Epik subwoofer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Epik subwoofer

oχι , αλλα μιας και ειχα επαφη με αυτους, ρωτα για εγγυηση -σπερ παρτς.Και τα ξαναλεμε

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μια γνωμη θα πω, αν θες την ακους
Μην μπλεκεις με εταιριες που δεν ξερεις αν θα υπαρχουν αυριο.
Το σαμπ ειναι επενδυση , αν αυριο η επικ και καθε επικ κλεισει
και θες κατι , καλα μπανια.Το σαμπ δεν το γνωριζω μπορει να ειναι καλο ,αλλα ειναι και αλλα στην μεση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Yπάρχει πολύ ψωμί για αυτά τα σαμπ στο αντίσοιχο section του avs.
Πάμπολές αναφορές ότι γ...ουν και δέρνουν απο πολλούς χρήστες και έχω δεί και μερικά διαγράμματα που μου έχει πέσει η γλώσσα έξω.
Οι προβληματισμοι που έθεσε όμως ο Αρτζι έχουν μεγαλη βάση στη χώρα μας..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

στο φορουμ της κλιπς παντως δοκιμασαν 1 svs και ενα κλιπς και το svs επιαζε σχεδον καλυτερα παντου.βεβαια οταν εβαλαν 2 κλιπς το svs εμεινε πισω ολ οβερ.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Epik subwoofer

Yπάρχει πολύ ψωμί για αυτά τα σαμπ στο αντίσοιχο section του avs.
Πάμπολές αναφορές ότι γ...ουν και δέρνουν απο πολλούς χρήστες και έχω δεί και μερικά διαγράμματα που μου έχει πέσει η γλώσσα έξω.
Οι προβληματισμοι που έθεσε όμως ο Αρτζι έχουν μεγαλη βάση στη χώρα μας..

Αστους παιδάκι μου γιατί τους τα λες? Δεν είναι καλά αυτά γιατί έρχονται απ΄όξω!!!!

Εγώ κι εσύ και τίποτα δικοί μας ξέρουμε τι θα αγοράζαμε και αφού ήρθε και Ευρώπη!!!!:109:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και κουφια η ωρα οταν θες κατι, ξερεις οτι το κουριερ κοστιζει 450 ευρω ,
περνεις μετρα για σωβρ@κο
γιατι αλλιως θα το κανεις φωλεια για αρουραιους.Οποτε κανει και το ταξιδακι του ελλαδα δανια το σαμπ .Μιας και δεν εχει παει .
Και αν σου ξανατυχει κατι ειπαμε , το πολυ πολυ να γινεις κουμπαρος με τους δανους.Που τετοια τυχη.Τωρα αν σου βγει στην πορεια κατι σαν ονοματα μην λεμε ξερεις.
Ρατ χαουζ:143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Κοίτα σε κάθε προϊόν μπορεί να σου κάτσει η στραβή.Αλλά απ ότι έχω καταλάβει οι Δανοί είναι τάχιστοι και πολύ εξυπηρετικοί,τουλάχιστον εντός εγγύησης.
Τώρα το τι μπορεί να κοστίσει είναι ένα άλλο θεματάκι γιατί και εντός Ελλάδος παίζει τρελλό γδάρσιμο.
Απ την άλλη δεν έχω δεί προβληματίες μέχρι στιγμής(είδα και το θέμα με το svs).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Oι δανοι θελουν κλωτσιες στο κεφαλι.Ταδε εφει αρτζι.Μιλαμε για λαμογια ολκης.....μην αρχισω βραδυατικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μαλλον ας αρχισω να μαιθανει ο κοσμος.
Παμε
Πριν 5 χρονια (μπορει και 6) αγορασα ενα σετ jamo.Τα ηχεια τα πλαινα ειχα κολλημενες μεταλικες σιτες.Η μια ειχε ξεκολησει , ο δανος δεν το αναγνωριζε εκανε τον κινεζο.Το ιδιο και ο ελληνας (πρωην αντιπροσωπος) .Τελικα το ηχειο το εφτιαξα μονος μου.
Παμε στην audio vector , που ειναι η av ωεω , ε ? που ειναι ?
που αλλαξε ποσες φορες χερια ? γιατι ? γιατι στον τελαυταιο αντιπροσωπο δεν εδινε ηχεια και του ελεγε οτι δεν ειχε ξυλεια.
Ποιος ο δανος ? Πεντε μηνες περινενε να παρει ηχεια και να δωσει σε κοσμο που ειχε παρει προκαταβολη αλλα τιποτα.
Στην svs μου ελεγε οτι εντος εγγυησης το σαμπ επρεπε να παει δανια με δικα μου εξοδα.Αν δηλαδη ημουν γκαντεμης και ειχα 3 προβληματα θα ηταν σαν να μην ειχα σαμπ.Δεν λεω οτι 3 προβληματα συμβαινουν καθε μερα.Αλλα και το κοστος του κουριερ ειναι κατι το οποιο σε φρεναρει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier