Epson EMP-TW1000

Reaction score
0
Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τον epson tw1000 , μιας και απ'ότι έχω δει είναι ο πιο οικονομικός full hd projector στα 2000 ευρώ...

Reaction score
0
Re: Epson tw1000

Gracias ... Δεν τα βρίσκω ευκολα τα συγκριτικά..
Δεν ξέρω αν αξίζουν τα 500 ευρώ διαφορά για τον w9000...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: Re: Epson tw1000

Gracias ... Δεν τα βρίσκω ευκολα τα συγκριτικά..
Δεν ξέρω αν αξίζουν τα 500 ευρώ διαφορά για τον w9000...
Ο W9000 υπερτερεί κυρίως σε ευκρίνεια και κοντράστ, κατά τι και σε μαύρο. Υστερεί σε χρώματα και θόρυβο εικόνας (κόκκο).

Ο TW1000 υπερτερεί σε χρώματα, ευκολία τοποθέτησης και -σαν LCD που είναι- πλήρη ανυπαρξία rainbow (κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις οπωσδήποτε με το DLP W9000).

Reaction score
0
Thanks Spiros.
Την ειδα την προσφορά, αλλά το συγκριτικό με έβαλε σε σκέψεις..
Άλλωστε βγήκε και ο tw2000 που φαίνεται πολύ καλύτερος...

Reaction score
0
:prof:
Καλησπέρα σας.
Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum και σας ευχαριστώ, γιατί ως νέο μέλος και λιγότερο έμπειρος, βρήκα στο χώρο σας αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, που μου έλυσαν διάφορες απορίες μου.
Είμαι ένας από τους πολλούς υποψήφιους αγοραστές του ΤW-1000, ειδικά τώρα που πωλείται στα 1999e (κι ας έχω αργήσει...).
Πρόκειται να αγοραστεί πακέτο με ps3, για να ''δέσει η κομπόστα'' του κολλήματος όπως καταλαβαίνετε, αλλά προβληματίστηκα με αυτά που διάβασα στο thread, περί μη σωστής συνεργασίας του με το ps3, για κακή κίνηση, για 1080p/24fps που θα έπρεπε να παίζει αλλά δεν ... ? , για ρύθμιση του ps3 ? στα 720p (γιατί όχι στα 1080 ?) και αν τελικά αξίζει να αγοράσω τον συγκεκριμένο προβολέα, για να χαρώ τις δυνατότητες του ps3, ή πρέπει να ανέβω κατηγορία τιμής , ή μήπως τελικά εγώ μπερδεύτηκα υπέρ του δέοντος, χωρίς λόγο ... :crazy_1:.
Τέλος, επειδή δεν έχω ιδέα από οθόνες, που ''κινείται'' μια σωστή οθόνη, για ένα τέτοιο περίπου σύστημα (τιμές, χαρακτηριστικά, τι πρέπει κάποιος να προσέξει).
Ευχαριστώ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.486
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid