Eutelsat W3Α 7 East

Reaction score
6
Eutelsat W3A (7.0E) -
10880.00 Vertical
DVB-S2 (QPSK)
Symblol Rate: 13333
FEC: 4/5

Άλλαξαν SR, καλού-κακού σβήσε τα κανάλια και ξαναψάξε... θα σου κατεβάσει 5 κανάλια αλλά μόνο τα 2 από αυτά (HD1 & HD3) έχουν εικόνα, τα άλλα απλά υπάρχουν χωρίς σήμα ....

Reaction score
6
Χτες το βράδυ που δοκίμασα έπαιζαν κανονικά και τα 2 !!!!
Eutelsat W3A (7.0E) -
10880.00 Vertical
DVB-S2 (QPSK)
Symblol Rate: 13333
FEC: 4/5

Pilot :ON

Reaction score
4.909
Ενω τα ειχα φορτώσει μετα τις αλλαγές αυτές, σήμερα διαπιστώνω ότι δεν έχουν σήμα και δεν φορτώνονται (σε DM800)

Reaction score
20.868
Απάντηση: Eutelsat W3Α 7 East

Μόλις δοκίμασα στην Skystar HD2 και με το Altdvb κατεβαίνουν χωρίς πρόβλημα, έχει δύο κανάλια αυτή τη στιγμή στη συχνότητα, το HD1 και HD3 (δεν βλέπω εικόνα, αφού δεν έχω κάρτα αποκωδικοποίησής τους).

HD1 Pids,
PCR = 308
Video = 308
Audio = 256, 258, 259,

HD3 Pids,
PCR = 34
Video = 34
Audio = 35, 257, 380

Reaction score
4.909
Τότε προφανώς δεν ακολουθούν πλήρως τα πρότυπα του DVB και ο 800αρης δεν τα αποθηκεύει, αφού απο τα μενού του δεν μπορείς να βαλεις pids (εγω τα ειχα χασει εν τω μεταξύ διότι λόγω προβλημάτων με το νεο newnigma 2.2.3, στην επαναφορά όλων πέρασα τα τελευταία σεττιγκς που ειχα κρατημένα και ήταν απο 5-11, δηλαδή πριν να αλλάξει το symbol rate...οπότε τωρα για κάποιο λόγο δεν μπορω να τα ξαναφορτώσω...)

Reaction score
6
Σε εμένα πάντως ο Hivion τα βρίσκει στην αναζήτηση (με αυτόματα pid ), και τα αποθηκεύει και παίζουν (έχω την κάρτα). Και χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί τα έβλεπα κανονικά...
Για να μην ακολουθούν τα πρότυπα του DVB δεν το νομίζω, μήπως ο DM800 έχει κάποιο θέμα με το DVB-S2 QPSK ??? (δεν είναι DVB-S2 8PSK !!) Θυμίζω ότι πρέπει το Pilot να είναι στην θέση ΟΝ (εφόσον το παρέχει ο δέκτης)!
Από το www.euro1080.tv:

Reaction score
4.909
Μολις ξαναδοκίμασα και ...π@π@λ@!
Δεν ειναι πάντως θέμα QPSK αφού και τα HD του Sky Digital ειναι QPSK και τα φορτώνει κανονικότατα! Επίσης όπως ειπα τα ειχα φορτώσει και με το νεο SR ...πριν όμως παθω καποιες βλαβες με την ασυμβατότητα του νεου newnigma 2.2.3 στην φλας με το παλαιότερο gemini 3.80 στον σκληρό! Και μαλιστα το κουφο της υπόθεσης ήταν ότι αφου επανήλθα σ αυτά που ήμουν...έχασα απο τις λίστες μου όλα τα dvb-s2 καναλια και αναγκάστηκα να τα επαναφερω ξανά σε όλους τους δορυφόρους! Κατι λοιπόν (κάποιο conflict) συνεχίζει να επηρρεάζει τα συγκεκριμένα και μαλλον δεν θα το ειχα πάρει χαμπάρι αν δεν ρωτούσε για λήψη τους ο φίλος που άνοιξε το thread!
Γενικότερα βεβαια ο DM800 έχει κι άλλες παραξενιές σε θέματα λήψεων και δεν ειναι και ο,τι καλύτερο στον συγκεκριμένο τομέα...
Την Παρασκευή θα έχω και εναν άλλο HD δέκτη στο σπίτι και θα ξαναδοκιμάσω, ενω θα δω και στο newnigma στην φλας που δεν κοίταξα ακόμη...
Επίσης επιλογή pilot έχει μόνο στα 8psk ο DM800 (όχι στα qpsk)

Reaction score
4.909
Πηρα μια απάντηση απο χρήστη DM800 στο avclub και την μεταφέρω
Με image με enigma παλιοτερο απο 11/11 δεν φορτώνουν....λένε ότι το πρόβλημα λυθηκε με τους dvb drivers που φοράν τα image με enigma 15/11 kai μετα....προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει
Με λίγα λόγια 800αρης θελει πλέον τους νέους drivers για να τα φορτώσει αυτά! Το γιατι οι αλλοι δεκτες δεν χρειάζονται κατι ανάλογο...παραμένει μυστήριο!

Reaction score
0
Πηρα μια απάντηση απο χρήστη DM800 στο avclub και την μεταφέρω
........ Το γιατι οι αλλοι δεκτες δεν χρειάζονται κατι ανάλογο ... παραμένει μυστήριο!
Απλά, επειδή είναι καλύτεροι .... (χεχεχε) και ειδικά ο πρώτος "διδάξας", ο Kathrein UFS910 (που δε΄ν τηγανίζει αυγά ... και ας μην έχει C-band που θα μας πείς, λές και βλέπουν πολλοί στην Ελλάδα σε αυτή τη μπάντα), ....

Reaction score
0
@deliol

Έχω την καρτα του πακέτου σε μώβ irdeto cam μέσα στον Kathrein UFS910 και επειδή έχω πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω, μάλλον έκλεισε και δεν κάνει update.
Μήπως έχεις κάτι υπόψη σου με ποιόν και που να επικοινωνήσω, ώστε να ξαναδώ φώς ??

Reaction score
4.909
Σε θεματα λήψεων ειμαι ίσως ο μόνος που λεει, και μάλιστα πολύ συχνά, ότι ο 800αρης υστερεί πολύ. Εχω μαλιστα πει ότι αν δεν ήταν dreambox (με τα γνωστα προτερήματα) δεν θα του ειχα ρίξει ούτε καν δεύτερη ματιά! Για τον λόγο αυτό ψάχνω και για δεύτερο HD δεκτη. Ο δεκτης βελτιώθηκε σίγουρα απο την αρχή, αλλά το τιούνερ δεν αλλάζει...
Και όμως Γιάννη...το γεγονός αυτό δεν ενοχλει σχεδόν κανένα χρήστη του 800αρη, όπως δεν θα ενοχλούσε και η μη λήψη της μπάντας C στον Kathrein

Reaction score
6
Φίλε Γιάννη, απλά βάλε την κάρτα στο δέκτη, συντονίσου στο HD1, πήγαινε στο http://shop.euro1080.tv/card_activate.php?lang=EN και βάλε τον αριθμό της κάρτας σου (αν δεν έχεις λογαριασμό στο site, θα σου ζητηθεί να φτιάξεις έναν) και επανενεργοποίησε την....:126:

Reaction score
0
Φίλε deliol ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σου.

Μετά το post που έγραψα παραπάνω, έψαξα για λίγο στο forum και βρήκα την απάντησή σου σε κάποιο άλλο topic, την οποία και εφάρμοσα, αλλα ακόμα δεν είδα φως ( 1-12-08 01:30 ), κσθώς ακούω φωνή αλλα εικόνα δεν έχει στο HD1 και HD3. Αφήνω το δέκτη ανοιχτο και ελπιζω να κάνει update η κάρτα.

Reaction score
6
Γιάννη sorry, τώρα πρόσεξα ότι χρησιμοποιείς το μωβ irdeto.... Έχουμε πει ότι με αυτό το cam (και γενικότερα με όλα τα v.1.11 irdeto cam) δεν βλέπεις εικόνα αλλά μόνο ήχο... :-(
Η κάρτα σου έχει ανοίξει κανονικά (αφού ακούς τον ήχο) , απλά το cam δεν καταλαβαίνει κάτι σωστά στο stream του καναλιού και δεν σου δείχνει την εικόνα!
Χρησιμοποίησε άλλο irdeto cam (το μπλε v1.06 κάνει μια χαρά) ή κανένα dragon cam (αφού του προσθέσεις το caid 622) και θα δεις φως..!!!

Reaction score
4.909
Γιάννη sorry, τώρα πρόσεξα ότι χρησιμοποιείς το μωβ irdeto.... Έχουμε πει ότι με αυτό το cam (και γενικότερα με όλα τα v.1.11 irdeto cam) δεν βλέπεις εικόνα αλλά μόνο ήχο... :-(
Η κάρτα σου έχει ανοίξει κανονικά (αφού ακούς τον ήχο) , απλά το cam δεν καταλαβαίνει κάτι σωστά στο stream του καναλιού και δεν σου δείχνει την εικόνα!
Χρησιμοποίησε άλλο irdeto cam (το μπλε v1.06 κάνει μια χαρά) ή κανένα dragon cam (αφού του προσθέσεις το caid 622) και θα δεις φως..!!!
@Deliol αυτό που λες ισχύει, αλλα για τις παλιές κάρτες. Το ίδιο πρόβλημα ειχε και φιλος στην πόλη μου με το πακέτο, αλλά μετα απο επικοινωνία μαζί τους του άλλαξαν κάρτα με νεότερη, η οποία παίζει κανονικά με μωβ ιρντετο σε Χιούμαξ 2000

Reaction score
0
ok !!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ετσι κατάλαβα και εγώ, γιατι θυμάμαι παλιότερα τα έβλεπα τα κανάλια με την ίδια κάρτα, αλλά με ενα άλλο euroirdeto cam v 1.06 που έχω.
Θα δοκιμάσω αύριο και τα λέμε.

Reaction score
0
Πριν λίγο ήρθε και η απάντηση απο το shop.euro1080.tv

Dear John,

If you receive only sound and no picture it is sure that the card is activated.
The problem is your CAM module; you need new cam module MPEG4.
See on our webshop: http://shop.euro1080.tv

Best regards,

Stefanie Van den Eynde
Euro1080 subscriber services.

άρα σωστά σκεφτήκαμε .....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members