Epson TW3500-Benq 6000

Reaction score
1.560
Καλησπερα σας

Ειμαι κατοχος του epson TW700 και πιστευω πως ηρθε η ωρα της αναβαθμισεις

Χρηματικο οριο 2000ευρο

Εχω ηδη δει οτι δεν εχω rainbow σε DLP αν και θα πρεπει να το τσεκαρω αλλη μια φορα εαν παρω DLP

Θα ηθελα την αποψη σας μεταξυ των δυο μοντελων και εαν εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλον με οριο παντα τα 2000 ευρο

Σας ευχαριστω

Reaction score
152
Απάντηση: Epson TW3500-Benq 6000

εσυ δεν εχεις προβλημα...
το στενο σου οικ.περιβαλλον,εχει;

Reaction score
1.560
Μαζι με την γυναικα μου το τσεκαραμε και ημασταν μια χαρα σε σημειο να εχουμε προβλημα με τον αυχενα μας μηπως και το βλεπαμε αλλα τιποτα

Αρα λογικα δεν εχουμε προβλημα

Reaction score
152

δες και τον οπτομα 82.
μεσα στο οριο σου και καταπληκτικο μηχανακι.

ποσες ιντσες παιζεις και απο τι αποσταση;

Reaction score
152

106'' δηλαδη...
δες τον οπτομα οπωσδηποτε..

Reaction score
1.560
οκ θα κοιταξω να τους δω
απλα αυτο που θελω να μαθω ειναι τεχνολογικα μεταξυ των epson 3500,benq 6000, optoma 82 εαν καποιος υπερτερει?

Γιατι και να τους δω και τους τρεις θα βγαλω τα συμπερασματα μου αλλα φοβαμαι οτι ο πωλητης μπορει να εχει κανει τις ρυθμισεις ετσι ωστε να προωθηση καποιον συγκεκριμενο

Reaction score
807

θα προτιμουσα τον optoma 82 απο τον w6000.
Μεταξυ epson ,optoma θα δεις εσυ μετα απο καποιο demo.

Reaction score
1.560
Αρα ο Epson σε ποιοτητα και τεχνολογια φτανει τον Benq6000 και τον optoma 82?

Reaction score
152

+1
αλλα δεν ξερω αν με καλυπτει...
123" απο 5,5μ.....

παντως οταν τον ειχα δει κοντρα σε sony 80 κ jvc 750, πριν καν βγει ο 86 αλλα και ο 6000, τους επαιζε στα ισα με τα μισα λ7.....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Epson TW3500-Benq 6000

Αρα ο Epson σε ποιοτητα και τεχνολογια φτανει τον Benq6000 και τον optoma 82?
Μαλλον τον epson θες να παρεις ε;;;τον 82 τον ειχα δει και γω
στην PSA και με ειχε εντυπωσιασει-ιδιως με την κινηση.
Συμφωνα με το projector central o 82 σε 104' ιντσες(που εχεις)
και με gain 1 εχει φωτεινοτητα (απο αποσταση 3,80) 63 nits η' 19 fl-μια χαρα δηλαδη βλεπεις ανετα κι ωραια.Ο Μπενεκιου(που λεει κι ο Βαγγελης!)τον οποιο εχω δει 250 ωρες μεχρι τωρα στις ιδιες ιντσες εχει φωτεινοτητα 132 nits η' 38 fl-μπορει αυτο να σε ενδιαφερει.Σιγουρα ο 82 με το pure detail εχει καλυτερη κινηση
απο τον benq αλλα στα χρωματα μου φανηκε καλυτερος ο benq.
Παντως και οι δυο ειναι super για τα χρηματα τους.Ο epson :203:
Ηρθε ο καιρος να αλλαξεις "στρατοπεδο".No more lcd!!

Reaction score
1.560
Οχι δεν θελω να παρω τον epson

Απλα θελω να κανω σωστη επιλογη και δεν εχω προβλημα να δωσω και 2000 και να παρω τον optoma 82 οπου για να πω την αληθεια η ζυγαρια εχει αρχισει να γερνει προς τα εκει

Τελικα ο νικ the fat θα με βοηθησει αποτι φαινεται

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Συντομα θα εχω νεα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οχι δεν θελω να παρω τον epson

Απλα θελω να κανω σωστη επιλογη και δεν εχω προβλημα να δωσω και 2000 και να παρω τον optoma 82 οπου για να πω την αληθεια η ζυγαρια εχει αρχισει να γερνει προς τα εκει

Τελικα ο νικ the fat θα με βοηθησει αποτι φαινεται

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Συντομα θα εχω νεα
O nik the fat ειναι μια χαρα για να σε βοηθησει!:126:
Και μην αγχωνεσαι, σε αυτη την κατηγορια οτι και να παρεις
απο τα 3 θα μεινεις ικανοποιημενος.
Προσωπικα θα επελεγα καποιον απο τους 2 DLP...

Reaction score
1.560
Μια τελευταια ερωτηση που προεκυψε

Συγκριτικα με τους epson3500-benq6000-optoma82 οπου δεν κρυβω οτι κατα μεγαλο ποσοστο παω για Benq, ειδα αυτον http://www.skroutz.gr/s/93577/Sony-VPL-HW15.html?keyphrase=Sony+VPL-HW15+Projector

Τι λεει παντα συγκριτικα με τον Benq6000 εαν καποιος γνωριζει?

Ευχαριστω

Reaction score
48

Μαλλον τον epson θες να παρεις ε;;;τον 82 τον ειχα δει και γω
στην PSA και με ειχε εντυπωσιασει-ιδιως με την κινηση.
Συμφωνα με το projector central o 82 σε 104' ιντσες(που εχεις)
και με gain 1 εχει φωτεινοτητα (απο αποσταση 3,80) 63 nits η' 19 fl-μια χαρα δηλαδη βλεπεις ανετα κι ωραια.Ο Μπενεκιου(που λεει κι ο Βαγγελης!)τον οποιο εχω δει 250 ωρες μεχρι τωρα στις ιδιες ιντσες εχει φωτεινοτητα 132 nits η' 38 fl-μπορει αυτο να σε ενδιαφερει.Σιγουρα ο 82 με το pure detail εχει καλυτερη κινηση
απο τον benq αλλα στα χρωματα μου φανηκε καλυτερος ο benq.
Παντως και οι δυο ειναι super για τα χρηματα τους.Ο epson :203:
Ηρθε ο καιρος να αλλαξεις "στρατοπεδο".No more lcd!!

Θα συμφωνήσω με τον nelson pikes όσον αφορά την σύγκριση για Benq W6000 και Optoma HD82 προσθέτοντας ακόμα ότι για τον Benq W6000 είναι πάρα πολύ φωτεινός, πράγμα που κάνει ποιό εντυπωσιακά τα χρώματα (δεν ξέρω άν σ΄αρέσει τόσο πολύ η φωτεινότητα) και χωρίς βελτιωτικά κίνησης αλλά όμως με αξιοπρεπέστασταση ευκρίνεια και super ρυθμίσεις στο menu.
Απ΄την άλλη ο Optoma HD82 είναι αισθητά λιγότερο φωτεινός απο τον Benq W6000 που αυτό τον κάνει ποιό κινηματογραφικό αλλά με πολύ καλό managment στα βελτιωτικά κίνησης.

Πρέπει Κυριάκο να τους δεις κατά την άποψή μου και τους δύο για να αποφασίσεις, γιατί από ένα σημείο και πέρα τα πράγματα είναι υποκειμενικά με τον καθένα μας......:126:

Όσον αφορά για τον Sony VPL-HW15 η άποψη μου - ίσως η καλύτερη ευκρίνεια για αυτή την τιμή - με αισθητά λιγότερη φωτεινότητα όμως. και πολύ flexible δυνατότητες εγκατάστασης απ΄τους παραπάνω.
Και εδώ υπάρχει η αντικειμενικότητα ........

Reaction score
1.560
Nick να υποθεσω οτι με οποιον απο τους δυο και αν παρω ειμαι οκ με τον χωρο μου αφου τον εχεις δει

Reaction score
48

Nick να υποθεσω οτι με οποιον απο τους δυο και αν παρω ειμαι οκ με τον χωρο μου αφου τον εχεις δει
Κυριάκο επειδή πρέπει να φύγω λόγω σχολάσματος πιστεύω ότι σου κάνουν και οι δύο_σου απαντάω σίγουρα αύριο (απλά δεν θυμάμαι τα την ακριβή απόσταση) όμως ή ρίξε μια ματιά για τον καθένα στίς αντίστοιχες διευθύνσεις :

http://www.projectorcentral.com/BenQ-W6000-projection-calculator-pro.htm
και

http://asia.optoma.com/CalProjection/index.html

Τα λέμε...........:112:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Όσον αφορά για τον Sony VPL-HW15 η άποψη μου - ίσως η καλύτερη ευκρίνεια για αυτή την τιμή
Δεν εχω δει τον sony αλλα μου κανει εντυπωση ενας sxrd να εχει καλυτερη ευκρινεια απο μονοτσιπο dlp και ειδικα με τους benq και optoma που εχουν εικονα 'ξυραφι' οπως λεμε-too good to be true!-

Reaction score
48

Δεν εχω δει τον sony αλλα μου κανει εντυπωση ενας sxrd να εχει καλυτερη ευκρινεια απο μονοτσιπο dlp και ειδικα με τους benq και optoma που εχουν εικονα 'ξυραφι' οπως λεμε-too good to be true!-

Είναι αρκετά ευκρινής είπα - δεν ανέφερα όμως ότι συγκριτικά θα είναι καλύτερος ο Sony σε ευκρίνεια απο τους dlp, με δεδομένο πάντα ότι οι προαναφερόμενοι dlp είναι κατά τί λίγο ακριβότεροι....

Και για να ξεκαθαρίζω το σκηνικό είμαι υπέρ των dlp για πολούς kai ευνόητους λόγους........:131:

Reaction score
8.350

μιας και τους εχω δει στου Νικου,να πω κιεγω μια γνωμη,ο 6Κ εχει υπερβολικο φως και γκριζαρει το μαυρο και χαλαει τα χρωματα εκτος αν εχεις οθονη τεραστιων διαστασεων,,επισης εντονο ρεηνμπο που μπορει να μην ενοχλει εσενα αλλα πιθανον να ενοχλει κανεναν φιλο σου,ο 82 αψογο μηχανακι μηδενικο ρεηνμπο ,απιστευτο σ'αυτα τα λεφτα και σε ολα τα αλλα πολυ καλος,για μενα ξεκαθαρη επιλογη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.692
Νεότερο μέλος
agnooumenos