EMTEC MEDIAPLAYER FULL HD N200

Reaction score
2.557
Με ενδιαφέρει.
Εκτός από το (πρόσθετο) USB WiFi dongle έχεις και όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας δηλ. Remote control, A/V cable, Scart in adapter, AC/DC adapter, Quick Installation Guide, CD (με οδηγίες χρήσης); Αν όχι, τι δεν έχεις;
Επίσης θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι διαβάζει σκληρους δίσκους διαμορφωμένους σε NTFS. Το ρωτάω γιατί εδώ λέει:
-Σύστημα αρχείων FAT32 - NTFS
-External storage supported Hard Disk Drives (FAT32), USB Flashdrives

και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό...

Είμαι στην Αθήνα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EMTEC MEDIAPLAYER FULL HD N200

-External storage supported Hard Disk Drives (FAT32), USB Flashdrives

και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό...

Είμαι στην Αθήνα.

FAT 32 και NTFS είναι file system της Μicrosoft. Με απλά λόγια ο τρόπος που βρίσκει το pc τα διάφορα αρχεία. Το FAT είναι παλιό και δεν σηκώνει αρχεία μεγαλύτερα των 4gb. Τα Windows από ΧΡ και μετά χρησιμοποιούν NTFS αν και μπορείς να τα βάλεις και σε FAT.

Το πρόβλημα είναι η συμβατότητα με εξωτερικούς δίσκους, pen drive κτλ. Ένα PC windows διαβάζει εξωτερικούς σκληρούς και FAT και NTFS. Διάφορα άλλα μηχανήματα, (όπως στέρεο, media player, playstation) διαβάζουν μόνο FAT 32.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα σου λέει ότι ο εσωτερικός του σκληρός μπορεί να είναι είτε FAT είτε NTFS, αλλά από το USB δέχεται μόνο FAT. Πρακτικά δεν σου κάνει διαφορά, αρκεί να φορματάρεις FAT32 τον δίσκο που θα του βάλεις στο USB.

Reaction score
2.557
Ξέρω τι είναι FAT & NTFS (New Technology File System).

Δεδομένου όμως του ότι, όπως καταλαβαίνω εγώ, δεν έχει/παίρνει εσωτερικό δίσκο, τι ακριβώς σημαίνει η αναφορά σε NTFS; Μπορεί να διαβάσει δίσκο από αλλού εκτός από USB;

Reaction score
0
Απάντηση: EMTEC MEDIAPLAYER FULL HD N200

Τώρα κοίταξα το λινκ του e-shop και λέει "Σύστημα αρχείων: FAT32/NTFS.". Άρα διαβάζει και τα δύο. Τι σε προβληματίζει? Το ΝΤFS χρειάζεται για μεγάλα αρχεία, οπότε φαντάζομαι το αναφέρει για να ξέρεις οτι μπορείς να βάλεις να παίξει ένα μεγάλο ISO για παράδειγμα από εξωτερικό σκληρό και όχι μόνο στριμαρισμένο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.405