Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα ,ειδικά για την κλασσική χρειαζόμαστε σχεδόν όλοι γνώσεις και βοήθεια ,θα συμφωνήσω βέβαια αυτή πρέπει να δίνεται όσο το δυνατόν πιό περιεκτικά και χωρίς πλατυασμούς,χάρισμα που δεν το έχουνε δυστυχώς όλοι οι παραγωγοί,για συνεχή μουσική το ιντερνέτ έχει άπειρες επιλογές.το ίδιο , μαζί με το kosmos (και κανένα «ποιοτικό» τοπικό ) . Αρκετές εκπομπές (3ο ειδικά) είναι τελείως βαρετές και ανιαρές με «αόριστη» πάρλα και ελάχιστη μουσική. Το ράδιο το θέλω για μουσική και μόνο και τίποτα άλλο , χωρίς να ακούω τις απόψεις άλλων για θέματα που δε με ενδιαφέρουν και αφορούν. (Πολύ ανούσια φλυαρία ). Ας ανοίξουν διπλανή συχνότητα να λένε τα «εσώψυχα» τους ολη μέρα, όποιος θέλει. Όπως και στον kosmos , παρατηρείται βράδυνες κυρίως ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις , βάζουν μουσική που δε συνάδει με αυτό και αναλογεί σε άλλες time zones της ημέρας. ( λάθος μουσικές επιλογές , σε λάθος χρόνο ).
το ράδιο το θεωρώ ως ένα βασικό μέσο μουσικής επικοινωνίας και ενός ακρογωνιαίου λίθου της αναπαραγωγής μουσικών ηχογραφήσεων, η live μουσικών γεγονότων. (νταξει δεν απορρίπτω τα άλλα μέσα)
ίσως να είμαι και emotional biased , λόγω ενθύμησης της νεότητας μας, καθως στο σπίτι παλιά είχα ένα ραδιοφωνάκι που το «έσερνα» σα σκυλάκι ,παντού μαζί μου. Έτσι άκουγα μουσική , όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι.
ο kosmos jazz, τι παίζει με αυτό αληθεια? ( ούτε σε συχνότητα, ούτε σε internet radio πλατφόρμα .., κρίμα)
Most visitors online was 2654 , on 7 Oct 2022