focal dome 5.1 HELP

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΑ ΗΟΜΕCINEMA!ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ FOCAL DOME ΗΧΕΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΛΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ,ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΙΖΑΙΝ!ΛΙΓΟ ΑΛΜΗΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΝΥΣΧΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΑ 500 ΓΙΟΥΡΟ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ!SORRY ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΑΙ....... ΑΡΧΑΡΙΟΣ:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: focal dome 5.1 HELP

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Παρακαλώ όμως μην γράφετε με κεφαλαία..

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ DjLeonidas!πιστευης οτι ειναι δηλ απο τησ καλητερεσ επιλογες που εχω?

Reaction score
0
Ετσι οπως το βλεπω καλα θα κατσουν pioneer και focal.

Αν πηγαινες σε κατι πιο Audiophile θα προτεινα Denon που φυσικα και τωρα ειναι αριστη επιλογη,πχ ο 1911.

Reaction score
0

denon 1910 και oknyo 876 και τουσ δυο τουσ εχω βρει απο γερμανια σε πολυ πιο καλη τιμη απο ελλαδα!το προβλημα βεβαια ειναι οτι πραγματικα ειμαι πολυ ασχετος με αυτα,και θα ηθελα μια βοηθεια(και δυο,και τρεις!!!!!)πηγη θα εχω προσωρινα βεβαια ενα ps3 kai tv μια panasonic tx-p42v10e.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Αν στην επόμενη 3ετία δεν πρόκειτε να περάσεις σε 3d εικόνα τότε δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις ενισχυτή τελευταίας εσοδίας.Απο αυτή την άποψη και ο 1910 και 0 876 είναι πολύ καλές επιλογές καθότι περσινά μοντέλα και λογικά με γενναία έκπτωση.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.805
Έστω και ετεροχρονισμένα, σε ενημερώνω ότι μέχρι σήμερα κι εγώ τον Onkyo 876 δουλεύω με τα focal dome. Οι εντυπώσεις είναι άριστες. Βέβαια λόγω αδυναμίας του στο 3d προχώραω σε αντικατάσταση αυτή την εβδομάδα. Όπως είπε κι ο gstriftos αν δεν ψάχνεσαι για 3d προχώρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.395
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Antonis N.