EPOS ELS SUB SUBWOOFER

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.197
Απάντηση: EPOS ELS SUB SUBWOOFER

Τι σημαινει αυτο? Δεν μειωσα την τιμη!!!!!!!!!!!!
Μάλλον προσφορά σου έκανε!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ζητας 1 κιλο φετα, ζυγιζει 1.200, "να τ' αφησωω?"

Ε ρε τι γινεται....

Reaction score
0
λοιπον για να λυσω την παρεξηγηση, χθες βραδυ και ενω ετοιμαζόμουν να φυγω εκανα αναζήτηση στο google epos els 3
και ενω δεν ειχα βρει κατι που να με ενδιαφερει καποια στιγμη προσεξα το λινκ στο avsite. μπηκα και ειδα την αγγελια, αλλα επειδη βιαζομουν εγραψα βιαστικα το ποσο που μπορω να δωσω για το sub και εφυγα...
λοιπον καλε μου κυριε...
τι λετε αποδεχεστε την προσφορα μου? και θα καλυψω εγω τη δαπανη των μεταφορικων στην κρητη που δεν ειναι και λιγα.

Reaction score
0

Καλησπέρα φίλε,

γνωρίζω για το συγκεκριμένο γούφερ οτι έχει μια λειτουργία ασφαλείας (αυτοπροστασίας) λόγω της οποίας κλείνει αν ζοριστεί αρκετά (πχ σε μια έκρηξη σε ταινία κ εφόσον παίζει "δυνατά"..). Σου έχει παρουσιαστεί αυτό όσο το έχεις δουλέψει;

επίσης, αν επιτρέπεται σε τί ρυθμίζεις (ένταση, άνω/κάτω όρια) έχει παίξει και με τί συνδυασμούς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
4

To Sub δεν εχει παιξει καθολου ταινιες. Παιζει απο τπ preout του ολοκληεrμενου σε χαμηλες-μετριες εντασεις, οποτε δεν εχει ενεργοποιηθει ποτε τετοια προστασια αν υπαρχει.Την ενταση την ρυθμιζω λιγο πανω απο 1/4 του volume.

Reaction score
0

Αν είναι ακόμα διαθέσιμο και αν βρίσκεται στην Αττική ενδιαφέρομαι για το SUB μετά από ακρόαση στο σύστημά μου. Τηλ 6973318119

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος