flac σε φετες

Reaction score
52
να ρωτησω κατι ρε παληκαρια,εχω ενα δισκο ολοκληρο(αντιγραφο ασφαλειας) τον οποιο εχω μετατρεψει σε φλακ αλλα μου βγηκε ολος σαν ενα αρχειο,η ερωτηση μου λοιπον ειναι,αν μπορει τωρα αυτο το αρχειο να το ''σπασω'' σε διακριτα κομματια,γινεται:118:

Reaction score
140
Άμα δεν έχεις cue τότε πρέπει να το βάλεις σε έναν editor ( SOUNDFORGE – ADOBE AUDITION κτλ ) και από την κυματομορφη να καταλάβεις που είναι το κάθε τρακ και να τα κάνεις αυγοφετες που μ’ αρέσουν ποιο πολύ από τις απλές!

Reaction score
1
Ξαναμετέτρεψέ τα ... αλλά με σωστή ρύθμιση αυτή τη φορά...το foobar χρησιμοποίησες?

Reaction score
52
Απάντηση: Re: flac σε φετες

Άμα δεν έχεις cue τότε πρέπει να το βάλεις σε έναν editor ( SOUNDFORGE – ADOBE AUDITION κτλ ) και από την κυματομορφη να καταλάβεις που είναι το κάθε τρακ και να τα κάνεις αυγοφετες που μ’ αρέσουν ποιο πολύ από τις απλές!

αν και δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο που αναφερεις θα το ψαξω,σ'ευχαριστω πολυ.

Reaction score
52

Ξαναμετέτρεψέ τα ... αλλά με σωστή ρύθμιση αυτή τη φορά...το foobar χρησιμοποίησες?

τι εννοεις,να αποσυμπιεσω σε WAV και μετα να τα επανασυμπιεσω?
ή να διαγραψω τα συγκεκριμενα και να φτιαξω καινουρια?

Reaction score
1
Γιατί το wav χάθηκε? Τα wav που έχεις θα το ξανακάνεις flac. Αν είναι να κάτσεις με wave editor να χωρίσεις ολόκληρο σκληρό θα σου πάρει μέρες.

Προφανώς κατα το φλακάρισμα είχες επιλέξει το αποτέλεσμα να είναι ένα αρχείο.

Reaction score
52

Γιατί το wav χάθηκε? Τα wav που έχεις θα το ξανακάνεις flac. Αν είναι να κάτσεις με wave editor να χωρίσεις ολόκληρο σκληρό θα σου πάρει μέρες.

Προφανώς κατα το φλακάρισμα είχες επιλέξει το αποτέλεσμα να είναι ένα αρχείο.
οχι,δεν καταλαβες,σ'ενα δισκακι αναφερομαι,οχι σε σκληρο δισκο κι ας πουμε οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα πλεον στο ριπαρισμα εκ νεου του cd,αυτο ρωταω

Reaction score
1
Ααα ok τότε...με wave editor
αλλά ψάξε να βρεις τί έκανες λάθος ώστε να μη σου ξανασυμβεί.

Reaction score
0
Για τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το smart recorder της creative, αλλα εχω και την καρτα της. Ειναι για ηχογραφησεις αλλα μπορεις να βαλεις ενα μεγαλο wav και να στο σπασει μονο του σε τραγουδια, συνηθως με καλα αποτελεσματα. Αν κανει λαθος μπορεις να το διορθωσεις μετα με το χερι. http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=3#type_3 δοκιμασε το, ισως σου κανει.

Reaction score
52

Για τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το smart recorder της creative, αλλα εχω και την καρτα της. Ειναι για ηχογραφησεις αλλα μπορεις να βαλεις ενα μεγαλο wav και να στο σπασει μονο του σε τραγουδια, συνηθως με καλα αποτελεσματα. Αν κανει λαθος μπορεις να το διορθωσεις μετα με το χερι. http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=3#type_3 δοκιμασε το, ισως σου κανει.

κανει και για φλακ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo