14 Ιουλίου 2009 #21 G GiannisHD Μηνύματα 349 Reaction score 0 Καλησπέρα! Κι εγώ δεν είμαι από τη Λαμία (Δραμινός είμαι) αλλά μετά από 11 χρόνια... Μην σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά οι "αντιστάσεις θα παραλληλίζονταν" αν υπήρχε θέση Α+Β. Έτσι συμβαίνει τουλάχιστον σε όσους ενισχυτές έχω δει.
Καλησπέρα! Κι εγώ δεν είμαι από τη Λαμία (Δραμινός είμαι) αλλά μετά από 11 χρόνια... Μην σε πάρω και στο λαιμό μου, αλλά οι "αντιστάσεις θα παραλληλίζονταν" αν υπήρχε θέση Α+Β. Έτσι συμβαίνει τουλάχιστον σε όσους ενισχυτές έχω δει.
14 Ιουλίου 2009 #22 T tsioup Μηνύματα 21 Reaction score 0 Απάντηση: FOCAL DOME 5.1 Αυτό ακριβώς είναι το προβλημά μου. Υπάρχει θέση Α+Β. Και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
Απάντηση: FOCAL DOME 5.1 Αυτό ακριβώς είναι το προβλημά μου. Υπάρχει θέση Α+Β. Και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
14 Ιουλίου 2009 #23 G GiannisHD Μηνύματα 349 Reaction score 0 Γιατί να τα παίξεις στην Α+Β; Θέλεις ήχο ταυτόχρονα και από τα δύο ζευγάρια; Αν ναι, εγώ θα δοκίμαζα αλλά σε χαμηλές εντάσεις...
Γιατί να τα παίξεις στην Α+Β; Θέλεις ήχο ταυτόχρονα και από τα δύο ζευγάρια; Αν ναι, εγώ θα δοκίμαζα αλλά σε χαμηλές εντάσεις...