Fatman iTube 182

Reaction score
67
Κάνω την απλή ερώτηση σε όσους φίλους του AVSite έχουν ακούσει τον fatman iTube 182 αν αξίζει η αγορά του!!!!Γενικά θα ήθελα να μάθω πώς πάει απο ηχητική συμπεριφορά άσχετα με τα ηχεία(αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα)!!!!!!!!!

MVL

Reaction score
0
Εγώ τον πήρα πρόσφατα αλλά δυστυχώς τον εστειλα στο σερβις γιατί παρουσίασε κάποιο πρόβλημα θελώ να πιστεύω όχι σοβαρό αλλα δεν τόλμησα να τον ανοίξω λόγω πιθανού προβλήματος εγγύησης. Από το λίγο που άκουσα με εντυπωσίασε και με την προσφορά που τον έχουν τώρα δεν είναι δυνατον να μετανοιώσει κανείς. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε πιο λεπτομερή αναφορά οταν τον έχω πίσω. Σκέπτομαι μάλιστα να του βάλω 2 genalex gold lion και να του αλλάξω τις 4 προενισχύτριες. Ολα με κόστος < 100 έουρα πιστεύω θα το απογειώσει.

Reaction score
67
Απάντηση: Fatman iTube 182

Φίλε MVL να σε ευχαριστήσω καταρχήν για τη βοήθεια σου σχετικά με την αναζήτηση πληροφοριών για τον Fatman.Δε μας εξηγείς σχετικά με τη βλάβη αλλά ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό!Στη θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα παρόλο που το κατσαβίδι το έχω πάντα στην τσέπη μου.Ο λόγος της βλάβης πάντως δεν είναι αποτρεπτικός σχετικά με την αγορά του Tube 182 μιας και τα ποιο αξιόπιστα μηχανήματα μπορεί να βγάλουν βλάβες……Πόσο στοίχησε η αγορά του και από πού?Θα περιμένω αν είναι λίγες μέρες και θα ήθελα να μάθω και για την ηχητική του συμπεριφορά.Ευχαριστώ!

MVL

Reaction score
0
play 247. Ηλεκτρονικό κατάστημα με καλή φήμη. 367 ευρω και με αντικαταβολή αν επιθυμεις. Εχω γράψει για το προβλημα σε ενα αλλο νήμα με επικεφαλιδα Dared 182.

Reaction score
67

Το παρήγγειλα και περιμένω.....Ελπίζω να μη τα κλάψω τα 370 ευρό μου......Θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου!!!!

Reaction score
67

Φίλε Γιάννη δε μπορώ να φανταστώ οτι κάποιος μπορεί να αποκτήσει κάτι τέτοιο μόνο με 239 € Πολύ καλό για να είναι αληθινό και ας μη το έχω ακούσει απο το τα υλικά και μόνο φαντάζομαι διάφορα....Μήπως είναι τιμή εκκίνησης και όπου φθάσει?Πρέπει να επικοινωνήσω με τον κάτοχο του ενισχυτή.....Ποιός θα βοηθήσει?

Reaction score
122

Φίλε Γιάννη δε μπορώ να φανταστώ οτι κάποιος μπορεί να αποκτήσει κάτι τέτοιο μόνο με 239 € Πολύ καλό για να είναι αληθινό και ας μη το έχω ακούσει απο το τα υλικά και μόνο φαντάζομαι διάφορα....Μήπως είναι τιμή εκκίνησης και όπου φθάσει?Πρέπει να επικοινωνήσω με τον κάτοχο του ενισχυτή.....Ποιός θα βοηθήσει?
+160 Αγγλικές λίρες (185 ευρώ) για αεροπορική μεταφορά (για Ελλάδα από Hong Kong μόνο αεροπορική μεταφορά) + ΦΠΑ 21% + έξοδα τελωνείου. Η τελική τιμή θα είναι περίπου 600 ευρώ ίσως και παραπάνω.

Μην ψαρώνετε.

Reaction score
122

+160 Αγγλικές λίρες (185 ευρώ) για αεροπορική μεταφορά (για Ελλάδα από Hong Kong μόνο αεροπορική μεταφορά) + ΦΠΑ 21% + έξοδα τελωνείου. Η τελική τιμή θα είναι περίπου 600 ευρώ ίσως και παραπάνω.

Μην ψαρώνετε.
τώρα το είδα, στα παραπάνω +30 Αγγλικές λίρες (35 ευρώ) για ασφάλιση.

