Focal Aria 926

Reaction score
767
δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εβγαλαν ενα πιο μεγαλο κεντρικο, που να ταιριαζει περισσοτερο με τη μεγαλο 948...

Reaction score
767
οποτε δεν χρειαζεται να τα ακοσεις :D
:)....λες?

και ελεγα να κανω την κινηση μιας και παω αυριο...το κεντρικο τους ειναι πιο "κοντα" στο 936 μαλλον, ετσι δεν ειναι?

δεν ρωτησα το Νικο αν εχει το 948...θα ηθελα να ακουσω μπας και βγαλουμε κανα λαβρακι....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
Βρε συ γιατί δεν έρχεσαι να ακούσεις τα δικά μου που είναι σχεδόν τα ίδια ηχεία.
Αλλά τα 948 και εγώ τα χαζεύω!!!

Reaction score
767
ευχαριστω Μακη...ειμαι Αθηνα και αυριο κανω επιδρομη....:D

σημερα ξεβουλωνω αυτια. τα περναω "βερνικι" και κανω blind τεστςςςς με συχνοτητες, για να μαι ετοιμος για αυριο....:wink:

αν τα χει εκει και δε με "δειρουν" ωστοσο, θα θελα να δω τι παιζει με δαυτα...αλλα και με αλλα που εχω στο νου μου...

thanks παντως...

για τα 948 εχει ενα review εδω...

Reaction score
767
τα Aria δεν καταφερα να τ ακουσω τελικα...τα περιμενουμε...θα κανω αλλη μια προσπαθεια μες τη βδομαδα....

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
Και εγώ ήμουν 3 μέρες Αθήνα λόγο δουλειάς και δεν κατάφερα ούτε από έξω να περάσω....
Σε ζηλεύω άκου όσα μπορείς και μας λες σε άλλο νήμα .
Πάντως προσπάθησε να τα ακούσεις να μας πεις μια γνώμη.
Καλή συνέχεια φίλε μου.

Reaction score
6.666
Αν γνωριζεις τον ηχητικο χαραχτηρα της εταιριας και σου καθεται ο οποιος χαραχτηριζεται απο τα προσεγμενα μεσουψηλα της ακομη και απο τα ποιο φτηνα μοντελα της(τουλαχιστον στα γουστα μου) δε νομιζω να απογοητευτεις...

Reaction score
767
η focal εχει ριξει λιγο τις τσιμπημενες τιμες (κατα την αποψη μου) σε αυτη τη σειρα που εβγαλε...παρολο που τα ηχεια της κατασκευαζονται εντος Γαλλιας, για μενα η σειρα electra ειναι τσιμπημενη...

κατα τ αλλα, σαν ηχος, ειναι πολυ ανταγωνιστικος και γι αυτο θα θελα να ακουσω τα Aria και τη νεα μοναδα που φορανε.

Reaction score
767
κωστα τα ακουσα τα gx...και τα μεγαλυτερα pl...

δεν θα πω τιποτα ακομα...σειρα εχουν τα quadral...και αν καταφερουμε, τα aria, μιας που ανεβηκαμε που ανεβηκαμε, στη πρωτευουσα...

Last edited:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
κωστα τα ακουσα τα gx...και τα μεγαλυτερα pl...

δεν θα πω τιποτα ακομα...σειρα εχουν τα quadral...και αν καταφερουμε, τα aria, μιας που ανεβηκαμε που ανεβηκαμε, στη πρωτευουσα...
Να ξέρεις θελουμε πλήρη αναφορά !!!! :neo:

Reaction score
230
Πριν λίγες ημέρες άκουσα τα 936 με συνοδά NAIM SuperNait. Εντυπωσιάστηκα από τον ήχο τους. Πραγματικά μεγάλος ήχος που αν δεν ξέρεις τα περί κόστους νομίζεις ότι ακους ηχείο και γενικά ηχητικό σύνολο πολλαπλάσιου κόστους.

Ψάχνω για ηχεία και ενισχυτή (γενικά για αναβάθμιση ήχου) και το σύνολο που άκουσα έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά...

• Like
Reactions: PPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