EXTEEL FREE FOR ALL

HV

Reaction score
0
Παιδακια εφοσον το BETA τελειωσε η Ncsoft εβαλε το EXTEEL σε FREE STATUS...Εν ολιγοις μπορειτε να παιξετε Free....Εν μερη αφου αν θελετε Super Wow οπλα θα πρεπει να αγορασετε μοναδες η να παιξετε απειρες ωρες και να τα κερδισετε με την αξια σας.

Experience full metal mayhem with NCsoftʼs new Free-to-Play* game!
In Exteel, players take command of giant fighting Mechanaughts, clashing in furious deathmatches and team-oriented battles against other players or computer-controlled enemies. You can upgrade your Mech as you earn in-game credits and by purchasing NCcoin. Itʼs easy to get into the fast and furious action! So what are you waiting for? Giant robots to invade? Do your own invading!

Download
Sign Up

Reaction score
5
Δυστυχώς η εμπιστοσύνη (που, μεταξύ μας, ποτέ δεν είχα και σε μεγάλο βαθμο) προς την NCSoft έχει χαθεί εδώ και καιρό. Δυστυχώς οι, ας πούμε, αξιόλογοι, τίτλοι της εταιρίας, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, φτάνουν τον αριθμό του... ενός τίτλου.

Δεν έχω παίξει Exteel αλλά, προσωπικά πάντα, δεν νομίζω ότι θα το κοιτούσα μετά τις πατάτες που έχω φάει απο την NCSoft.

Reaction score
4
Δυστυχώς η εμπιστοσύνη (που, μεταξύ μας, ποτέ δεν είχα και σε μεγάλο βαθμο) προς την NCSoft έχει χαθεί εδώ και καιρό. Δυστυχώς οι, ας πούμε, αξιόλογοι, τίτλοι της εταιρίας, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, φτάνουν τον αριθμό του... ενός τίτλου.

Δεν έχω παίξει Exteel αλλά, προσωπικά πάντα, δεν νομίζω ότι θα το κοιτούσα μετά τις πατάτες που έχω φάει απο την NCSoft.
Ακριβως ετσι :615:

HV

Reaction score
0
Οταν κατι ειναι δωρεαν δεν νομιζω πως πρεπει να το κρινουμε με τα ιδια κρητηρια οπως ενα που πληρωνουμε.

Reaction score
5
Οταν κατι ειναι δωρεαν δεν νομιζω πως πρεπει να το κρινουμε με τα ιδια κρητηρια οπως ενα που πληρωνουμε.
Αναμφίβολα. Όταν ένα mmorpg είναι τελείως δωρεάν δεν περιμένεις τίποτε απολύτως. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.

Απλά και άλλα παιχνίδια είναι δωρεάν, της ίδιας εταιρίας, και δεν θυμαμαι κάτι καλό από αυτά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas