Epson TW-700

Reaction score
2
Καλημέρα. Μηπως γνωρίζει κάποιος πώς ξεκλειδώνει το κρυφο service μενού του Epson TW-700 ? Ευχαριστώ

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Epson TW-700

και τι ψάχνεις να βρείς ΜΕΣΑ στο κρυφό μενού;
Διάβασα ότι μπορείς να κάνεις παραμετροποιήσεις στο προτζέκτορα και να δεις γενικότερες πληροφορίες που δεν είναι ορατές στο βασικό μενού. Μου κάναν επίδειξη στην Epson αλλά δεν είδα πως μπήκαν στο μενου. Στείλε μου ένα πμ αν γνωρίζεις :126:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Epson TW-700

Η Epson αποκλείετε να σου εδειχνε κάτι τέτοιο!
Ειδικά σε επίδειξη! No Way!

Ακόμη και Full ISF Calibration να θελήσεις να κάνεις είναι αρκετό το εξωτερικό μενού που είναι υπερπλήρης.

Δεν μου είπες όμως....Τι ακριβώς θέλεις να παραμετροποιήσεις;
Συγκεκριμένα πραγματα για αν δω πως μπορώ να σε βοηθήσω ή κάποιος συναδελφος όπως ο Μ.Κ.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Epson TW-700

Η Epson αποκλείετε να σου εδειχνε κάτι τέτοιο!
Ειδικά σε επίδειξη! No Way!

Ακόμη και Full ISF Calibration να θελήσεις να κάνεις είναι αρκετό το εξωτερικό μενού που είναι υπερπλήρης.

Δεν μου είπες όμως....Τι ακριβώς θέλεις να παραμετροποιήσεις;
Συγκεκριμένα πραγματα για αν δω πως μπορώ να σε βοηθήσω ή κάποιος συναδελφος όπως ο Μ.Κ.

Βαγγέλη δεν εχω λογο να πω ψέματα, αν και η επιδειξη έγινε κατόπιν δικιάς μου παράκλησης :103: Εργαζεσαι μηπως στην Epson? Εφοσων είναι μενου του προβολέα μου, υπάρχει κάποιος λογος που δεν πρεπει να μπω στο μενου αυτό? Μπορει για παραδειγμα να κανω ζημια στον προβολέα?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Epson TW-700

Μη με παρεξηγείς απλά γνωρίζω οτι κάτι τέτοιο δεν θα δείχνανε ποτέ σε end-user.
Τώρα αν αρχίσανε να κάνουν τέτοια πράγματα, ουσιαστικά ανοίγουν το λάκο που θα πέσουν μέσα.

Γιατι σε κάποια μενού μπορείς να μηδενίσεις ώρες λάμπας ή και προβολέων που αντιλαμβάνεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις με αυτό. Επίσης μπορείς να αλλάξεις χρονισμούς, συχνότητες εισόδων αλλά και άλλα πιο επικίνδυνα που κάνενας χρήστης δεν χρειάζεται να γνωρίζει. Φυσικά και μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημια οταν δεν ξέρεις τι κάνεις και δεν το λέω για να σε φοβήσω αλλά γιατι το εννοώ.

Εγω στην αρχή της καριέρας μου χαλασα -μαθαίνοντας- μια 25άρα CRT Sony Beyond Repair!

Reaction score
2
Ομολογω οτι αυτα δεν τα γνώριζα. Ηθελα απλα να δω τι επιπλέον πληροφορίες έχει το μενού. Επίσης νομίζω οτι είναι αδυνατον να μηδενίσεις ωρες λειτουργίας του προτζέκτορα, απλά τσεκάρεις τις πραγματικές ώρες κατι που είναι χρήσιμο σε κάθε χρήστη σε περιπτωση πώλησής του. Εν κατακλειδι, αν ξερεις την ακολουθία πλήκτρων και θελεις να μου τη γνωστοποιήσεις, στείλε μου ενα πμ. Ευχαριστώ :102:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.357
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis