EMTEC R700 Media Box

Reaction score
0
Χαιρετώ όλο τον κόσμο...
Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης συσκευής για την αναπαραγωγή διάφορων τύπων μουσικής και εικόνας και επίσης συσκευής εγγραφής προγράμματος της τηλεόρασης.
Αρχικά σκέφτηκα ένα DVD Recorder για να γράφω τις εκπομπές και τα σίριαλ το οποίο αν είχε τη δυνατότητα upscalling 1080p και τη δυνατότητα να διαβάζει από usb έχωντας συνδέσει έναν εξωτερικό για να παίζω mp3 θα ήταν ιδανικό. Βέβαια να μην ξεφεύγει και πάρα πολύ σε τιμή. Τέτοιο πράγμα κάτω από 200Ε δεν έχω βρεί. Αν έχει κάποιος κάτι τέτοιο υπ'όψιν του please let me know.
Σκέφτηκα μετά τη λύση ενός απλού Dvd recorder και ενός media box πχ. WD HD TV που να κάνει όλες τις λειτουργίες που περιέγραψα πιο πάνω.
Βρήκα όμως κι αυτό
http://www.emtec-international.com/PDF/fiches/R700_EN.pdf
το οποίο τα κάνει όλα και συμφέρει αν δείτε τα χαρακτηριστικά του με μεγάλο συν το γεγονός ότι με ένα wifi usb dongle γίνεται και ασύρματο εκτός από δικτυακό με καλώδιο. Παίρνει εσωτερικό δίσκο 3.5" SATA και εξωτερικό με το USB.
Είμαι σχεδόν έτοιμος να το πάρω αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, το έχει κάποιος? Ή έχει διαβάσει κάπου αν υποστηρίζει? Έχω σκοπό να παίζω και κατεβασμένες ταινίες για αυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:107:

Reaction score
0
Μια άλλη επιλογή επίσης είναι το HMB 130 με παρόμοια και ίσως καλύτερα χαρακτηριστικά. Μήπως ξέρει κανείς και για αυτό τίποτα?

Reaction score
8
Γιατι δεν παιρνεις ενα απο αυτα που ειναι και δοκιμασμενα:
Popcorn Hour A-100, EGREAT EG-M32B, WD TV HD, τα δυο πρωτα ειναι δυκτιακα και παιρνουν και εσωτερικο δισκο το τελευταιο οχι αλλα κανει μονο 99ευρω.

Reaction score
0
OK αυτά τα έχω δεί σε πολλά threads αλλά το popcorn δεν το βρίσκω κάπου τώρα να πουλιέται για να δώ και κάποια τιμή και το egreat m32b δεν το βρίσκω κάπου βρίσκω μόνο το m31 το οποίο το έχει το e-shop 199Ε και δεν είναι και ασύρματο...!
Αυτά κανείς τα ξέρει?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801673
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801666

Reaction score
1
Φίλε panvel, ο λόγος που κανένας δεν ασχολείται και με τα 3 μηχανάκια είναι πολύ απλός και ονομάζεται MKV!

Τα άλλα δύο βασικά format (DVD/MPEG2 και DivX/MPEG4) τα παίζουν πλέον όλα τα DVD player οπότε δεν χρειαζόμαστε έξτρα εξοπλισμό.

Όλος ο ντόρος για αυτά τα μηχανάκια γίνεται για να μπορούμε να παίζουμε τα αρχεία MKV που κατεβάζουμε από το Internet και γενικά αρχεία βίντεο υψηλής ανάλυσης (MKV/H-264, AVCHD, αρχεία TS/BLURAY κλπ).

Κανένα από τα 3 μηχανάκια που εξετάζεις δεν αναφέρει τις μαγικές λέξεις MKV και H264, οπότε απορρίπτονται κατευθείαν χωρίς εξέταση των υπόλοιπων χαρακτηριστικών τους!

Υ.Γ. Ο λόγος που το WD κάνει θραύση αυτή την εποχή είναι το γεγονός ότι είναι ο φθηνότερος player αρχείων MKV.

Reaction score
19
Φίλε panvel, ο λόγος που κανένας δεν ασχολείται και με τα 3 μηχανάκια είναι πολύ απλός και ονομάζεται MKV!

Τα άλλα δύο βασικά format (DVD/MPEG2 και DivX/MPEG4) τα παίζουν πλέον όλα τα DVD player οπότε δεν χρειαζόμαστε έξτρα εξοπλισμό.

Όλος ο ντόρος για αυτά τα μηχανάκια γίνεται για να μπορούμε να παίζουμε τα αρχεία MKV που κατεβάζουμε από το Internet και γενικά αρχεία βίντεο υψηλής ανάλυσης (MKV/H-264, AVCHD, αρχεία TS/BLURAY κλπ).

Κανένα από τα 3 μηχανάκια που εξετάζεις δεν αναφέρει τις μαγικές λέξεις MKV και H264, οπότε απορρίπτονται κατευθείαν χωρίς εξέταση των υπόλοιπων χαρακτηριστικών τους!

Υ.Γ. Ο λόγος που το WD κάνει θραύση αυτή την εποχή είναι το γεγονός ότι είναι ο φθηνότερος player αρχείων MKV.
Έτσι ακριβώς!

Reaction score
0
Ok το πιασα... Thanks για τη διευκρινηση και για τις πληροφορίες :)
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα 2 δημοφιλή είτε από ελλάδα ή από έξω (e-shop)?

Reaction score
0
Ok το πιασα... Thanks για ολες τις πληροφορίες :)
Ξέρει μήπως κάποιος που μπορώ να βρώ κάποιο από τα 2 δημοφιλή να πουλιούνταιείτε Ελλάδα ή εξωτερικό.

Reaction score
1
Επίσης το ασύρματο και High Definition (mkv klp) είναι ασύμβατα μεταξύ τους με την υφιστάμενη ασύρματη τεχνολογία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis