epson tw600,hitachi tx200,panasonic 900 ή sanyo z4?

Reaction score
0
Θα ηθελα μερικες γνωμες,για θετικα κ αρνητικα αναμεσα στους epson tw600,hitachi tx200,panasonic 900,sanyo z4.

Εγω ειμαι πιο κοντα στον epson απο διαφορα που εχω ακουσει η εχω διαβασει στο forum κ σε περιοδικα,αλλα κ λογο της τιμης.

Δεν εχω δει κανενα ομως live κ εκτος της γνωνης σας αν γνωριζει καποιος που μπορω να τους δω να παιζουν θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Η κυρια χρηση του θα ειναι για ταινιες.
:wink: [/b]

Reaction score
5
εγω πηρα τον επσον...
στα ματια μου ηταν ο καλυτερος... οπως και στην τσεπη μου.
1344ευρω μετροιτης ή 6 ατοκες με πιστωτικη σε καταστημα πανω στην Φρατζη (Ν.Κοσμος)...

Reaction score
2
Eάν ψάξεις στο site θα βρεις δεκάδες posts που αναφέρονται ακριβώς στα παραπάνω μηχανήματα. Μάλιστα υπάρχει και συγκριτικό test 3 από αυτών . Γενικά οι γνώμες είναι πως ο Panasonic είναι ο καλύτερος είναι όμως θολό το τοπίο με την υποστήριξη του από την αντιπροσωπεία.

Reaction score
34
Οι πλειοψηφία σε αυτό το forum θα σου απαντησει να πας να τους δεις απο κοντά όλους. Ο καθένας σωστά υποστηρίζει οτι αυτός που πήρε είναι και ο καλύτερος. Αυτό συμβαίνει γιατί τελικά μάλλον σε αυτήν την κατηγορία τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Αυτός που θα σου αρεσει είναι και ο καλύτερος. Προσωπικά εγώ πήρα τον PANASONIC 900. Πρόσεξε πολυ το θέμα "φωτεινότητα" γιατι είναι δίκοπο μαχαίρι. Μην ενθουσιάζεσαι απο τεστ και περιοδικά. Την αλήθεια την λένε τα μάτια σου.
Επίσης προσεξε πολύ καλά Π Ο Υ θα πας να το δείς. Μου έχει τύχει να μου μιλούν για "μαύρα" προβολέα κοινώς contrast και μου έδειχναν αλλα αντι άλλων.
ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος