Ferguson Hill - σαν την Ελλάδα...

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα τα FH007 από το αγγλικό site της εταιρείας.Μετά την πρώτη πολύ καλή εντύπωση που μου άφησε το σύστημα διαπίστωσα με λύπη δύο σπασίματα στις βίδες της βάσης του ενός ηχείου.Ειδοποιόντας την αγγλική εταιρεία με email για το συμβαν οι άνθρωποι μου έστειλαν αμέσως με δικά τους έξοδα ένα ηχείο για αντικατάσταση.
Σας το γράφω το γεγονός ως μέτρο σύγκρισης για τις εκάστοτε αντιπροσωπείες και ta service στην Ελλάδα...

Γενικά προτιμήστε τη Ferguson Hill.

Κ.

Reaction score
8
Απάντηση: Ferguson Hill - σαν την Ελλάδα...

μπραβο στην εταιρια.
Παντως το εχουν φαινεται οι Αγγλοι, γιατι και η Ελληνικη αντιπροσωπια της KEF οταν κατεσρεψα ενα τουιτερ της σειρας ριφερενς μου το εφερε δωρεαν, αν και αργησε λιγακι.

Reaction score
4

Παντως Ελλην πωλητης σε πολυοροφο καταστημα της Αθηνας στο ακουσμα του ονοματος Ferguson Hill απαντησε με ενα μηδιασμα... "ανεκδοτο" :119:

τα FH001 που εχω ακουσει επανειλημμενα στα Σατουρν παιζουν ωραια αλλα οχι για τα λεφτα τους

τα FH007 ειναι τα μικρουλια ε; πως παιζουν αυτα; αξιζαν την αγορα τους;

Reaction score
0

Το Γενάρη τα είχαν 307 ευρώ με τα μεταφορικά στον ιστότοπο τους (προσφορά εκτπώσεων)
Για τα 307e και με την προσθήκης ενός sub (κινέζικο CAV) + χωρις τη φασαρία του Saturn παίζουν υπέροχα!

Βέβαια δεν είναι για Metal σε υψηλές στάθμες...Είναι για στυλ Diana Krall,Kent,Ιωαννίδη και ορχηστρικά...

Κ.

Reaction score
0

Γιώργο ετοιμάζουν τώρα και ένα ενδιάμεσο μοντέλο μεταξύ του μικρού και του μεγάλου αδερφού που θα σαρώνει....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney