Erwthsh gia Roister kai Audio Spectrum

Reaction score
0
Agaphtoi filoi xairetai,

Prin ligo kairo epesan sta xeria mou 2 zeugaria hxeia.

2 Roister Silk 100

kai ena zeugari Audio Spectrum s37 II.

Exw 2 enisxytes. 1 Rotel ra820 bx2 kai ena Denon PMA255uk.

Me ton Denon apogeiwnontai kai ta men kai ta de. Me ton Rotel den travane.

Mhmpws 3erei kaneis sas na mou pei 2 logia gia ta specifications twn hxeiwn ean 3erei?

Posa db sensitivity exoun kai ti apokrish se Khz? (px. 86db, 40-30000Khz)

O,ti proereis8e :)

Euxaristw

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Αγαπητέ φίλε όταν γράφεις με ελληνοεγγλέζικα δε χαίρεται κανείς.:128:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Για τα S-37 μπορώ να σου πω ότι έχουν, ή καλύτερα είχαν, ευαισθησία 87 db.

Είναι απολύτως λογικό ένας ενισχυτή με τα χρόνια και την ισχύ του Rotel ( 25 ΅Watts RMS ) να μη μπορεί να οδηγήσει ικανοποιητικά ένα ηχείο.
Χρειάζεται οπωσδήποτε αντικατάσταση των πυκνωτών τροφοδοσίας και γενικότερα service.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Erwthsh gia Roister kai Audio Spectrum

Εαν τα s37ΙΙ (με διπλες μπορνες πισω;) ειναι σε καλη κατασταση παρε εναν καλο ενισχυτη (τουλαχιστον 100W/ch) και κρατησε τα για μια ζωη. Εγω τα εχω πανω απο 15 χρονια και ειμαι υπερευχαριστημενος

Reaction score
0

Καταρχας συγνωμη για τα αγγλοελληνικα. -ειναι η 3η φορα που ζηταω συγνωμη, μια για καθε post. :) -

Eθχαριστω για τις απαντησεις. Τα Audio Spectrum ειναι πραγματικα απιστευτα ηχεια. Και εαν σας πω ποθ τα βρηκα. Πεταμενα στα σκουπιδια. Καποιος ειχε σκησει τις μεμβρανες τους και τα πεταξε. Τα πηγα στον Κολωνο, και με 50 ευρω εχουν πολυ καθαρο ηχο με τον Denon. Και ειναι και μουρατα.

Με τα Roister δεν ξερω τι να κανω. Μου αρεσουω πολυ. Εχουν οντως Silk ηχο. Ισως παρω στην αντιπροσωπεια τηλ μημπως και μου τα κανουν service γιατι ο κωνος σε ενα απο αυτα εχει φθαρει.

Τα maurdont short 914i ζαχαρωνω αλλα δεν τα βρησκω στην Ελλαδα.

Reaction score
0

Επισκευη. Αλλαξα την μεμβρανη που συγγρατει τον κωνο με το ξυλο.

θα ηθελα μονο για το γαμωτο να μαθω την αποκριση των ηχειων και την ευαισθησια τους...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Η μεμβράνη του κάθε μεγαφώνου έχει συγκεκριμένη μάζα και αναπαράγει σωστά μόνο με αυτή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που δε βρεις την ίδια, θα πρέπει να αλλαχθεί το μεγάφωνο.

Επειδή το συγκεκριμένο μεγάφωνο 8 ιντσών της Seas έχει καταργηθεί θα πρέπει να βάλεις το νεώτερο και να προσαρμοστεί ο σωλήνας του bass reflex (μιας και το κουτί είναι δεδομένο) και ίσως και το κύκλωμα διαχωρισμού. Έχω κάνει και τα δύο παλαιότερα.

Reaction score
0
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που δε βρεις την ίδια, θα πρέπει να αλλαχθεί το μεγάφωνο.

Σωστά. Και εγώ που τα έχω από το 1987 τα πήγα στο Μενίδι και αλλάχτηκαν όλα.
Γούφερ,Τουίτερ Και cross.
Tα ηχεία τώρα έστρωσαν 15 μήνες μετά την επισκευή και βάζουν κάτω πολλά σύγχρονα τησ τάξης των 2000 Ε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab