Eurovision 2026

Reaction score
1.285
Δεν είμαι φαν της διοργάνωσης,αλλά ομολογώ πως με αυτό το τρομερό,υπερ-κολλητικό μπιτάκι και τον απίστευτο τύπο (απο Σέρρες) να το υποστηρίζει τόσο ωραία χορογραφικά,άνετα θα κερδίσουμε την πρωτιά φέτος...
Εντωμεταξύ είδα 5 reactions ξένων You Tubers που όλοι ξετρελάθηκαν.
Μπράβο σε όσους δούλεψαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό!

Reaction score
1.973
Δεν είμαι φαν της διοργάνωσης,αλλά ομολογώ πως με αυτό το τρομερό,υπερ-κολλητικό μπιτάκι και τον απίστευτο τύπο (απο Σέρρες) να το υποστηρίζει τόσο ωραία χορογραφικά,άνετα θα κερδίσουμε την πρωτιά φέτος...
Εντωμεταξύ είδα 5 reactions ξένων You Tubers που όλοι ξετρελάθηκαν.
Μπράβο σε όσους δούλεψαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό!

Και εγώ αντιπαθώ το πανηγυράκι και τα τραγούδια που το υποστηρίζουν, αλλά αυτό με τη δεύτερη ακρόαση μου αρέσε.
Όχι μόνο ωραίο μπιτ αλλά και στίχοι. Οι τελευταίοι μάλιστα αφιερωμένοι στην μητέρα του.

Reaction score
6.203
Ακουσα σημερα τα 14 τραγουδια και ξεχωρισα 4
Bulletproof koza nostra
You & I Stylianos
The other side Alexandra Sieti
Sabotage Leroybroughtflowers

Reaction score
1.973
Μια χαρά τραγούδι για Eurovision είναι. Μπιτάτο, με στοίχους που ειρωνεύονται την υπερκατανάλωση και με μήνυμα στη μητέρα του που στήριξε την οικογένεια μιας και ο πατέρας είναι ανάπηρος. Και εγώ όταν το είδα πρώτη φορά είπα, τι είναι ετούτο; Εμένα προσωπικά μου άρεσε το Second chance του Παναγιώτη Τσακαλάκου και εκείνο των Cosa Nostra, αλλά τα ακούσματα μας είναι τελείως διαφορετικά από αυτά του κοινού της Eurovision.

Reaction score
28.421
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΦΟΥΣΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟ....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,,,,ΠΛΗΗΗΖ!

gid

Reaction score
10.594
Τέτοια καραγιοζιλίκια ζητάει τόσο ο διαγωνισμός αυτός όσο και η νεολαία, εκεί που έχουν καταντήσει αυτός κι αυτή.

Με το σκεπτικό αυτό το κατασκεύασμα αυτό είναι απόλυτα εντάξει και μάλιστα φαίνεται να έχει και απήχηση ήδη στο εξωτερικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.615
Members
38.723
Νεότερο μέλος
ΜΙΧΑΛΗΣ 21