EPSON EMP-TW700 -> HDMI

Reaction score
0
Καλησπέρα σας έχω έναν EPSON EMP-TW700 κοντά 4 χρόνια και πριν 2 μήνες του άλλαξα και λάμπα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά εχθές που τον άναψα στην σύδδεση HDMI (Pc) δεν μου εμφάνιζε εικόνα (no signal) ενώ στην θέση Video έχω κανονική εικόνα. Κοίταξα τις συνδέσεις και είναι Ok μάλιστα για να σιγουρευτώ έβαλα μια οθόνη υπολογιστή στην θέση HDMI και μου έδειχνε εικόνα κανονικά ενώ στον EPSON EMP-TW700 δεν υπάρχει εικόνα. Στον υπολογιστή στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών φαίνετε σαν δεύτερη οθόνη ο EPSON PJ άρα με τις λιγοστές μου γνώσεις το Pc βλέπει τον EPSON τι μπορεί να φταίει και να μην υπάρχει εικόνα και να βγάζει το μήνυμα no signal;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.829
Αν έχεις Windows 7, πήγαινε στις ρυθμίσεις της οθόνης και ενεργοποίησέ την ή όρισέ την σαν κύρια οθόνη.

Reaction score
0
Απάντηση: EPSON EMP-TW700 -> HDMI

Καλησπέρα αν εννοείς στην κάρτα γραφικών και αυτό έχει γίνει αλλά τίποτα. Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ότι γράφω ότι σε δεύτερη οθόνη το HDMI παίζει όχι όμως στον βιντεοπροβολέα.

Reaction score
1
Τί κάρτα γραφικών έχεις; Δοκίμασες να αλλάξεις την ανάλυση που έχει οριστεί για τη δεύτερη οθόνη μήπως δεν υποστηρίζεται από τον projector? Την πρώτη οθόνη πώς την έχεις συνδέσει? Πώς δοκιμάζεις να ενεργοποιήσεις τον projector, ώς κύρια ή ώς δευτερέυουσα οθόνη?

Reaction score
0

Καλησπέρα η κάρτα γραφικών που έχω εδώ και ένα χρόνο και δούλευε κανονικά ο projector είναι η MSI Geforce GTS250 πριν σταματήσει να παίζει έπαιζε σε HD 1920x1080 και μετά που σταμάτησε να παίζει από το HDMI δοκίμασα και άλλες αναλύσεις αλλά και ώς κύρια ή ώς δευτερέυουσα οθόνη αλλά τίποτα.

Reaction score
6

Έπαθα το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Τι έκανα...... τα πήρα στο κρανίο και την ώρα που δούλευε ο προβολέας - και έψαχνε για σήμα- τον βγάζω εντελώς από την πρίζα.
Αυτό ήταν!!!!
Μετά από 10 λεπτά τον ξαναάνοιξα (μην μας χαλάσει και η λάμπα ε!) και βρήκε αμέσως σήμα.

Το παραπάνω δεν προτρέπω να το κάνεις κι εσύ .... αλλά σε μένα δούλεψε. Μήπως απλά να τον βγάλεις από την πρίζα εντελώς για λίγο (ενώ είναι σβηστός) μπας και δουλέψει.

Reaction score
0

Καλησπέρα το έκανα και αυτό αλλά τίποτα ακόμα λέει no signal ενώ από το Video παίζει κανονικά τα κανάλια. Μάλλον θα πάω να τον συνδέσω σε VGA για να τελειώνο με αυτό το πράγμα. Πήρα τηλ και στην Octabit που έχει το service, και μου είπαν και εκεί, να μην ασχοληθώ με την επισκευή γιατί θα πρέπει να πάει Italia για να τον επισκευάσουν και ξεκινάει από 250€ η ποιό φτηνή επισκευή οπότε τους λέω να δοκιμάσω να δώσω άλλη λύση.

Reaction score
65

μετακινηθηκε καθολου το καλωδιο σου κατα την αλλαγη?
μηπως σου εχει τσακισει πουθενα το hdmi,ή "βρηκε" κανα μαγνητικο πεδιο?
δοκιμασε ενα αλλο καλωδιο μηπως και...

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά τελικά ο Epson TW700 μας άφησε χρόνια. Μια μέρα εκεί που δούλευε κανονικά όχι βέβαια το HDMI (από ότι φαίνετε ήταν προηδοποιητική αυτή η βλάβη) δεν μου ξανάναψε μίλησα με την Octabit κάναμε κάποια πράγματα με τις οδηγίες τους αλλά τίποτα οπότε μου λένε ότι αν τον στείλω σε αυτούς (Oktabit) για service θα τον στείλουν στην Ιταλια γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα στο εσωτερικό του. Αλλά από ότι μου είπαν είναι στάνταρ η mainboard. Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάπου στο εμπόριο γενικά στην Ευρώπη mainboard για τον Epson TW700;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.331
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis