομαι 10 κανάλια ενίσχυσης για την οδήγηση των LX-521 του Linkwitz. Μία προσπάθεια με τα F.O.
και τα τροφοδοτικά της Hypex, δεν βλέπω να ευοδώνεται, σκάνε σαν πυροτεχνήματα. Τεσπα αυτό είναι άλλο θέμα.
Λέω λοιπόν να πάω σε πιο σίγουρες λύσεις. Μία από αυτές είναι και ο εν λόγω πολυκάναλος Emotiva BasX A-5175, ο οποίος δίνει 125 W στα 8ohm με και τα 5 κανάλια οδηγούμενα. Δεν βρήκα πουθενά στο net μετρήσεις αναλυτικές δηλαδή πόσα Watt πραγματικά δίνει στα 4 οhm με όλα τα κανάλια οδηγούμενα, κλπ.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Υπάρχει καμμία άλλη πρόταση? Βέβαια μιλάω για δύο τεμάχια.
Αν είναι λάθος η κατηγορία, συγχωρέστε με, ας το μεταφέρει ο διαχειριστής στην σωστή κατηγορία.
Στην Ευρώπη τον βρήκα εδώ
https://www.avstore.ro/amplificatoare/emotiva-a-5175-5-channel-power-amplifier/

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Το DIY είναι no-go;

Μία δοκιμασμένη λύση για SMPS είναι τα Cresnet, σε πολύ λογικές τιμές.

Είναι πολύ δημοφιλή στο diyaudio. Βέβαια, αν θέλεις τόσα ενισχυτικά κανάλια, o F.O. είναι απαγορευτικός και σαν κόστος κτήσης που προκύπτει από τα modules και την απαραίτητη ψύξη για την τιθάσευση της εκλυόμενης θερμότητας.

Είναι πιθανό ότι ο αιώνιος έφηβος Theodosis O. θα έχει αντιπροτάσεις.

Reaction score
4.237
παντως για να μην αναφερει αποδοση στα 4ohm και με τα 5 καναλια παρα μονο στα 2 καναλια μηπως δεν το υποστηριζει ο ενισχυτης.

κανε μια ερωτηση https://emotiva.com/

επισης παρακατω ειναι η μεταπωλητες, αρκετοι αγοραζουν απο τον πολωνο http://www.soundclub.pl/
https://emotiva.com/international-distributors/

Reaction score
792
Ίσως δεν ήμουνα σαφής. Τα τροφοδοτικά και τα FO τα έχω ήδη και λειτουργούν όσα απέμειναν και η απόδοση είναι καταπληκτική, απλά δημιουργείται θέμα αξιοπιστίας και γιαυτό λέω να στραφώ σε έτοιμες λύσεις. Την emotiva την χρησιμοποιούν κάμποσοι στα LX-521, απλά τα FO όσο παίζουν είναι καταπληκτικά.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Το πρόβλημα είναι στα τροφοδοτικά ή στα FO?

Τα emotiva να ξέρεις είναι Low fi λύση.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
Γιατι τοτε δεν κρατας τα FO για tweeter και UM (δε νομιζω να καιγονται κι εκει) και στα τροφοδοτικα της hypex να κουμπωσεις Ucd για LM και sub?
Μια ρυθμιση στο gain θα χρειαστει και αν...
Παντως δεν εχουν τετοια φημη τα FO. Μηπως χρειαζονται κανενα ανεμιστηρακι (ή και ολοκληρο air condition)? Το Ελληνικο καλοκαιρι δε χαριζεται σε τετοιες πολωσεις:D
Τωρα για τους Emotiva θα εχεις δει και τις μετρησεις του SL. Ειναι Low
Fi οπως ειπε και ο Zakman.

Reaction score
792
Γιατι τοτε δεν κρατας τα FO για tweeter και UM (δε νομιζω να καιγονται κι εκει) και στα τροφοδοτικα της hypex να κουμπωσεις Ucd για LM και sub?
Μια ρυθμιση στο gain θα χρειαστει και αν...
Παντως δεν εχουν τετοια φημη τα FO. Μηπως χρειαζονται κανενα ανεμιστηρακι (ή και ολοκληρο air condition)? Το Ελληνικο καλοκαιρι δε χαριζεται σε τετοιες πολωσεις:D
Τωρα για τους Emotiva θα εχεις δει και τις μετρησεις του SL. Ειναι Low
Fi οπως ειπε και ο Zakman.
Και αυτό είναι μια λύση, αλλά λόγω του ότι εχω τα τροφοδοτικά των 65v, πάω στα UcD 400. Oμως το σκέφτομαι. Air condition υπηρχε παντα αναμενο και τα κουτια ανοιχτα.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
Νcore 250 μπορεί να βρεί κανείς για αγορά αν δεν είναι ΟΕΜ? υπάρχει καμμιά τρύπα πουθενά?
Οταν λεμε οτι ειναι για ΟΕΜ σημαινει οτι αυτοι που εχουν προσβαση σε αυτα, εχουν συμφωνησει με τη hypex να μην μεταπωλουν αυτα τα modules μονα τους παρα μονο μεσα σε ολοκληρωμενα προιοντα. Αρα αυτο που ζητας ειναι καποιος να αθετησει αυτη τη συμφωνια. Λιγο δυσκολο ειναι αυτο γιατι διακινδυνευει τη σχεση του με τη hypex.
Εγω τα δικα μου τα παραγγειλα σε καποιον στη Γερμανια www.audiobliss.de, αλλα δεν τα εχω παραλαβει ακομα. Μπορεις να επικοινωνησεις να ρωτησεις.
Εκ των υστερων εμαθα οτι ισως και στην Ελλαδα μπορεις να βρεις και μαλιστα απο μελος του φορουμ ;), αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp