ESound CD-E5 SE CD player

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

From Hong Kong with love.
Καλή ποιότητα κατασκευής, προσεγμένα υλικά στο εσωτερικό, βάρος 13 ολόκληρα κιλά και ήχος ανάλογος των προσδοκιών του reviewer.

"This really is an excellent CD player, especially for the money. Build quality is glorious. Its bass reproduction is truly impressive and almost makes you forget that you're listening to a digital source, or even a recording at all. There's a strong feeling of experiencing an actual performance. It is musical above anything else, but without sacrificing detail or neutrality. And it works with all types of music too. Just make absolutely sure to combine it with an amp and a pair of speakers that do it justice. I cannot wait for the upgraded version, believe me! Highly recommended."
Maarten van Casteren, TNT Αudio UK

Full Review

Εισάγεται στην ευρωπαϊκή αγορά από την East West Audio και η τιμή του είναι 1250 ευρώ.

Reaction score
684
Εχω παρει το παραπανω CD player απο το Hong Kong (www.cattylink.com) σε πολύ χαμηλοτερη τιμή απο την προαναφερόμενη. Για τα λεφτά του δύσκολα βρίσκει αντίπαλο. Το συνέδεσα με το Benchmark DAC1 και δεν άκουσα καμία διαφορά σε σχέση με τις δικές του αναλογικές εξόδους. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του DAC του. Απλώς το transport του είναι το VAM Philips 1202/12 που ειναι καλό και φτηνό αλλά δε συγκρίνεται με το κορυφαίο CD Pro2.

Reaction score
1
Εχω παρει το παραπανω CD player απο το Hong Kong (www.cattylink.com) σε πολύ χαμηλοτερη τιμή απο την προαναφερόμενη. Για τα λεφτά του δύσκολα βρίσκει αντίπαλο. Το συνέδεσα με το Benchmark DAC1 και δεν άκουσα καμία διαφορά σε σχέση με τις δικές του αναλογικές εξόδους. Αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του DAC του. Απλώς το transport του είναι το VAM Philips 1202/12 που ειναι καλό και φτηνό αλλά δε συγκρίνεται με το κορυφαίο CD Pro2.

Sorry για το offtopic.gif αλλά μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άκουσμα του CDP ?

Και για να μην ήμαστε offtopic.gif αν θέλεις άνοιξε νέο Thread. Νομίζω ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς.

Bart.

PS Φίλε "Κωστας Φ" sorry για το offtopic.gif .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ESound CD-E5 SE CD player

Mα δεν είσαι off topic και δεν χρειάζεται να ανοίξετε καινούργιο thread! Εδώ μπορείτε να συζητήσετε ό,τι θέλετε για το player της Esound. :cool_4:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ESound CD-E5 SE CD player

Mα δεν είσαι off topic και δεν χρειάζεται να ανοίξετε καινούργιο thread! Εδώ μπορείτε να συζητήσετε ό,τι θέλετε για το player της Esound. :cool_4:
Λάθος μου ! Νόμιζα ότι ήταν αγγελία προς πώληση :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Bart.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members
38.499
Νεότερο μέλος
Paul Skylodimos