Fiio A1 (class d mini amp)

Reaction score
7.114
τον αγορασα απο το amazon (uk) μιας και χρειαζομουν εναν ενισχυτη για να παιζει ολη μερα. Ηρθε σημερα και ο ηχος του ειναι εξαιρετικος για συσκευη αυτου τυπου ,για την ισχυ του αλλα και την τιμη του Τα ηχεια που οδηγει ειναι τα epos els3 που εχουν μεση ευαισθησια 87 db/w/m και δυσκολουτσικη αντισταση.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη,ενω το κοστος του μαζι με τα μεταφορικα ηταν 94 ευρω. Το μονο κακο οτι η εταιρεια δεν το βγαζει πλεον,δεν ξερω ποσα κομματια υπαρχουν.κριμα γιατι ειδα και σε αλλο μηνυμα μελους οτι πλεον εισαγονται κανονικα στην χωρα μας οι αλλες συσκευες της εταιρειας αλλα οχι αυτο (προφανως).Απλα το αναφερω στην περιπτωση που καποιος φιλος ηθελε κατι προσιτο για ενα δευτερο ή τριτο συστημα.

Reaction score
93
Thanks για το σχόλιο .Σκέφτόμουνα να τον αγοράσω από Amazon αλλά δεν ήξερα αν αξίζει ...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ενισχυτής ακουστικών δεν είναι?
Κάνω λάθος?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.799
Αν συνεχίσει η διαφήμιση θα μπαναριστείτε και θα σβηστούν όλα σας τα posts.

Reaction score
1
Αν συνεχίσει η διαφήμιση θα μπαναριστείτε και θα σβηστούν όλα σας τα posts.
Μήν το παίρνετε σαν διαφήμηση, αλλα ενημέρωση στους φίλους μας.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.799
Πλάκα κάνετε. Πέντε posts με link στο site σας χωρίς καν να αναφέρετε ότι είστε εσείς, και ένα που μας λέτε ότι το παίρνουμε λάθος; >:(

Reaction score
93
τον αγορασα απο το amazon (uk) μιας και χρειαζομουν εναν ενισχυτη για να παιζει ολη μερα. Ηρθε σημερα και ο ηχος του ειναι εξαιρετικος για συσκευη αυτου τυπου ,για την ισχυ του αλλα και την τιμη του Τα ηχεια που οδηγει ειναι τα epos els3 που εχουν μεση ευαισθησια 87 db/w/m και δυσκολουτσικη αντισταση.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη,ενω το κοστος του μαζι με τα μεταφορικα ηταν 94 ευρω. Το μονο κακο οτι η εταιρεια δεν το βγαζει πλεον,δεν ξερω ποσα κομματια υπαρχουν.κριμα γιατι ειδα και σε αλλο μηνυμα μελους οτι πλεον εισαγονται κανονικα στην χωρα μας οι αλλες συσκευες της εταιρειας αλλα οχι αυτο (προφανως).Απλα το αναφερω στην περιπτωση που καποιος φιλος ηθελε κατι προσιτο για ενα δευτερο ή τριτο συστημα.
Μόλις τον αγορασα απο το amazon com μιας και ειμαι Αμερική. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το power supply βλέπω οτι είναι απο 100v to 240v.Είχες κάποιο θεμα με τον μετασχηματιστή;

Reaction score
7.114
εγω τον πηρα απο το αγγλικο amazon,ο μετασχηματιστης ειναι 240v, αλλα εχει την αγγλικη πριζα,με εναν ανταπτορα σε σουκο εκανα δουλεια.Δεν αλλαξα καλωδιακι (αν και ειχα) γιατι η αγγλικου τυπου πριζα εχει και ασφαλεια 3Α.

Reaction score
93
εγω τον πηρα απο το αγγλικο amazon,ο μετασχηματιστης ειναι 240v, αλλα εχει την αγγλικη πριζα,με εναν ανταπτορα σε σουκο εκανα δουλεια.Δεν αλλαξα καλωδιακι (αν και ειχα) γιατι η αγγλικου τυπου πριζα εχει και ασφαλεια 3Α.
Οκ ευχαριστώ....πιστεύω δεν θα έχω θέμα απλως θα αλλάξω το καλώδιο που μπαίνει στον μετασχηματιστη με δικό μας καλού κακού.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107