Field of Dreams (1989) HD-DVD

Reaction score
6

Είναι μια από τις αγαπημένες μου ταινίες.
Για χρόνια δεν έβγαινε σε dvd , και όταν εγινε αυτό στην χωρα μας εγω ειχα ηδη από το amazon την πολύ καλυτερη Version σε R1.
Σε HDDVD όμως εχει εμφανιστεί εδώ και καιρο και φυσικά δεν θα μπορουσε να λειψει ουτε αυτή της η version από την συλλογη μου.

Δεν έχει να κανει ουτε με την εικόνα ουτε με τον ηχο του τίτλου.
Ποτε δεν ηταν αλλωστε αυτο το φορτε της σε αυτές της κατηγορίες ,ακομα και στο dvd.
Ως λάτρεις όμως των παραμυθιών για μεγάλα παιδιά ενιωσα υπέροχα με το μαγευτικό ταξίδι του Ray Kinsella..

Ένα ταξίδι προς τον παράδεισο
Αλήθεια υπάρχει παράδεισος;

- Is this heaven?
- Νο ιt's Iowa.
- I could have sworn it was heaven.
- Is there a heaven?
- Oh, yeah.
It's the place where dreams come true.

Με την συνοδεία της εξαιρετικής μουσικής επένδυσης από τον James Horner ( και σίγουρα η καλύτερη του δημιουργία)

Επιπλεον Υλικο
* Audio Commentary
* 2 Documentaries
* 3 Featurettes
* Deleted Scenes
* Still Gallery

Για την εικόνα 7/10
Για την ταινία 9/10

Μεταφορά στο αντίστοιχο τόπικ​

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Field of Dreams (1989) HD-DVD

Η δικιά μου άποψη:
Αν και είχε κάποιες ευαισθησίες και νοήματα που συνήθως σπανίζουν, η ταινία ήταν ουσιαστικά ένας ύμνος για το baseball και φυσικά απευθυνόταν στους Αμερικανούς που έχουν "τρέλλα" με το συγκεκριμένο σπορ, γνωρίζουν την ιστορία και τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία 60 χρόνια (καθώς και την ιστορία της χώρας τους), ενώ μέσα από την ερασιτεχνική ή επαγγελματική τους ενασχόληση, έχουν βιώσει πολλά γεγονότα και συναισθηματικές καταστάσεις, που η ταινία θα βοηθήσει να βγουν στην επιφάνεια με ωραίο τρόπο.

Αλλά ένας Έλληνας, μην έχοντας ούτε βιώματα ούτε γνώσεις για το συγκεκριμένο άθλημα, δεν θα μπορέσει να απολαύσει τα περισσότερα ερεθίσματα της ταινίας. Έγώ τουλάχιστον, (υπερβάλλοντας λίγο) την κοιτούσα σαν να έβλεπα ντοκυμανταίρ -άκουγα για όλα αυτά χωρίς να μπορώ να τα συσχετίσω με μνήμες ή γνώσεις δικές μου. Δεν μπορούσα να μετέχω συναισθηματικά έκτός από κάποιες λίγες σκηνές.

Παρ' όλα αυτά την είδα την ταινία, αλλά θα προτιμούσα να είχα δαπανήσει τις δύο ώρες σε μια άλλη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Field of Dreams (1989) HD-DVD

Η δικιά μου άποψη:
Αν και είχε κάποιες ευαισθησίες και νοήματα που συνήθως σπανίζουν, η ταινία ήταν ουσιαστικά ένας ύμνος για το baseball και φυσικά απευθυνόταν στους Αμερικανούς που έχουν "τρέλλα" με το συγκεκριμένο σπορ, γνωρίζουν την ιστορία και τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία 60 χρόνια (καθώς και την ιστορία της χώρας τους), ενώ μέσα από την ερασιτεχνική ή επαγγελματική τους ενασχόληση, έχουν βιώσει πολλά γεγονότα και συναισθηματικές καταστάσεις, που η ταινία θα βοηθήσει να βγουν στην επιφάνεια με ωραίο τρόπο.

Αλλά ένας Έλληνας, μην έχοντας ούτε βιώματα ούτε γνώσεις για το συγκεκριμένο άθλημα, δεν θα μπορέσει να απολαύσει τα περισσότερα ερεθίσματα της ταινίας. Έγώ τουλάχιστον, (υπερβάλλοντας λίγο) την κοιτούσα σαν να έβλεπα ντοκυμανταίρ -άκουγα για όλα αυτά χωρίς να μπορώ να τα συσχετίσω με μνήμες ή γνώσεις δικές μου. Δεν μπορούσα να μετέχω συναισθηματικά έκτός από κάποιες λίγες σκηνές.

Παρ' όλα αυτά την είδα την ταινία, αλλά θα προτιμούσα να είχα δαπανήσει τις δύο ώρες σε μια άλλη.
Πεστα Χρυσοστομε ΑΚΑ Eits_Nti.:cool_4:
Μην τρελλαθουμε κιολας .
Για την ταινία 9/10
Εεεεεεεελεεεεεεος.:mad_3:
Ολες μαζι οι ταινιες του Costner δεν πιανουν 9/10.:crazy_1:
(εκτος ΙΣΩΣ απο το Dances with..και το Untouchables αλλα ΜΟΝΑ τους χωρις την υπολοιπη φιλμογραφια του.)
Τωρα πια με το 9αρι στον Ξυπόλητο Τζο ειμαι σιγουρος. wall_1
Beam him up Scotty.:happy_8:

Reaction score
6

Βρε αντε πάνε να δεις κανένα Β’ από αυτά που βλέπουν μόνο τα καθίσματα του σινεμά …

Δανίκα…..

GF

Reaction score
27
Και εμενα μου αρεσε πολυ οταν την πρωτοειδα. Αγαπημενη πραγματι.
Οπως και η Ακτη του κουνουπιου (Τhe mosquito coast). Την θυμαται κανεις?

Reaction score
6

Την θυμάμαι φιλε μου αλλα για μενα ηταν ισως από τις χειρότερες του Χαρισον Φορντ.
Σίγουρα πολύ διαφορετική ειδικα την περίοδο που την γύρισε, αλλά προσωπικά απογοητεύτηκα από το σύνολο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss