epson 5100

Reaction score
1
γεια σας και απο εμενα,νεος στο αθλημα,επειδη εχω μπερδευει πολυ ειπα να ρωτησω εδω περα,ο EPSON TW1000 τι λεει?αξιζει?τον θελω κυριως για 3d ταινιες και ps4!επισης το 3d ειναι παθητικο η ενεργητικο?δηλαδη τα γυαλια ειναι τα απλα που δινουν στο σινεμα η τα αλλα που ειναι με μπαταριες?επειδη τα τελευταια χρονια εχω καλη τv smart με παθητικο 3D αξιζει να παω σε προτζεκτορα η το μονο που θα κερδισω ειναι inches αλλα θα χασω ποιοτητα?

Reaction score
1
επισης αν εχετε να προτεινετε κανενα setup προτζεκτορα-πανι-ηχεια μεχρι 1000-1200 εστω και μεταχειρισμενο το συζηταμε αν θελετε.επισης αλλη μια απορια που εχω το ps4 θα το συνδεσω στον προτζεκτορα τα ηχεια θα ειναι απεναντι κατω απο την οθονη,ο ηχος απο που θα βγει?

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.628
Επειδή άλλον Epson λέει ο τίτλος, και άλλον το κείμενο που ακολουθεί, για ποιόν προβολέα πρόκειται;

Τον 1000 δεν τον γνωρίζω, αλλά ένα τεστ μπορείς να δεις εδώ:
http://www.trustedreviews.com/Epson-EMP-TW1000-Projector-review

Όσο για τη σύνδεση, ενισχυτής av δεν υπάρχει; Το ps4 δίνει ήχο και εικόνα στον av με HDMI, και από εκεί ο av δίνει ήχο στα ηχεία και εικόνα με HDMI στον προβολέα

Reaction score
1
Με τοσους που ειδα μπερδευτηκα ο 5100 ειναι τελικα,λεει τπτ αυτος;av ειναι ενισχυτης?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.628
Δεν γνωρίζω τον 5100. Άν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Ο av είναι ο πολυκάναλος ενισχυτής, αν υπάρχει. Τα ηχεία που αναφέρεις, πού θα τα συνδέσεις για να παίξουν, αν δεν υπάρχει ενισχυτής;

Reaction score
1
Οχι ενισχυτη δεν εχω,οποτε αναγκαστικα θελει και ενισχυτη,αλλα εδω δημιουργειτε αλλο προβλημα τα καλωδια,αφου projector και ηχεια πρεπει να ειναι απεναντι,το ps4 και τον av που θα τα βαλω?επισης τοιχο απο τοιχο ειναι 5,30μετρα αυτη η αποσταση ποσες ιντσες δινει?οσον αφορα τα ερωτηματα στο πρωτο ποστ?

Reaction score
15.548
επισης αν εχετε να προτεινετε κανενα setup προτζεκτορα-πανι-ηχεια μεχρι 1000-1200 εστω και μεταχειρισμενο το συζηταμε αν θελετε.επισης αλλη μια απορια που εχω το ps4 θα το συνδεσω στον προτζεκτορα τα ηχεια θα ειναι απεναντι κατω απο την οθονη,ο ηχος απο που θα βγει?

o epson 5100 ειναι στα ιδια χρηματα με τον benq w1070

καλυτερα να παρεις τον benq 1070 η τον benq 1070+

οθονη

ενισχυτη τον yamaha rxv377 η τον pioneer vsx329

παρε και 2 ηχεια (βαλε στην περιοχη τιμων ποσα χρηματα θες να δωσεις) για αρχη και εισαι ετοιμος

ο ενισχυτης τα ηχεια και το ps4 θα μπουν εκει που ειναι η οθονη ...
...απο εκει και μεσω του ενισχυτη θα πας ενα καλωδιο hdmi στον προβολεα ......και εισαι ετοιμος να παιζεις η να βλεπεις ταινιες.

η οθονη 108 ιντσων ειναι μια χαρα για την αποσταση θεασης που εχεις και για παιχνιδια ωστε να μην σε κουραζει.

Last edited:

Reaction score
1
σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου,επειδη μενω ναξο και ειναι αδυνατον να ανεβω να ψωνισω απο κοντα και επειδη δεν εχω ιδεα αν με επηρεαζει τον rainbow για αυτο κοιταγα σε 3lcd και ακομα επειδη εδω ειναι δυσκολο να βρω τεχνικο να με βοηθησει στο σεταρισμα επισης θα προτιμουσα 3lcd λογω απο οτι διαβασα εχει οριζοντιες και καθετες ρυθμισεις και κατι τελευταιο ο benq εχει πολυ μικρη αντιθεση αυτο δεν επηρεαζει?επισης σε συγκριση με σμαρτ tv το η εικονα ειναι τουλαχιστον ισαξια?

Reaction score
15.548
τοτε παρε τον 5100.... αυτον δεν εννοεις ?

αυτο που θα σε μαγεψει με τον προβολεα που θες ειναι το μεγεθος εικονας ....

να ξερεις οτι η τοποθετηση του προβολεα για 108 ιντσες ειναι στα 3.5μ απο την οθονη....

Reaction score
1
ναι αυτον εννοω αξιζει?ειναι καλη αγορα?αν τον στησω στα 5 μετρα θα εχω προβλημα?

Reaction score
15.548
για τα χρηματα του μια χαρα ειναι.....

δεν μπορεις να τον βαλεις στα 5μ.....το μεγεθος οθονης που βγαζει θα ξεπερναει τον τοιχο σου ....

πρεπει να μπει 3.5μ το πολυ..

Reaction score
8.350
εχεις δικιο απο τα συγκριτικα που ειδα στο youtube o benq ειναι ανωτερος
ψαξε μονο να δεις κανενα dlp προβολικο πρωτα για ρεηνμπο.Αφου εισαι στη Ναξο δεν χρειαζεται απαραίτητα ναναι το ιδιο ,νομιζω αν βρεις σε κανενα μπαρακι η καπου θα καταλάβεις αν βλέπεις.

Reaction score
1
επειδη με το calculator δεν εβγαλα ακρη με τον benq για να παρω 120 inch τι αποσταση θελω?επισης μιας και θα παω και για ενισχυτη εχετε να προτεινετε ηχεια 2,1 η soundbar με κοστος μεχρι 200?ακομα θελω μια προταση για βαση απο ταβανι και κατι τελευταιο αν υπαρχει καποιος απο ναξο στο φορουμ που μπορει να βοηθησει στην εγκατασταση με αμοιβη ας επικοινωνησει μαζι μου

Reaction score
640
Ο benq 1070 θελει πολυ προσοχη στο στησιμο και θα δυσκολευτεις αρκετα καθως δεν εχει την δυνατοτητα της μετατοπισης του φακου δεξια αριστερα και η μετατοπιση πανω κατω ειναι μολις 10 ποντους . Πρεπει να υπολογισεις και οτι υπαρχει ενα offset στον φακο 9 ποντους .
Αφου ειναι ο πρωτος προβολεας θα σε δυσκολεψει αρκετα

Reaction score
8.188

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.189
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon