Enigma: The experience of Survival!

Reaction score
0
Μετά από όχι και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, οι Enigma επέστρεψαν με το Seven Lives Many Faces. Είμαι fan των Enigma σχεδόν από το ξεκίνημα τους. Ας μη γελιόμαστε: τίποτα δε θυμίζει πια τις αξέχαστες μελωδίες της δεκαετίας του ’90.

Μπορεί το “A Posteriori” να ήταν αναμφισβήτητα καλό και να άλλαξε για πάντα την πορεία των Enigma, με το νέο cd όμως, στα περισσότερα κομμάτια, μου δίνεται η εντύπωση ότι ο Cretu δεν έχει πια ιδιαίτερα πρωτοποριακές ιδέες. Ωστόσο, υπάρχουν σαφώς και καλές στιγμές (The same parents, Déjà vu, Touchness).

Ξέρω όμως ότι μπορείτε και πάλι να μας συγκλονίσετε, κύριε Michael Cretu, χαρίζοντας μας ξανά ένα album αντάξιο των πραγματικών δυνατοτήτων σας. Και, κάτι ακόμη: Προσωπικά, δε θα με χαλούσε καθόλου να είχα αυτή τη στιγμή στα χέρια μου ένα δεύτερο “Cross of Changes” ή ένα ακόμη “Le roi est mort, vive le roi!”. Απεναντίας, μπορεί να άλλαζε και πάλι η ζωή μου προς το καλύτερο, όπως είχε γίνει την πρώτη φορά.

Υ.Γ. Αλήθεια, η Sandra γιατί απουσιάζει στα τελευταία 2-3 album; Ή είναι ιδέα μου; Anyway, περιμένω από όλους γνώμες & σχόλια και σας παραχωρώ τα παρακάτω links που υπάρχουν στο rapidshare:

(διαγράφηκαν)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Perry, το site αυτό δεν φιλοξενεί links για παράνομο downloading μουσικής. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

...

Reaction score
0
Απάντηση: Enigma: The experience of Survival!

Με συγχωρείς, δεν ήξερα αυτή σας την ιδιαιτερότητα. Αν θυμάμαι καλά όμως το Disney Christmas Parade από εδώ το κατέβασα (όπως και αρκετά άλλα καλούδια), μέσω link στο rapidshare. Αυτό δεν είναι παράνομο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω αν θυμάσαι καλά φίλε μου. Αν μου υποδείξεις που είναι αυτά τα links θα φύγουν απ' ευθείας.

...

Reaction score
49

Με συγχωρείς, δεν ήξερα αυτή σας την ιδιαιτερότητα. Αν θυμάμαι καλά όμως το Disney Christmas Parade από εδώ το κατέβασα (όπως και αρκετά άλλα καλούδια), μέσω link στο rapidshare. Αυτό δεν είναι παράνομο;
Στράτο, το Disney Christmas Parade ήταν κλιπ και όχι παράνομο.....

Αλλά από την άλλη δεν χρειάζεται να κουνάς το δάκτυλο ως κριτής αναφέροντας πως είναι παράνομο.....Μου φαίνεται άδικο για την προσπάθεια που καταβάλλουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα για την ενημέρωση των μελών.:121:

Θεωρώ πως ήταν δείγμα θετικής διάθεσης προς όλα τα μέλη το να ανεβάσεις links για την (υπέροχη) μουσική των Enigma (δηλώνω ομοιοπαθής...λάτρης της μουσικής τους :107:), σε ευχαριστούμε για αυτή τη διάθεση, αλλά μη στραβώνεις! :126:

Καλή συνέχεια στις σελίδες του www.avsite.gr

Reaction score
0

Anyway, η αρχική μου πρόθεση ήταν να μοιραστώ με όλους εσάς ορισμένα διαχρονικά (και σπάνια) πράγματα, γι' αυτό ακριβώς και ξεκίνησα το συγκεκριμένο thread. Από τη στιγμή που με ενημερώσατε, το δέχομαι χωρίς παραπέρα συζήτηση.
Απ' ό,τι κατάλαβα, υπάρχει μόνο section με HD downloads, εξού και το Disney Xmas Parade (στο οποίο φαντάζομαι μπορώ να ανεβάσω κι εγώ κάποιο link ή όχι;).
Καλό Πάσχα σε όλους και, όπως λες κι εσύ ... enjoy the Music.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μην μπερδεύεσαι perry. Το section με τα downloads δεν φιλοξενεί παρά ΜΟΝΟΝ απολύτως νόμιμα downloads, κλιπς κλπ.

Καλή Ανάσταση!

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis