Fantec DVB-T Recorder MM-HDRTV Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Fantec DVB-T Recorder MM-HDRTV Media Player

για 1080i νομίζω ότι τα €242,00 είναι πολλά!!

Reaction score
1.458

Και στα διεθνή μεγάλα φόρουμ δεν ακούγεται ιδιαίτερα το fantec.Και βέβαια με 242 ευρώ μπορεί κανείς να πάρει κάτι πολύ καλύτερο.
Αν πάντως κάποιο μέλος το έχει ας γράψει 2 λόγια για το Fantec!

Reaction score
0

απλα μαρεσει που εχει και ψηφιακο tuner και γραφεις.τωρα για το 1080i εχεις απολυτο δικιο δεν το ειχα δει οποτε το απορυπτω αμεσως...πιο θα περνατε εσεις σε αυτα τα λεφτα???

Reaction score
1.458

Το παραπάνω που γράφεις αναφέρει ότι υποστηρίζει .srt υπότιτλους σε utf-8.Που σημαίνει ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι .srt που είναι 99% σε iso 8859-7 & cp-1253 θα πρέπει να μετατρέποναι σε utf-8 για να τους βλέπεις στο fantec.

Reaction score
0

μαλιστα..εχεις να μου προτινεις καποιο που να μην εχω τετοια προβληματα??ενοω να παιζει οσα πιο πολλα γινετε και να μην εχει προβληματα..

Reaction score
0

φαινετε πολυ καλο ε!σε υπερ ευχαριστω :114:

Reaction score
1.458

Το έχει ο Λευτέρης το AC Ryan οπότε ότι απορία έχεις ρώτα στο εκεί θέμα και θα σου απαντήσει.Εχει πολύ καλή υποστήριξη πάντως,με συχνές αναβαθμίσεις firmware.

Reaction score
0

Το παραπάνω που γράφεις αναφέρει ότι υποστηρίζει .srt υπότιτλους σε utf-8.Που σημαίνει ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι .srt που είναι 99% σε iso 8859-7 & cp-1253 θα πρέπει να μετατρέποναι σε utf-8 για να τους βλέπεις στο fantec.
Και τωρα που το εχω παρει το fantec R2750 τι γινεται? Οντως στα mkv ενω τα παιζει τελεια δεν μου βγαζει τους υποτιτλους. Ποια ειναι η πιο απλη διαδικασια που μπορω να κανω για να μπορω να δω τις ταινιες κανονικα?

Και μια δευτερη ερωτηση αν γνωριζει καποιος γιατι θα τρελαθω.... Στις hdmi συνδεσεις στην tv (LG) δεν εχω ηχο. Αλλα αν κλεισω και ανοιξω την τηλεοραση εχω... :121: αν αλλαξω πηγη εισοδου και επανελθω παλι χανεται...:110: Καμια γνωμη για το τι φταιει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.557
Members
38.461
Νεότερο μέλος
georgekriti