Reaction score
1.596

Εχω εδω και 3 μήνες το itube valve. H ποιότητα κατασκευής του ειναι πραγματικά εξαιρετική αναλογικά με τα χρήματα που δίνεις. Η ήχος πολυ ζεστός και ισορροπημένος.

Reaction score
67

Φίλε Σ. Κωνσταντινίδη πές μου εντυπώσεις σχετικά με το Valve Dock μιάς και σκέφτεται φίλος μου να το αγοράσει.....Με τον 182 είμαι με το παραπάνω ικανοποιημένος και δύσκολα μπορώ να το πάρω πίσω απο σπίτι φίλου που τον δανίστηκε, γιατί απλά 'εχει εντυπωσιαστεί και αυτός με τον ήχο του....Μιάς και δε θέλει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα και δε βρίσκει στην ελληνική αγορά τον 182 σκέφτεται για το Valve Dock....Κατα πόσο σου έρχεται στα αφτιά ο ήχος της λυχνίας μιάς και το τελικό στάδιο είναι τρανζίστορ;Κάθε σου πληροφορία θα είναι χρήσιμη μιάς και θα καταφέρω να πάρω στα χέρια μου και πάλι πίσω τον 182. Ευχαριστώ πολύ!!!

Reaction score
122

Φίλε konredd κοιτάζω για αγορά του YAQIN - MC-10L.....Μπορείς να βοηθήσεις σχετικά με κάποιο αξιόπηστο Site; Ρίξε μια ματιά εδώ και πές μου τη γνώμη σου. http://www.hi-end.on9mart.com/cart/Yaqin_MC-10L.html
Φίλε, δεν το γνωρίζω το site αυτό που αναφέρεις. Εγώ δεν θα το ρισκάριζα πάντως. Το ποσό είναι 399 λίρες Αγγλίας, δηλ. 470 ευρώ περίπου.

Η αποστολή είναι από Hong Kong και θα μπει σήμανση στο δέμα ως ''gift'' δηλ. δώρο από ότι λέει ο τύπος στο site. Εάν περάσει από το τελωνείο έχει καλώς. (Λίγο δύσκολο το βλέπω λόγω βάρους και όγκου) Εάν δεν περάσει, τότε ετοιμάσου για τα λοιπά έξοδα: ΦΠΑ+εκτελωνιστικά έξοδα, περίπου +200 ευρώ.

Για site (πάλι Hong Kong):

http://www.cattylink.com/page7.html

http://www.ornec.com/Speaker-cables_QQB4C

και δες και αυτόν με πολύ καλή κριτική από 6moons.

http://www.google.gr/url?sa=t&sourc...we3EZgXCV7_5LOxRw&sig2=XFpb4WjM4Dzue0jwenFs7w

Reaction score
122

Φίλε Σ. Κωνσταντινίδη πές μου εντυπώσεις σχετικά με το Valve Dock μιάς και σκέφτεται φίλος μου να το αγοράσει.....Με τον 182 είμαι με το παραπάνω ικανοποιημένος και δύσκολα μπορώ να το πάρω πίσω απο σπίτι φίλου που τον δανίστηκε, γιατί απλά 'εχει εντυπωσιαστεί και αυτός με τον ήχο του....Μιάς και δε θέλει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα και δε βρίσκει στην ελληνική αγορά τον 182 σκέφτεται για το Valve Dock....Κατα πόσο σου έρχεται στα αφτιά ο ήχος της λυχνίας μιάς και το τελικό στάδιο είναι τρανζίστορ;Κάθε σου πληροφορία θα είναι χρήσιμη μιάς και θα καταφέρω να πάρω στα χέρια μου και πάλι πίσω τον 182. Ευχαριστώ πολύ!!!
Να βοηθήσω σε ότι ξέρω; Είχα το Valve Dock και εγώ αλλά δεν μπορώ να το συγκρίνω με λυχνία. Πάντως ακουγόταν πιο ζεστός ο ήχος σε σχέση με σκέτο transistor.

Προσοχή: Η παλιότερη έκδοση του Valve Dock η οποία είναι ίδια ακριβώς εξωτερικά με την καινούρια είναι 2x13 Watt. Η καινούρια έκδοση είναι 2x25 Watt. Το κουτί απέξω αναφέρει την ισχύ και καλό είναι να ρωτηθεί το μαγαζί.

Εάν πάει στο Carbon Edition να προσέξει να είναι η νέα έκδοση η οποία έχει εξωτερικές διαφορές με την παλιά. Δες εδώ στην αρχή:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=80360

.
.
.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp