Eurovision 2016

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.165
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου...ή...λίγη λύρα, λίγα αγγλικά και η ραπ μου (όπως μας την δίδαξε ο ράπερ σύμβουλος Τσίπρα Ιάσονας Σχινάς).

Το έκτρωμα θα πάει έπειτα από απ' ευθείας ανάθεση της ΕΡΤ της καρδιάς μας.

Απολαύστε...:headbang:

Και μερικά σχόλια για την επιλογή
  • Πολύ ταιριαστό με την αισθητική Καρανίκα το τραγούδι μας φέτος #eurovisiongreece2016 #eurovsiongr
  • ''With the rise of the rising sun come with us and have some fun''. Αγγλικά Τσίπρα. Αριστερή Πχιότητα #eurovisiongreece2016 #eurovisiongr
  • Αυτός είναι πράγματι λόγος για την έξοδό μας από την Σένγκεν #eurovisiongr #eurovisiongreece2016
  • Και δε στέλνουμε τη Λουκά; να κάνει αυτό,που βάζει μια φράση στο repeat,εκεί να δεις hip hop...jesus christ superstar #eurovisiongreece2016
  • Πρώτη φορά αριστερά ψηφίζω μόνος μου διαλέγω μόνος μου στέλνω μόνος το τραγούδι που γουστάρω..#tsaknis #eurovisiongreece2016
  • Καλό μωρέ για το πανηγυράκι. Λίγη ηχορύπανση ακόμα μας πείραξε; #eurovisiongr #eurovisiongreece2016
  • Να δείτε που στο live θα βγουν με σωσίβια #eurovisiongr #eurovisiongreece2016
  • Πάλι καλά που δεν πήγαμε με το γιουπι γιαγια γιουπι γιουπι γιαααα #eurovisiongr #eurovisiongreece2016
  • κιτς ολκής #eurovisiongreece2016
:D

Reaction score
593
Το κομματι ειναι ντιπ μ@λακια,
αλλα θα παρουμε καλο βαθμο απο τους φιλους,
τους γειτονες μας, τους Τουρκους.

Reaction score
8.350
η Γιουροβίζιον εχει μία και μονο χρησιμότητα,αν εχεις καποιο καλό εγχώριο καλλιτέχνη που θελει να κανει ξένη καριέρα και την αξιζει και θέλεις να τον βοηθήσεις,τον στέλνεις στη Γιουροβιζιον και τον βλέπει πολύς κόσμος,ειτε παρει ποντους ,ειτε όχι αδιάφορον,οποιοι τον γουστάρουν θα τον δούνε.
Εμεις στη παρουσα φαση δεν χουμε τέτοιον καλλιτέχνη,οπότε να στείλουμε με σκοπό τι? να παμε καλά στη γελοία βαθμολόγηση με τις κολητές χώρες?κι αυτή η λαλακια κανει τη δουλειά της.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.983
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το αν είναι καλό ένα τραγούδι ή όχι. Εξάλλου, το καλό-κακό στη ποπ μουσική είναι εντελώς απροσδιόριστο και υποκειμενικό. Εκεί που στέκομαι είναι στα κριτήρια επιλογής που κι εδώ μπήκε ο κομματικός παράγοντας. Προπαγάνδα μέσω της Eurovision.

Reaction score
8.350
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το αν είναι καλό ένα τραγούδι ή όχι. Εξάλλου, το καλό-κακό στη ποπ μουσική είναι εντελώς απροσδιόριστο και υποκειμενικό. Εκεί που στέκομαι είναι στα κριτήρια επιλογής που κι εδώ μπήκε ο κομματικός παράγοντας. Προπαγάνδα μέσω της Eurovision.
μπα ποτέ δεν ξέρεις,ολα μόαδα είναι,οπως βγάζουν τη γυναίκα με το μουσι, μπορεί και να τη δούν ξαφνικά πολιτικοποιημένοι και να βγούμε πρωτοι!:D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
ΑΝ στείλουμε "κονσέρβα" Παντελίδη μήπως τους συγκινήσουμε ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale