26 Οκτωβρίου 2008 #1 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ απο-Συντονιστής Μηνύματα 3.198 Reaction score 196 Πως θα το κανω παναθεμα το??? Εχω το subrip αλλα μου εχει σπασει τα νευρα! Καμια τυχη... Υπαρχει καποιος που ξερει ρε παιδια?
Πως θα το κανω παναθεμα το??? Εχω το subrip αλλα μου εχει σπασει τα νευρα! Καμια τυχη... Υπαρχει καποιος που ξερει ρε παιδια?
26 Οκτωβρίου 2008 #2 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Σε τι φορμα θελεις να τους εξάγεις;
26 Οκτωβρίου 2008 #3 Cine Gear Μηνύματα 28.175 Reaction score 60 Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. ΣΥΝΤΕΚΝΕ για διαβασε αυτο τον οδηγο για το subrip http://dvd.stuff.gr/guides/47.rar
Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. ΣΥΝΤΕΚΝΕ για διαβασε αυτο τον οδηγο για το subrip http://dvd.stuff.gr/guides/47.rar
26 Οκτωβρίου 2008 #4 gkontoletas trouble in my brain Μηνύματα 16.839 Reaction score 2.192 Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Θα παρακαλούσα να δώσουμε λίγο προσοχή στο θέμα 'υπότ1τλοι' μετά τα τελευταία γεγονότα. :101:
Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Θα παρακαλούσα να δώσουμε λίγο προσοχή στο θέμα 'υπότ1τλοι' μετά τα τελευταία γεγονότα. :101:
27 Οκτωβρίου 2008 #5 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ απο-Συντονιστής Μηνύματα 3.198 Reaction score 196 Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Mιλαμε για dvd αγορασμενα που εχω στην κατοχη μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το προγραμμα ( ουτε η παλια, ουτε η νεα βερσιον) και κρασαρει συνεχεια... Υπαρχει αλλη λυση ??
Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Mιλαμε για dvd αγορασμενα που εχω στην κατοχη μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το προγραμμα ( ουτε η παλια, ουτε η νεα βερσιον) και κρασαρει συνεχεια... Υπαρχει αλλη λυση ??
27 Οκτωβρίου 2008 #6 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ απο-Συντονιστής Μηνύματα 3.198 Reaction score 196 Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Eντελει το δουλεψα. Πολυ πικρα βρε παιδι μου!! Πρεπει να τους βαζω ενα ενα με το χερι!
Απάντηση: Extraction υποτιτλων απο DVD. Eντελει το δουλεψα. Πολυ πικρα βρε παιδι μου!! Πρεπει να τους βαζω ενα ενα με το χερι!
27 Οκτωβρίου 2008 #7 loggeo Projectors Moderator Μηνύματα 7.743 Reaction score 9.833 Λευτέρη εδώ είναι ένας οδηγός που μπορεί να σε βοηθήσει. Περιλαμβάνει και το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.:126:
Λευτέρη εδώ είναι ένας οδηγός που μπορεί να σε βοηθήσει. Περιλαμβάνει και το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.:126: