FiiO X5

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αγοράστηκε προ ολίγων ημερών μέσω ebay , με κύριο σκοπό να ανικαταστήσει το ipod στο αυτοκινητο, αλλα και να είναι το κέντρο του ήχο συστήματος στο εξοχικό, λόγω flac - dac.
Οι ηχητικές εντυπώσεις ΆΡΙΣΤΕΣ! Ο ήχος σχεδον εφάμιλλος του Teac ud501 με μεγάλο προτέρημα την οθονη πλοήγησης. Νομίζω ότι σε ένα καλό σύστημα θα είναι ΟΚ, για όσους δε ακούν μέσω υπολογιστή ο,τι καλύτερο. Η φορητότητά του άριστη πάρα το αυξημένο βάρος (200 γραμμ), εάν δε είχε και ραδιόφωνο... (δεν προβλέπεται, μου απάντησαν από τη FiiO). Η ακρόαση στο αυτοκινητο τελικά αποδείχθηκε κι αυτή καλή (έβαλα και το σαμπ), αλλά βέβαια εκεί παίζουν μεγάλο ρόλο οι συνθήκες.. Επί πλέον απαιτείται πρόθυμος συνοδηγός- χειριστής, δεδομένου πως δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω οθόνης του αυτοκινητου, όπως το ipod για επιλογή αρχείου. Κατόπιν αυτού προσωπικά δεν με εξυπηρετει (λόγω...οφθαλμών! ), ενω μόνο για ολιγοήμερη χρήση του στο εξοχικό είναι μάλλον πολυτέλεια
Σχετικό τεστ δημοσίευσε ο ΗΧΟΣ στο προηγούμενο τεύχος, αλλά και οι διεθνείς κριτικές είναι ενθουσιωδεις (με μια αναζήτηση θα βρείτε δεκάδες αναφορες). H εγγυηση δεν ειναι τοπικη (λογω αγορας μεσω ebay) αλλα οπως μου απαντησαν απο την FiiO μπορω να επικοινωνησω μαζι τους κι αυτοι θα το φροντισουν το θεμα (πιθανως μεσω τοπικης αντιπροσωπειας, δεν ξερω), αρα καλυπτεται πληρως.
Η τιμη του ειναι 260€ (ενδεικτικα http://www.skroutz.gr/s/4868674/Fiio-X5.html), η καταστασή του ...μιας ακρόασης (ανοιχθηκε και δοκιμασθηκε).
Για οποιον θελει υπαρχουν και 5 sd καρτες των 32gb Kingston που δινονται αντι 70€.
Επικοινωνια με πμ παρακαλω, ιδέες προτασεις ανταλλαγων δεκτες

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η αγγελια κλεινει - κατοπιν νεωτερας δοκιμης αποφασισθηκε οτι τετοιο διαμαντακι δεν πωλειται (για ενα ...συνδετηριο λαθος - ευτυχως ξαναδοκιμασα!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η αγγελια σε ισχυ και η τιμη στα 250€
Δωρακι κανα 2 καρτες μετα μουσικης εκλεκτης.
Ανταλλαγη κυριως με dac (+διαφορά), αλλα και ...οτι προτεινετε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis