Flyboys Blu Ray

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Nα μια ταινια που εχω δει το trailer και θελω να την δω παρα πολυ.Βεβαια ο Ζερβ δεν μου ειπε και τα καλυτερα και απο οτι θα δειτε και στην βαθμολογια που ακολουθει ο Αμερικανος κριτης συμφωνει μαζι του(για να πουμε και την αληθεια οταν θελω να δω ποια ταινια θα επιλεξω ρωταω τον Ζερβ ποια δεν του αρεσε "happy_1" )

Θεωρησα πως επρεπε να γινει αναφορα στην συγκεκριμενη για την εξαιρετη εικονα της.
Παρακαλω διαβαστε με προσοχη το "Τechnical"

http://www.hometheaterhifi.com/volume_14_1/mrg-143-february-2007-part-1.html#Flyboys

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κοιτα Ανδρεα, σε εσενα εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη η μαλλον το σωστο ειναι πως εχουμε κοινο γουστο.
Με τον Ζερβ ταιριαζω περισσοτερο στις σινεφιλ ταινιες.
Στις υπολοιπες...αστα να πανε"happy_1"

Τωρα το Flyboys θα το αγορασω μαλλον στην εκδοση Blu Ray απο την στιγμη που η εικονα του θεωρειται ηδη "αναφορας".:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ακου, ειναι μια ταινια που ποτε δεν προκειται να δω.
O sothoms μου την...εχμ...περιεγραψε και μετα απο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση.
Αααα, και το σημαντικοτερο.
Την εχω σπιτι μου-μου την εχει δωσει ο ζερβ με κατι αλλες-κανενα διμηνο...:shock:

Reaction score
0
@Flyboys Σημασία έχει τι θέλεις να δεις και πως ακριβώς θα το προσεγγίσεις. Αν σου αρέσουν απλά οι αερομαχίες και το πως ακούγονται τα διπλάνα στα surrounds τότε το φιλμ θα σε ενθουσιάσει. Αν κάτσεις να σκεφτείς πως εδώ ο κόσμος χανόταν και τα αμερικανάκια - σύμφωνα με το σενάριο - πήγαν στην Γαλλία για γκόμενες τότε το θέμα του φιλμ καταντά λυπηρό...

@Brokeback Το θέμα έχει εξαντληθεί στο παρελθόν. O Li χρησιμοποιεί την πιο ακραία μορφή που υπάρχει για να αναδείξει το δράμα της ανομολόγητης αγάπης. Ο Ανδρέας βέβαια που ότι αγαπάει το βροντοφωνάζει, δεν συγκινείται ιδιαίτερα.

@Το απόγευμα σου είπα την γνώμη μου για το 300 που περιμένει ο κόσμος πως και πως. Η ταινία θα σκίσει - αν και στην Ελλάδα δεν το νομίζω ιδιαίτερα, υπάρχει εγκέφαλος στους θεατές - αυτό βεβαίως δεν καθιστά το συγκεκριμένο Μικι Μάους ως καλλιτεχνικό πόνημα αξίας. Ούτε το ότι με τον καιρό θα μπαινοβγαίνει στα συρταράκια των DVDs, ως δίσκος αναφοράς την κάνει αριστούργημα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιωργο, σε εμενα την ειπες την γνωμη σου και σε ευχαριστω.
Θα ηθελες ομως να μεταφερεις τα οσα εγιναν στην παρουσιαση τυπου του "300" στο Βερολινο?Τα βρηκα πολυ ενδιαφεροντα και ειμαι σιγουρος πως θα ενδιαφερουν και τα παιδια...:cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός