Etymotic hf3

Reaction score
0
Ποιός είπε πως ένα πολύ καλό Smart-Phone είναι ένα ολοκληρωμένο Gadget την σήμερον ημέρα??
Εγώ ανακάλυψα σήμερα πως δεν είναι ή τουλάχιστον δεν ήταν!!
Ψάχνοντας στο μαγικό κόσμο του e-bay ανακάλυψα τα Etymotic hf3!!!
Και τι είναι αυτά??
Ένα σέτ Hands-free Ψείρας για το Smart-phone σας λίγο ασυνήθιστο,λίγο πανάκριβο (90+ Euros από Αμερική/140+ Ελλάδα) αλλά καταπληκτικό (και λίγα λέω) σε ήχο,πεντακάθαρο με βαθύ αλλά όχι υπερβολικό μπάσο και ισοροποιμένες μεσαίες και υψηλές!!
Εκεί που δεν παλεύεται είναι στο πόσο απίστευτα σε απομώνωνει από εξωτερικούς ήχους χάρη στο πατενταρισμένο τους τριπλό λαστιχάκι.
Επίσης έρχεται με τρία έξτρα μαξιλαράκια λαστιχάκια για όλα τα μεγέθη αυτιών και Παρακαλώ!!!, με ένα εργαλείο για να αλλάξεις(προσθέσεις ή αφαιρέσεις) φίλτρα που επίσης περιέχονται στην συσκευασία. Φυσικά και ένα τσαντάκι μεταφοράς όλων αυτών έρχεται σαν κερασάκι στο όλο πακέτο!!
Μετά από αρκετές ώρες ακρόασης και συμβίωσης μαζί τους είπα πως χαλάλι τα 90+ Euro που ξόδεψα και δεν θα μετανίωνα ακόμα και αν έδινα και λίγο παραπάνω μιας και κατεμέ ΑΞΙΖΟΥΝ πολύ περισότερο!!
Κινητό ΗTC HD2 (τα κουμπιά δεν είναι όλα ενεργά κάτι που το γνώριζα μιάς και το λέει made for I-phone-pad-pod )
πληροφορίες : http://www.etymotic.com/Default.aspx

Reaction score
384
Απάντηση: Etymotic hf3

Εχω τα ER4P της ιδιας εταιρειας εδω και 5 περιπου χρονια, και μαλιστα 2 ζευγαρια. Δυσκολο να περιγραψει κανεις τη διαφορα που κανουν (Τα εχω με τα foam tips της Comply και οχι με τις σιλικονουχες ακρες). Αξιζουν καθε δεκαρα!

Reaction score
0

Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά,δυστυχώς για την Ελλαδίτσα μας που είμαστε πολύ πίσω.
Αν κάνεις Register στο site τους τα ακουστικά σου (και φυσικά δεν είσαι από Ελλάδα) τότε σου λένε να πάς σε ένα ΩΡΛ που συνεργάζονται και να σου μετρήσει τα αυτάκια σου και να σου βγάλει καλούπι για τα αυτάκια σου!!Μετά από λίγες μέρες σου αποστέλονται τα ολοκαίνουργια σιλικονούχα σφουγαράκια που υπόσχονται να τα φοράς και να μην τα καταλαβαίνεις!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λεμε τωρα !! Είναι αλλού οι άνθρωποι!! Υπέροχα λοιπόν ακουστικα και όχι μόνο ...

Reaction score
0

Κι εγώ για το μηχανάκι μου τα πήρα,αλλά δεν τα βγάζω ακόμη και στο αυτοκίνητο!!
Καλή η λύση σου αλλά τα μέτρα του δικού μου αυτιού είναι λίγο περίεργα,οπότε μάλλον θα ψαχτώ σε ακουστικά βαροικοοίας που από ότι έμαθα κάνουν κάτι παρόμοιο με την Etymotic.; Ίσως μπορέσουν να μου φτιάξουν αυτοί κάτι τέτοιο για τα δικά μου ακουστικά ....

Reaction score
0

Σήμερα πέρασαν το τεστ της Πάπιας!!
Λοιπόν η έως τώρα ενοχλητική πάπια με εξάτμιση,που και καλά βοηθάει να κινηθεί λίγο καλύτερα αλλά κατά πολύ θορυβότερα(απαράδεχτα ενοχλητική)με τα αφρόδη σφουγαράκια (αυτά που έχει μέσα στην συσκευασία)στα Etymotic hf3 την μετάτρεψαν σε ένα πολύ αθόρυβο και καλό μηχανάκι!!
Μέχρι τα 90 που πάει ούτος ή άλλος το κακόμοιρο με εμένα επάνω και χωρίς το κράνος(καθαρά για δοκιμή και μόνο για λίγο)και ούτε ο αέρας με ενοχλούσε, ούτε άλλαξε και κάτι στην απόδοσή τους.Και το θηρίο αρνάκι(δυστυχώς μόνο για εμένα που τα φορούσα)!!
Αν τα τοποθετήσεις σωστά έχεις όντως 80% απομόνωση από το έξω περιβάλον.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684