FFdshow Filters

Reaction score
0
Παιδια καλημερα

Θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα τα παρα πολλα φιλτρα που εχει το ffdshow.

Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι με ενδιαφερει η αναπαραγωγη ΜΟΝΟ HD (720 & 1080p).

Θα ηθελα να μου πειτε ποια φιλτρα πρεπει να χρησιμοποιησω ωστε να εχω την καλυτερη δυνατη εικονα απο ενα mkv (και αν ειναι δυνατον με ποια σειρα).

Στα 720p κανω παντα resizing σε 1080p.

Ευχαριστω εκ των προτερων.:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: FFdshow Filters

Οχι προγραμματα φιλε μου, για φιλτρα του ffdshow ρωταω μονο.

Ευχαριστω παντως
Αστο βρε παλλικαρακι μου το φου φου ντι σοου.......αυτα που προτεινοντε ειναι πραγματι ο καλλιτερος δυνατος συνδυασμος για HD αρχεια αυτη την στιγμη......και καθαρισες!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FFdshow Filters

Μην μου πεις Βλάση ότι παίζεις και με ΚΜ γιατί δεν το πιστεύω...:622::622::619::605:
Ειναι ατιμουλης ο μπαγασακος!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Συμφωνω απολυτα οτι ειναι απο τους καλητερους και "ελαφρυτερους" συνδυασμους και αυτο χρησιμοποιουσα και εγω.

ΑΛΛΑ...:105:

Εχοντας δοκιμασει την τελευταια εκδοση του FFD μπορω να πω οτι η εικονα που δινει ειναι πολυ καλητερη , γι`αυτο και ρωταω για φιλτρα μηπως και βελτιωνεται ακομα περισσοτερο.

Reaction score
6
Απάντηση: FFdshow Filters

Αυτά που γράφετε δεν είναι φίλτρα αλλα decoders και spliter.
Το ffdshow μπορει να χρησιμοποιηθεί μονο για τα φιλτρα του σε συνδυασμό με όλα τα παραπανω και τα αποτελέσματα να είναι σαφως καλυτερα.
Και φυσικα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως decoder αντικαθιστώντας τον avc - αλλα αυτό είναι καλο να γινει σε pc με πολύ καλα χαρακτηρίσθηκα διότι ο h264 decoder του ffdshow είναι πιο σπάταλος.
Τωρα οσον αφορα ποια φιλτρα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις δεν θα σου πω.
Τα γουστα στην απεικόνιση ποικίλουν και δεν μπορω να ξερω ποια είναι τα δικα σου.
Πρέπει να πειραματιστείς μονος σου για βρεις αυτό που σου αρέσει.
Υπάρχουν απίστευτες δυνατότητες σε sharpness ( luma κτλ) όπως και επεξεργασία του gamma ( αλλα είναι αρκετα πολύπλοκο και δεν θα στο πρότεινα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale