Fantastic Four.

V

VIDEOMIX

Guest
Ξέχασα να γράψω χθές βράδυ για την ταινία που είδα... χθές βράδυ. :)

FANTASTIC FOUR.
Την περίμενα καιρό. Γενικά μου αρέσουν οι υλοποιήσεις MARVEL COMICS.
Οι εντυπώσεις μου. Πολύ "φαντασμαγορική" όπως ειναι φυσικό, πολύ καλός ήχος, παιδικό και χιουμοριστικό σε αρκετά σημεία, όμως η υλοποίηση του story όπως τους ξέρουμε στα comics, ήταν υπέροχη. Τέλεια εφέ, αληθοφάνεια και οχι φθηνιάρικα, και καλή ιστοριούλα. Μετά το ατύχημά τους, τα έβαλαν με τον doctor Doom.
Η κλασσική μάχη του καλού με το κακό. Δείτε την κυρίως εσείς που έχετε βιντεοπροβολείς.
Ξέχασα να αναφέρω πως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η άψογη και πυκνή εικόνα.
Στα όρια του DVD, πλησίαζε τα "σύνορα" του HD. :p

Σπεύστε λοιπόν. Στα βίντεο κλάμπ.

Reaction score
0
Όντως καλό ήταν... Διαφωνω βέβαια με την επιλογη της invisible woman... Τέτοια γυναίκα και να εξαφανίζεται; 8)

Reaction score
7
Χαίρομαι πραγματικά.Άλλη μια ταινία που τσάμπα την έχασα στο σινεμά.Και χαίρομαι γιατί αν μη τι άλλο η Marvel δείχνει ότι κρατάει ένα επίπεδο στις ταινίες της.Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις (βλπ. Ηλέκτρα).Αλλά η ταινία ήταν καλή.Περιμένω τώρα τον Μάιο του 2006!!!(βλπ Ημερομηνία κυκλοφορίας Χ3)

V

VIDEOMIX

Guest
Χαίρομαι πραγματικά.Άλλη μια ταινία που τσάμπα την έχασα στο σινεμά.Και χαίρομαι γιατί αν μη τι άλλο η Marvel δείχνει ότι κρατάει ένα επίπεδο στις ταινίες της.Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις (βλπ. Ηλέκτρα).Αλλά η ταινία ήταν καλή.Περιμένω τώρα τον Μάιο του 2006!!!(βλπ Ημερομηνία κυκλοφορίας Χ3)
Μην κάνεις το λάθος και χάσεις το KING KONG. Μια ταινία που έχει όλες τις προυποθέσεις υπερθεάματος. Το μόνο που μπορεί να σε χαλάσει ειναι η διάρκειά της. Εμένα βέβαια, μου αρέσουν οι μεγάλης διάρκειας ταινίες όταν έχουν ενδιαφέρον βέβαια.

Reaction score
6
Και αφου σας αρεσε να σας ενημερωσω πως ετοιμαζετε το Νο 2 του Fantastic Four με τους ιδιους συντελεστες.
H δεύτερη αυτή ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2007.

Reaction score
7
Το King Kong θα είναι το δώρο γενεθλίων στον εαυτό μου.Εξάλλου βγαίνει την ίδια μέρα.Ελπίζω μόνο να το βάλει το Village Max.Και εννοείται μου αρέσει η Garner.Απλά το σενάριο έπασχε.

V

VIDEOMIX

Guest
Φυσικά και προορίζεται και για την μεγάλη αίθουσα. Εξάλλου τους ρώτησα και μου το είπανε. Ομως μην κάνεις το λάθος και ταλαιπωρηθείς στην πρεμιέρα. Απο Δευτέρα ειναι οτι πρέπει. (Τετάρτη βγαίνει)

Reaction score
0
Μολις ειδα το Fantastic Four. Πολυ καλη ταινια. Και τι μωρο αυτη η Jessica Alba. Υπολειπεται σε κατι βεβαια αλλα αυτο διορθωνεται :D
Τετοιες γυναικες μονο στις ταινιες βλεπουμε.....

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Μολις ειδα το Fantastic Four. Πολυ καλη ταινια. Και τι μωρο αυτη η Jessica Alba. Υπολειπεται σε κατι βεβαια αλλα αυτο διορθωνεται :D
Τετοιες γυναικες μονο στις ταινιες βλεπουμε.....
Έ, όχι κι έτσι ρε Βάιε!
1. Δεν υπολείπεται σε τίποτα, αλλά περί ορέξεως... :wink:
2. Δεν βλέπουμε μόνο στις ταινίες...γιατί νομίζεις ότι ο Μάριος δεν πρόλαβε την πρεμιέρα του King Kong? Ρώτα τη γειτόνισσα :mrgreen:

Για να πω και τίποτα σχετικό με το θέμα, η ταινία είναι αξιόλογη μεταφορά του κόμικ (χειρότερη από Xmen, Daredevil, αλλα συγκρίσιμη με Hulk και σίγουρα καλύτερη από Spawn και άλλα τέτοια). Το καστ πετυχημένο και γενικά βλέπεται ευχάριστα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89