Ferrari F1

Reaction score
5
Μην τα βάζετε αυτά ρε παιδιά. Ο GTX, που περνάει πολύ δύσκολες ώρες ως φαντάρος, θα βάλει τα κλάμματα. Και ο spresv. Και ο μισομαύρης ο xfader... ντροπή σου Ak1s, ντροπή! :116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.796
Απάντηση: Re: Ferrari F1

Και ο μισομαύρης ο xfader...
Δε μισώ τους μαύρους!
Οι φίλοι μου στην Αμερική, που επισκέπτομαι συχνά, είναι σχεδόν όλοι μαύροι ( της μουσικής σκηνής)!
Απλά έχω κάποια standards σε κάποια πράγματα.
Ναι, δε μπορώ να βλέπω μαύρο οδηγό F1, μαύρο πολιτικό (που συνέχεια θα γκρινιάζει λέγοντας τους άσπρους ρατσιστές, παρόλο που ο ίδιος θα είναι χειρότερος), κοκ .
Όπως δε μου κολλάει ο άσπρος σπρίντερ όπως προανέφερα, ούτε ο άσπρος μπασκετμπολίστας κλπ
Δεν είναι θέμα απόδοσης, είναι το πως εξειδικεύω κάποιες "ομάδες" ανθρώπων.

Για το θέμα του Άκη τώρα...
Δε με αγγίζει καθόλου! :144:
Γιατί ούτε φανατικός της Ferrari είμαι, ούτε έχω κάτι με τη McLaren. Τον Hamilton και τον Raikonnen "δεν πάω". :137:

Reaction score
5
Δεν είμαι αντι-Ferrari αλλά βαρέθηκα πια με τα καμώματα...Επειδή ο πολύς κόσμος ξέρει το brand Ferrari και παθαίνει ονειρώξεις ακούγοντας το όνομα, πρέπει να νικούν πάντα;
Θέλω την F1 να είναι η κορυφή της τεχνολογικής εξέλιξης των αυτοκινήτων, όχι το μέσο για να πουλάνε italian exotica οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Όσο για τους μαύρους, έτσι λέγαμε και κοίτα τώρα: Μαύρο γκόλφερ περίμενε κανείς;

GTX

Reaction score
39
Πολύ καλό το βίντεο!

Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω το αν ο κανόνας είναι σωστός ή όχι (που είναι). Αλλά στο βίντεο βλέπετε τον Hamilton να κόβει μετά την έξοδο του??
Γιατί έγω τη στιγμή που μάλιστα τον περνάει ο Kimi τον ακούω να τις σπάει τις ταχύτητες...

Reaction score
14
Πολύ καλό το βίντεο!

Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω το αν ο κανόνας είναι σωστός ή όχι (που είναι). Αλλά στο βίντεο βλέπετε τον Hamilton να κόβει μετά την έξοδο του??
Γιατί έγω τη στιγμή που μάλιστα τον περνάει ο Kimi τον ακούω να τις σπάει τις ταχύτητες...

+1

Reaction score
0
Συγγνώμη δηλαδή, και να κόβει ο Hamilton εκείνη τη στιγμή επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το slip-streaming από το αυτοκίνητο του Raikonnen δύο δευτερόλεπτα μετά για να τον ξαναπεράσει;

Άντε με το κωλόπαιδο μας τα 'χουν κάνει %$#^&* οι Άγγλοι επειδή νομίζουν ότι το σπορ τους ανήκει (disclaimer: είμαι Αγγλόφιλος κατά τ' άλλα :138:)

GTX

Reaction score
39
Για να βλέπουμε λίγο και τη διαφορά ήθους και το πόσο καβαλημένος είναι ο μαυρούλης...

Οι δηλώσεις των 2 οδηγών

Hamilton

Their difference in speed nearly caused a crash between them, something that led Hamilton to say on Thursday that Raikkonen was driving too slowly.
"That is how he drives," he said. "If you don't have the balls to brake late then that is your problem! At the end of the day, in those situations it is the driver who can feel the grip more and put the car more on the edge. And I know I am great in those conditions.
"I felt the grip more than him, I knew where to place my car and I did place it in different positions to him and I found the grip."

Raikkonen

Raikkonen, however, was unfazed by Hamilton's comments.
"I don't mind that. Like I said he has his own opinion on anything, but that is not what happened at the first corner. It is more about what happens when you cut a chicane and get an advantage or not.
"If you put the concrete wall there you could never come there in the first place, it is more about that than what happened at the first corner."

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962