Fatman Itube Νέα Μοντέλα.

Reaction score
6
Απάντηση: Fatman Itube Νέα Μοντέλα.

Τα κατασκευάζει η βουλγαρική!!! Everything-But-The-Box με ονομασία Pluto.

Η οποία έχει κάποια πολύ designάτα και εντυπωσιακά ηχεία.

Πραγματικά πανέμορφα ηχεια αλλα τιμές πάνω απο 1.000€ !!!!

Reaction score
122

και μία παρουσίαση του Itube Red-i

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ruwimuPRCNE&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ruwimuPRCNE&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

MVL

Reaction score
0
Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο Dminent που αγόρασε τον Fatman i-tube 182 να μας πει λιγο αναλυτικά τις εντυπώσεις του. Με ενδιαφέρει κι εμένα, είναι single ended τοπολογία όπως λένε. Μοιάζει απελπιστικά με τον Dared-15. Βέβαια νομίζω ότι ΟΕΜ της Dared είναι και ο ενισχυτής της Φάτμαν. Εκείνος όμως κοστίζει 900 ευρω αν δεν κάνω λάθος. Καλύτερα υλικά; Έχει κάποιου τύπου αυτόματο bias; Θέλω να τον δοκιμάσω με κάτι ηχεία triangle titus που μου φαίνονται με τις κόρνες στα τουίτερ καλό ταίρι. Η τιμή όλης της σειράς φαίνεται ελκυστική. Εχω ήδη έναν dared -5 που είναι το alter-ego του υβριδιακού της φάτμαν που τον δίνουν τώρα μόλις 180 ευρο. Αυτός κιαν είναι χαρισμα. Πολύ ικανοποιημένος από τον dared M-5. Ηρεμος, μουσικός, ξεκούραστος, ωραία μεσαία μανούλα για τζαζ και φωνές.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Fatman Itube Νέα Μοντέλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο Dminent που αγόρασε τον Fatman i-tube 182 να μας πει λιγο αναλυτικά τις εντυπώσεις του. Με ενδιαφέρει κι εμένα, είναι single ended τοπολογία όπως λένε. Μοιάζει απελπιστικά με τον Dared-15. Βέβαια νομίζω ότι ΟΕΜ της Dared είναι και ο ενισχυτής της Φάτμαν. Εκείνος όμως κοστίζει 900 ευρω αν δεν κάνω λάθος. Καλύτερα υλικά; Έχει κάποιου τύπου αυτόματο bias; Θέλω να τον δοκιμάσω με κάτι ηχεία triangle titus που μου φαίνονται με τις κόρνες στα τουίτερ καλό ταίρι. Η τιμή όλης της σειράς φαίνεται ελκυστική. Εχω ήδη έναν dared -5 που είναι το alter-ego του υβριδιακού της φάτμαν που τον δίνουν τώρα μόλις 180 ευρο. Αυτός κιαν είναι χαρισμα. Πολύ ικανοποιημένος από τον dared M-5. Ηρεμος, μουσικός, ξεκούραστος, ωραία μεσαία μανούλα για τζαζ και φωνές.

Φίλε MVL εχω την εντυπωση οτι Dared-15 και ο Fatman 182 είναι ακριβώς ίδιοι , καθώς όπως έχει αναφέρει , ο φίλος konredd , σε παλιότερο post του, τους Fatman τους κατασκευάζει η Dared.
Οσο αφορά τις power tubes του 182 που εχω, εχει τις Shuguang KT88-98 και απο οτι διαβασα σε μερικα review για τον Dared-15 , τις ΚΤ88 χρησιμοποιει και αυτος, απο εκει και περα εαν έχει καλυτερα υλικά εσωτερικα και auto bias δεν το γνωριζω.
Πάντως , η πρωτη μου επαφη με ενισχυτη με λυχνίες, σε συνδιασμό με τα ταπεινα μου ηχεία HECO Vitas 300 , μπορω να πω ότι κατεκλυσε τα δικα μου "αρχάρια" αυτία με ζεστο ήχο και γεμάτες μεσαίες .

MVL

Reaction score
0
Θα το ψάξω λίγο αυτές τις ημέρες και θα επανέλθω. Παντως πρέπει να παίρνει σίγουρα πολύ βελτίωση αλλάζοντας τις κινέζικες λυχνίες σε άλλες σύγχρονης παραγωγής ή και NOS όπως πολύ φίλοι έχουν αναφέρει γιά άλλους ενισχυτές με κινέζικες μαμίσιες λυχνίες.
Αφου και η τιμή του είναι πια τόσο χαμηλή ίσως αξίζει η δοκιμή.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Fatman Itube Νέα Μοντέλα.

Θα το ψάξω λίγο αυτές τις ημέρες και θα επανέλθω. Παντως πρέπει να παίρνει σίγουρα πολύ βελτίωση αλλάζοντας τις κινέζικες λυχνίες σε άλλες σύγχρονης παραγωγής ή και NOS όπως πολύ φίλοι έχουν αναφέρει γιά άλλους ενισχυτές με κινέζικες μαμίσιες λυχνίες.
Αφου και η τιμή του είναι πια τόσο χαμηλή ίσως αξίζει η δοκιμή.
Σε οτιδηποτε μπορω να βοηθησω σχετικα με τον 182 μου λες :)

Reaction score
122

και ένα κατατοπιστικό βιντεάκι με τους καινούριους ενισχυτές itube.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AZqYu9ZLPGE&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AZqYu9ZLPGE&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
122

Και άλλα νέα μοντέλα (βασικά είναι αναβαθμίσεις των ήδη υπάρχοντων μοντέλων):

Carbon Trinity Hybrid Valve Amplifier

http://www.fat-man.co.uk/docs/product_07/Carbon_Trinity_Hybrid_Valve_Amplifier.shtml

Με ενσωματωμένο USB DAC και έξοδο για subwoofer.

Χαρακτηριστικά:

Main Features

* iTube Vacuum Tube Amplifier with integrated Dock for Apple iPod
* Valve processing gives warm, rich, audio characteristics

Specifications

* Power Output: 25Wx2
* Frequency Response: 20Hz - 20KHz (±1.5Db)
* Distortion: ≤0.5%
* Signal-To-Noise Ratio: ≥86Db
* Input Sensitivity: 200mV
* Input Impedance: 100KΩ
* Output Impedance: 4Ω, 8Ω
* Sub Out: Yes
* Source Inputs: 1xRCA Pair, USB, 1x3.5mm Aux
* Tubes Used: 6E2 x 1, 6N2 x 2
* Power Supply: AC100~120V/50~60Hz, AC220~240V/50~60Hz
* Dimensions: Amp (WxHxD) 374x205x155mm
* Weight Amp: 5.8KGs
* Amp Type Hybrid

Reaction score
122

iTube ValveDock MkII

http://www.fat-man.co.uk/docs/product_07/iTube_ValveDock_MkII.shtml

Με ενσωματωμένο USB DAC

Χαρακτηριστικά:

Main Features

* iTube Vacuum Tube Amplifier
* Separate Dock for Apple iPod or iPhone
* Valve processing gives warm, rich, audio characteristics
* Now with USB input

Specifications

* Source Inputs: 2x RCA Pair, USB
* Power Output: 25Wx2
* Frequency Response: 20Hz - 20KHz (±1.5Db)
* Distortion: ≤0.5%
* Signal-To-Noise Ratio: ≥86Db
* Input Sensitivity: 350mV
* Input Impedance: 100KΩ
* Output Impedance: 4Ω, 8Ω
* Tubes Used: 6N1 x 2, 6E2 x 1
* Power Supply: AC100~120V/50~60Hz
* Amp Dimensions (WxHxD): 260x145x130mm
* Dock Dimensions (WxHxD): 155x130x123mm
* Amp Weight: 4.3KGs
* Amp Type: Hybrid

Staff online