flac αρχειο σε samsung s7 edge

Reaction score
725
Εχω το samsung s7 edge και αποτι διαβασα τα flac αρχεια δεν τα υποστηριζει...μονο αν τα μετατρεψεις σε mp3 στα 320 kbps κτλ.
Σημερα κατεβασα στο κινητο το foobar και παρατηρησα οτι flac αρχεια τα παιζει κανονικοτατα.
Τι ισχυει;Τελικα παιζει κανονικα flac αρχεια στην ποιοτητα flac ή απλα τα παιζει αλλα ριχνει την ποιοτητα τους;
Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
60
Λογικά δεν τα υποστηρίζει out of the box που λέγαν στο χωριό μου, δηλαδή με το προεγκατεστημένο software. Αν το foobar τα αποκωδικοποιεί λογικά παίζουν στην ανώτερη ποιότητα που μπορεί να δώσει το κινητό σου. Αν ο κατασκευαστής υποστηρίζει lossless αρχεία άλλου φορμά (π.χ. WMA) τότε μάλλον ακούς κανονικά, αλλιώς ακούς στην ανώτερη ποιότητα που παίζει το κινητό. Επειδή δεν δουλεύω foobar στο κινητό, έλεγξε στις ρυθμίσεις (του foobar) ότι δεν έχεις επιλεγμένη κάποια ρύθμιση που να περιοριζει την ποιότητα σε κάποιο όριο.

minas

Πισιά
Reaction score
4.193
Η δυνατότητα αποκωδικοποίησης είναι απλά θέμα λογισμικού: Ή το κάνει ή δεν το κάνει. Εάν δεν το κάνει, βάζεις κάποιο app που να το κάνει, όπως το foobar.
Στο επόμενο στάδιο (αναπαραγωγή), παίζει ρόλο και το hardware: Προφανώς η ποιότητα περιορίζεται από τα ηλεκτρονικά της συσκευής, και ειδικά το DAC, αλλά είναι συγκρίσιμο (και καλύτερο) με τις περισσότερες φορητές συσκευές που θα βρεις. Μόνο κάποιες λίγες έχουν εξεζητημένα DAC για πολυμέσα, όπως το LG V20.

Reaction score
1.656
Ειδα φως και μπηκα :) Θα ηθελα να ρωτησω Lancelote αν συνδεεις το τηλεφωνο σου με dac. Εχω το S5, το συνεδεα με το dac μου κι εδινε ηχο. Τωρα δεν το κανει κι εχω δοκιμασει οτι εχω βρει εκει εξω. Εχεις καποια ιδεα;

Reaction score
725
Βασικα δε το εχω συνδεσει με dac ποτε.
Ουτε εχω dac (ειμαι πολυ κοντα να αγορασω εναν για πολλους λογους) ουτε ξερω πως συνδεεις κινητο σε dac (υποψιαζομαι απο mini usb κινητου στο dac,σωστα; )

Reaction score
1.656
Βασικα δε το εχω συνδεσει με dac ποτε.
Ουτε εχω dac (ειμαι πολυ κοντα να αγορασω εναν για πολλους λογους) ουτε ξερω πως συνδεεις κινητο σε dac (υποψιαζομαι απο mini usb κινητου στο dac,σωστα; )
Θα χρειαστεις ενα καλωδιο OTG, ειναι ανταπτορακι για το usb καλωδιο του dac.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός