Epson EH-TW9200






ichaltou

Αλλαχτήρι
Μηνύματα
4.032
Reaction score
1.004
Εάν ακολουθήσουν και φέτος την ίδια τιμολογιακή πολιτική...
 

Nelsy

Ιεράπετρα
Μηνύματα
5.204
Reaction score
2.874
Ευκαιρία να τον δείτε για πρώτη φορά στην 'ήχος-εικόνα show 2013' στις 14/15 Δεκεμβρίου στο Athens Ledra Marriott Ηotel.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Ευκαιρία να τον δείτε για πρώτη φορά στην 'ήχος-εικόνα show 2013' στις 14/15 Δεκεμβρίου στο Athens Ledra Marriott Ηotel.

τι είναι αυτό?κανενα λινκ?

ενταξει το βρηκα,!!άλλη παλι εκθεση,βλεπω ολες τις κονσιουμεραδηκες εταιριες,δεν καταλαβα τι νοημα ειχανε δυο εκθεσεις???
 
Last edited:


stathis

Ultra Home Theater
Μηνύματα
21.631
Reaction score
36.414
όταν λες θα τον δουμε ,θα παιζει υποθετω?οχι πανω σε κανενα παγκο!!
Kαι σβηστος να ειναι ,για ολα τα υπολοιπα υπαρχει η avart.gr,καλιμπραρισμενος,διπλα σε καποιον αλλον,αλλιως γνωμη δε βγαινει!
 



gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.601
Reaction score
4.135
Μιά χαρά είναι το προβόλι τουλάχιστον όπως έπαιζε στην έκθεση.
Απλά η epson μας κακοέμαθε από την αλματώδη εξέλιξη που είχε ο 9000 σε σχέςη με τους προκατόχους και τώρα που βγάζει ελαφρώς βελτιωμένο προβολικό δεν κάνει το αντίκτυπο που είχαμε συνηθίσει.

Προσωπική προσδοκία:Περίμενα λίγο βαθύτερο μαύρο.
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
η διαφορα τιμης σε σχεση με την εικονα ειναι μικρη......οποτε αξιζει.

αναλογα τι ψαχνει καποιος....
 

Μηνύματα
111
Reaction score
31
Πριν από λίγο επέστρεψα από την έκθεση, όπου είδα τον Epson TW-9200 και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου:

Ο προβολέας ήταν ρυθμισμένος από τον Μανώλη Καστρουνή ως εξής: Cinema mode, High Lamp, Frame interpolation Low.
Για μένα που έχω προβολέα CRT από το 2003, ο Epson ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ήταν μια εικόνα με την οποία θα μπορούσα άνετα να ζήσω.
Το βασικό θέμα που δεν με ικανοποιούσε μέχρι στιγμής ήταν η απόδοση του μαύρου στους ψηφιακούς προβολείς. Το 2008 είχα πάρει για λίγο τον Sony VPL-HW10, από τον οποίο, στον τομέα του μαύρου δυστυχώς απογοητεύτηκα πολύ.
Ο Epson είχε μεγάλη διαφορά στην απόδοση του μαύρου, σε σχέση με τον Sony. Πολύ καλό επίπεδο μαύρου με λεπτομέρεια στις διαβαθμίσεις. Η λειτουργία της δυναμικής ίριδας εξαιρετική. Δεν έγινε ποτέ αντιληπτή ακόμη και σε σκηνές με εναλλαγές από σκοτεινά σε φωτεινά πλάνα. Τα χρώματα πολύ έντονα, αλλά φυσικά. Τίποτε δεν έδειχνε υπερκορεσμένο ή να φωσφορίζει. Οι ανθρώπινες επιδερμίδες ήταν πολύ πειστικές και αληθοφανείς.
Η ευκρίνεια πολύ καλή, χωρίς να υπάρχουν ψηφιακά τεχνουργήματα λόγω αυξημένου sharpness. Αν έπρεπε να βρω κάτι το οποίο ήθελε βελτίωση θα έλεγα πως ήταν η κίνηση σε οριζόντια παναρίσματα της κάμερας. Δεν ξέρω αν σε αυτό φταίει το frame interpolation ή όχι. Ο Μαωώλης θα μας πει περισσότερα πάνω σε αυτό.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η απόδοση στα σκοτεινά πλάνα, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που μου έλειπε από τους ψηφιακούς προβολείς μέχρι τώρα. Επειδή παρακολουθώ πολλές ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας, που έχουν πολλά σκοτεινά πλάνα σε εσωτερικούς χώρους ή διαστημικά πλάνα, η απόδοση του μαύρου είναι πολύ σημαντική για μένα. Με την εικόνα που είδα από τον Epson δεν θα είχα κανένα παράπονο και θα απολάμβανα τις ταινίες μου. Πιστεύω ότι στα χρήματα που κοστίζει είναι μια πολύ καλή επιλογή.
 


vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
οταν τα λεει ενας crtακιας αυτα,τοτε το μηχανακι φυσαει....:)
ετσιιιιιιι........και εγω που τον ειδα στημενο με εξεπληξε πραγματικα.......το θεωρω μηχαναρα στα λεφτα του !!!!
μπραβο παντως στην Επσον για τις μηχανες που κατεβαζει......:):)
 

Μηνύματα
111
Reaction score
31
οταν τα λεει ενας crtακιας αυτα,τοτε το μηχανακι φυσαει....:)
Κώστα πραγματικά με εντυπωσίασε ο 9200. Ειδικά το contrast και το μαύρο. Δεν είδα ούτε ένα πλάνο να "γκριζάρει" και να έχει πέπλο.Μόνο βαθύ μαύρο με πολύ καλές διαβαθμίσεις.
 


loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.243
Reaction score
8.740
Εντάξει απ' τον hw10 έχει κυλίσει πολύ νερό στ' αυλάκι. Σχεδόν όλοι οι lcd, sxrd μπορούν να δώσουν πολύ καλό μαύρο τώρα πια. Τους dila τους αφήνω απ' έξω για ευνόητους λόγους.:)
Είναι ξεκάθαρα θέμα χρημάτων πλέον.
Έχεις 2-2,5 χιλιάρικα; Παίρνεις τον epson.
Έχεις 3 με 6; Jvc
Έχεις 7; Παίρνεις τον sony vw500 ή μήπως...:whistling:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.145
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top