Epson EH-TW 5900

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο προτζεκτορα.Για 3d προβολη..,ο συγκεκριμενος γραφει στο πισω μερος External 3d IR.Αυτο σημαινει οτι ο συγκεκριμενος ειναι 3d ready και οχi full 3d?.Περνει καποιο εξαρτημα συγχρονισμου με τα αντιστοιχα γυαλια? Πως ακριβως συγχρονιζεται με τα γυαλια ο προβολεας?Αν ειναι ετσι αυτο το εξαρτημα περιεχεται μεσα στην συσκευασια? Η το αγοραζουμε ξεχωριστα?
Ευχαριστω προκαταβολικα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.822
Απάντηση: Epson EH-TW 5900

Noμίζω ότι μια από τις διαφορές του 5900 με τον 6000 είναι ότι ο 5900 δεν περιέχει γυαλιά στη συσκευασία, ενώ ο 6000 έρχεται με 2 ζευγάρια γυαλιά.

Είναι όμως 3D.

Δες λίγo κι εδώ.

Reaction score
0

Σ ευχαριστω για την απαντηση.Η ερωτηση αφορουσε το external 3d IR που λεει απο πισω.Ηθελα να ξερω περι τινος προκειται,πως ακριβως συγχρονιζονται τα γυαλια με τον προβολεα και αν ειναι μεσα στη συσκευασια (οχι τα γυαλια αλλα αυτος ο πομπος)..Ο 5900 δεν περιεχει γυαλια αντιθεση με τον 6000 που περιεχει 1 ζευγαρι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.822

Πρέπει να είναι ο εξωτερικός πομποδέκτης για τον συγχρονισμό των γυαλιών. Τώρα, αν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δεν το ξέρω.

Φαντάζομαι όμως πως ναι.

Reaction score
0

Το εψαξα λιγο απο το σαιτ της epson κατεβασα το manual λεει οτι ειναι για μεγαλες αποστασεις μεταξυ θεατη και οθονης,λεει οτι δεν συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια.

Reaction score
191

εγω εχω διαβασει οτι το external ειναι για μεγαλες αποστασεις.αλλα ενοειται οτι εχει ενσωματομενο πομπο ο προβολεας και ειναι full hd 3d.θελω πολυ να το δω πως θα παιζει.γογικα θα ειναι ενα κλικ καλυτερος απο τον epson 3200..

το θεμα ειναι τι γινεται με το zoom του και το ofset του,γιατι η απουσια lens shift (grrrr epson)θα δυσκολεψει πολυ την εγκατασταση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis