Energy saver ΛΑΜΠΕΣ - Οικονομια στο ρευμα

Reaction score
7
Χρησιμοποιειτε τετοιες :idea: για οικονομια στο ρευμα?

:arrow: Καινε πχ 12W και αποδιδουν οσο μια :idea: 60W πυρακτωσεως :D

Αξιζει το κοστος αλλαγης :? , επειδη ειναι 5-15 φορες πιο ακριβες απο τις κοινες :idea: :idea: :idea: :cry: , για την οικονομια που παρεχουν :?

Ενοχλουν τα δευτερολεπτα της προθερμανσης :x , μεχρι να αποδωσουν σωστα?

Εχετε δει διαφορα στο λογαριασμο της ΔΕΗ ?

Reaction score
5
Τις χρησιμοποιώ όπου υπάρχει λάμπα σε γραφείο και σπίτι και έχω δει οικονομία τις τάξης του 30-40%.
Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν την θερμοκρασία αλλά πιστεύω δεν είναι κάτι που ενοχλεί.
Επίσης υπάρχει διάφορα ποιότητας από τους διάφορους κατασκευαστές όπως και σήμανση στο κουτί για το πόσο λευκό φως αποδίδουν.
Επίσης αξίζουν τα λεφτά που ζητούν κρίνοντας από το ενσωματωμένο τροφοδοτικό ρεύματος που έχουν.

Reaction score
0
Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι η στενοκεφαλιά της γυναίκας μου και η άρνησή της να βάλουμε τέτοιες λάμπες σε όλο το σπίτι γιατί λέει "αφαιρεί τη σπιτική ζεστή θαλπωρή". :shock:

Γκρρρ [schild=9 fontcolor=DC143C shadowcolor=000000 shieldshadow=1]Ta nevra mou tsatalia![/schild] θα της δώσω την επόμενη ΔΕΗ να την πληρώσει μόνη της να δω τι θαλπωρή θα νιώσει!

Reaction score
5
Χρησιμοποιώ τις premier 20-15W σε cool white με θερμοκρασία λευκού 4000οΚ περίπου 1.80 λίρες Κύπρου και η ατμόσφαιρα και η θαλπωρή που εκπέμπει είναι καλύτερη από τις συμβατικές!
Αν τις βρείτε προτιμείστε τις!

Reaction score
7
αυτο που ενοχλει εμενα ειναι το ψυχρο φως τους.
Στο πρακτικερ οπου πηγα τις εχει στη σειρα αναμμενες και εχει και ψυχρες και θερμες σε θερμοκρασια. Προτιμησα τις ψυχρες, δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει το ψυχρο.

Reaction score
7
waf και στις λάμπες!!!!

ήμαρτον ρε σεις!!!

Υπαρχει μια γελιογραφια που δειχνει την κιβωτο με ολα τα ζωα στο...μπαλκονι και τον τρυποκαρυδο πανω στο σκαρι να το εχει γεμισει τρυπες...
με λεζαντα...

''Παντου υπαρχει ενας **λακας''

και συμπληρωνω ... ''και μια γυναικα''

Ειναι αληθεια, οπου και να εισαι απο τη δουλεια ως το τραμ, σιγουρα θα υπαρχει ενας.....

Reaction score
25.524
εγω πηρα μια απο το carrefour 20W με 6€ και εχει ενα υπεροχο ζεστο χρωμα (ροζιζει ελαφρα) και δεν κανω πλακα μου εχει φτιαξει την διαθεση.
θελει γυρω στα 20 δευτερολεπτα για να λειτουργησει σωστα αλλα δεν με ενοχλουν. τωρα για οικονομια με μια λαμπα τι να πω δεν ξερω. σημασια βεβαια εχει επισης η διαρκεια ζωης της λαμπας να ειναι ανω της πενταετιας γιατι αλλιως...

Reaction score
49
Προτιμησα τις ψυχρες, δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει το ψυχρο.

Αρχίσαμε!!
Πως τα καταφέρνεις Γιώργο, και κάθε φορά που μιλάς για.....λάμπες, μας το γυρνάς το θέμα στο.....αλλιώτικο!!!

Ανδρεάδης: "ψυχρός" εκτελεστής!! :mrgreen:

Reaction score
7
Προτιμησα τις ψυχρες, δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει το ψυχρο.

Αρχίσαμε!!
Πως τα καταφέρνεις Γιώργο, και κάθε φορά που μιλάς για.....λάμπες, μας το γυρνάς το θέμα στο.....αλλιώτικο!!!

Ανδρεάδης: "ψυχρός" εκτελεστής!! :mrgreen:

Το θεμα ειναι η ισορροπια.
Εγω θερμος, οι λαμπες ψυχρες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv