Fallout 3

Reaction score
4
Απάντηση: Fallout 3

Ο local map είναι τραγικός, ο world map είναι ΟΚ. Σε ποιό main quest είσαι; Βρήκες το μπαμπάκα; :136:

Καλό perk στο 10 είναι το Finesse (μ' αρέσει που δείχνει το Vault Boy σε φιγούρα Max Payne :142:) ειδικά άμα το συνδυάσεις αργότερα με το better criticals.
Τον βρηκα αφου θερισα ολη την πολη , οπως μου ειπε η Μπετυ. :125:
Αλλα δεν πηγα μαζι του ακομη γιατι φοβηθηκα οτι θα μεινουν πισω τα πιο παλια quests που εχω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Fallout 3

Για την φάση είχα βάλει και το mysterious stranger.

Την πρώτη φορά που βγήκε ο τύπος και πυροβολούσε θέστηκα και λέω ''αμάν με φάγανε''.Μετά κατάλαβα ότι πυροβολούσε τους άλλους.Όχι τόσο χρήσιμο αλλά είναι γαμάτο όταν το βλέπεις(αργή κίνηση κτλ)
Παντως για να τα δεις ολα , θελει και δευτερη και τριτη φορα να το παιξεις.
Τελικα οντως ειναι πολυ καλο με πολυ βαθος και απιστευτο χιουμορ :136:

Reaction score
0
Απάντηση: Fallout 3

Τον βρηκα αφου θερισα ολη την πολη , οπως μου ειπε η Μπετυ. :125:
Αλλα δεν πηγα μαζι του ακομη γιατι φοβηθηκα οτι θα μεινουν πισω τα πιο παλια quests που εχω.
It's the pint-sized killer!!! :136: Είχα ψοφήσει στο γέλιο σ' αυτό το κομμάτι...

Reaction score
0
Το Fallout 3, απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς

Το Fallout 3 ανακηρύχθηκε απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς στο διαγωνισμό Golden Joystick, έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς στο χώρο του gaming. Η ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά Call of Duty συγκέντρωσε επίσης αρκετές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων αυτή του multiplayer παιχνιδιού της χρονιάς.
To Call of Duty: Modern Warfare 2 ανακηρύχθηκε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2009.
Ο ίδιος ο διαγωνισμός Golden Joystick, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 1982, μπήκε πλέον στο βιβλίο Guinness ως ο πιο δημοφιλής διαγωνισμός για video games, αφού σε αυτόν ψήφισαν πάνω από 1,2 εκατομμύρια gamers.
myplaisio

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494