fiat tempra ηχεια

Reaction score
0
Γεια σας επειδη το αμαξι μου παιρνει 10εκ. ηχεια στο ταμπλο τι θα μουπροτινατε focal 100 cv1 oμοαξονικα η τιποτε pioneer ,clarion,kenwood.Σκοπευω στη αρχη να τα τρεξω χωρις υπογουφερ. εχω διαβασει απο τα χαρακτιριστικα οτι τα φοκαλ κατεβαινουν μεχρι 90 hz ενω κατι της παιονεερ -κλαριον μεχρι 40hz
Eυχαριστω.

Reaction score
25.503
Απάντηση: fiat tempra ηχεια

θηκες για τις πορτες απο την phonocar
και να βαλεις 16αρια στις πορτες
διαφορετικα θα πεταξεις λεφτα χωρις λογο.
στις θεσεις του τεμπρα αντε να ακουσεις 120+ και σε χαμηλες σταθμες παντα

Reaction score
25.503

εχουν πολλοι καρστερεαδες.
σχεδον σε οποιο καταστημα περιοπης πας θα σου φερουν
ελπιζω μονο να εχουν μεινει κομματια στον εισαγωγεα γιατι στν ιστοσελιδα δεν τα βλεπω πλεον.
διαφορετικα αν τελικα θες να πας σε κατι καλο ακλο θα ηταν να κοιταξεςι για χειροποιητο πανελ (ακριβο). αν μεινεις στο ταμπλω παρα πολυ δυσκολα θα δεσεις τα 10αρακια (ακομα και τα φοκαλ) με sub

Reaction score
49

Γεια σας επειδη το αμαξι μου παιρνει 10εκ. ηχεια στο ταμπλο τι θα μουπροτινατε focal 100 cv1 oμοαξονικα η τιποτε pioneer ,clarion,kenwood.Σκοπευω στη αρχη να τα τρεξω χωρις υπογουφερ. εχω διαβασει απο τα χαρακτιριστικα οτι τα φοκαλ κατεβαινουν μεχρι 90 hz ενω κατι της παιονεερ -κλαριον μεχρι 40hz
Eυχαριστω.

Όπως σου είπε και ο Πάνος πιο πάνω, μην ασχοληθείς καν με τοποθέτηση ηχείων στο ταμπλό. Αποκλείεται τα focal να κατέβουν στους 90 κύκλους πόσο μάλλον τα απλά ηχεία της Pioneer ή της Clarion που ούτε στο πιο τρελό όνειρο δεν κατεβαίνουν τόσο χαμηλά (τόσο χαμηλά δεν κατεβαίνουν ούτε πανάκριβα ηχεία 16.5 cm σε πόρτα με μονώσεις κλπ...Σιγά μην το κάνουν 10αράκια....)

Βρες door panel όπως σου είπε ο Πάνος.
Αν δεν βρεις, πάρε 2-3 προσθήκες στρογγυλές, την μία πάνω στην άλλη και βίδωσέ τες στην πόρτα (και πιθανότατα να χρειαστεί να τρυπήσεις και την επένδυση της πόρτας) για να μπει ένα σοβαρό 16.5άρι.
Ανέβασε μια φωτό του εσωτερικού της πόρτας να θυμηθώ πως είναι εκεί κάτω.......
Έχω χρόνια να δω Tipo-Tempra :121:

Reaction score
49

ΟΚ...Ανακάλυψα μια φωτό από το εσωτερικό του Tempra...

Χαμηλά στην πόρτα ξεχνάς τα ηχεία γιατί υπάρχει το ράφι και θα χαλάσει πολύ η αισθητική της....
Αν θα κάνεις αυτό που σου ανέφερα, θα το κάνεις λίγο πιο πάνω, εκεί που φουσκώνει λίγο η επένδυση, πάνω από το μαύρο σκληρό πλαστικό της πόρτας...

Attachments

Reaction score
49

Αν δεν μπορέσεις να βρεις door panel δες στην φωτό που σου λέω να βάλεις τα ηχεία....
Καλό είναι πριν αρχίσεις το κόψε-ράψε, να ξεβιδώσεις την επένδυση της πόρτας και να δεις πίσω από εκεί τι υπάρχει (μηχανισμός ηλεκτρικού παράθυρου, λαμαρίνα κοκ) ώστε να καταλάβεις αν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης εκεί ηχείου.
Αν ναι, βάζεις διαιρούμενο σετ, το woofer 16.5cm στην πόρτα και το tweeter είτε στο τρίγωνο του καθρέπτη είτε στο ταμπλό!

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Απ οτι θυμαμαι το Τεμπρα-Τιπο επαιρνε οβαλακι 4''χ6'' και οχι στρογγυλο.
Οχι οτι κανει διαφορα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster